Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל שהעלתם את הנושא ובכל זאת זה פורום רכב...

PenisRims.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
2

כשבאים לפה הכל נראה אחרת, נראה לי שנורית גלרון גיבבה את זה יופי, דברים שרואים משם לא רואים מכאן, או להפך.

להיפך- זאת הייתה יהודית רביץ

היא בטח בת 138, כל בחור צעיר יהיה יפה בעינייה. כל בחור יהיה צעיר לעומתה

ג

גי

גיב

גיבוב הודעות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היי! עד יהודית, יש לי קראש מטורף עליה ממזמן. היא רק הולכת ומשתבחת עם השנים. העניין הלסבי רק מוסיף, ממילא זו מחלה אצלי.

מעבר לזה היא הזמרת הכי טובה בארץ, ובעיני בקנה מידה עולמי. לאישה הזאת יש קול שהוא כלי נגינה בפני עצמו, ודיוק מוזיקלי לא מהעולם הזה.

http://www.youtube.com/watch?v=X9G_781cJEI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בתאבון.

untitled_wa.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני יודע שהבטחתי.

נועם אני מצטער.

יקח לתמונות עוד זמן. איפשהו בסוף הסמסטר.

הטיול היה בונדינג עם אבא. יומיים בדרום כהומאז' לטיולים שנתיים שהיינו עושים. כל חופש גדול, עד שהייתי בן 14,היינו עושים חודש של הרפתקאות ושוטטות ברחבי הארץ, רק שנינו והטנדר סוסיתא.

פתחנו לו את המחיצה באמצע. העפנו את המושבים האחוריים. דיקט חובר לו בחדר שנוצר מאחורה - עליו מזרון ותחתיו מזווה.

אז הטנדר נעלם, החודש התקצר, אך כיפת השמיים, אותה כיפה.

נהיה לי צפוף. נהיה מרגש. פתאום הכל בסימן עשייה.

חיפה. כביש 6. נס הרים. בית גוברין. מערת הנטיפים. עוד פיתולים. כביש 6. דרומה! באר שבע. טיב טעם. בירות. מכתש רמון. שק"ש. שוקו, בירה, בגט וגבינות. בירה. זריחה. טיסן! בלזה קטן עם מדחף על גומי. טראח. מינסרה. קיר האמוניטים. שבלולפלצת. גן עדן לצוחפתוזאורים. 30 ק"מ מבה"ד 1 להר חריף (כביש גאוני, אבל אין גישה להר. האמר עם 50 מ"מ על הראש דווקא כן). קבר בן גוריון. סיאסטה עם יעלים על הדשא. כביש 6. מודיעין. חברים. בירה. מקלחת! כרית...

6 בבוקר! כביש 6. חיפה. לארוז, לארוז, לארוז! כליל. חברים. בירה. בריכה. בירה. בשר. בשר. קבב. בירה. לילה....

בירה!

הביתה.

מסיים לארוז.

יוצא עם מוצ'ילה על הגב, תיק גב על החזה ומזוודה על הראש. כל כך הרבה חיוכים ברחוב לא קבלתי מזמן. מכוניות עצרו ברמזור ירוק ונתנו לחצות. מלכים.

עכשיו? ירושלים. יש לי עוד 12 שעות בהן צריך להתבגר.

בינתיים? מרגיש על קוק.

וקצת לא נעים. הגיבוב נהיה של גדולים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
ג

גי

גיב

גיבוב הודעות

צודק... אוי לבושה.

אני חושב שחווה אלברשטיין מושכת.

אני יכול להביא ביד עם השיר "חופים" ברקע

haters will hate

פורסם

בנצי, אם היית גר בארץ הייתי מכתיר אותך לארי דיוויד הישראלי.

אני כ"כ מסכים איתך לגבי חווה, אם כי היא מזקנת קצת פחות מוצלח. נראה לי שאם הייתי חי בסבנטיז הייתי מוכן לוותר על וודסטוק בשביל מנאז' א טרואה עם חווה ויהודית. ואילנית, אם היא הייתה מבטיחה לא לשיר.

*אני יודע שוודסטוק היה בסיקסטיז, אבל יהודית רק נולדה ב-56', שתזדיין ויקיפדיה עם העובדות שלה. חווה ואילנית אגב בנות אותו גיל, וכבר היו מעל גיל הכלא בסיקסטיז, אבל בלי יהודית אני הולך לוודסטוק.

ר. פרסקי

פורסם

יאשה, אתה הסוטה. חני נחמיאס? ירדנה, את זה אני יכול להבין. אבל חני? מה זה התסביך אם הזה?

לוקו, אתה סתם מלכלך.

זה סיפור שונה לגמרי:

http://www.youtube.com/watch?v=wcayUsa9yvw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ר. פרסקי

פורסם

ציפי ציפי ציפי, רק המחשבה על השם הזה במיטה קורעת אותי מצחוק, אוי ציפי, כן ציפי, כן ציפי, עוד קצת ציפי.... ציפי טובה.

haters will hate

פורסם

00:28 בלילה, אחרי יום ארוך והזוי. לא יכול לישון.

צריך לקום עוד 4 שעות כי החברה מחתימה כרטיס בעבודה ב06:00 וצריך לקחת אותה.

לא יודע מה לעשות, משלים פערים עם הפורום (נטשתי אתכם לשבוע כמעט ולא שמתם לב :cry: )

(אני בבית של ההורים שלה אז אפילו אין לי אופציה ללכת לראות טלוויזיה בסלון).

• תוכן חדש...