Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להביא מערכת לאוטו ב4 אלף כולל התקנה, חשבתי להביא מארצות הברית מגבר ורדיו דיסק יותר טובים במחירים יותר טובים ואת הסאב והרמקולים להביא בארץ, אני רק לא מתמצא בדברים אז אשמח להמלצות למה לקנות, האוטו זה יודנאי גטס, מחול חשבתי להביא רדיו דיסק- DEH-80PRS ומגבר שתמליצו לי .

פורסם

קודם כל אתה מוזמן להריץ חיפוש כאן בפורום, כבר ענו על השאלה הזו די הרבה,

מעבר לזה אל תרוץ לקנות רכיבים חדשים יש כאן מספיק ציוד מצויין למכירה, אבל הכי חשוב הציוד שאתה קונה צריך להיות לטעמך! אל תשקיע כסף במה שלא תהנה ממנו!

לכל סגנון מוזיקה ואוזן יש סטים שונים שמתאימים להם...

פורסם

אחלה רדיו דיסק, אך נראה לי שאתה קצת קופץ איתו גבוהה מידי, הוא לא ישאיר לך תקציב לציוד ששוה לחבר אליו, חבל.

חיפוש קצר בפורום היה מעלה לך עשרות שרשורים זהים, יענו לך בדיוק את אותו הדבר.

HU-עד 1000 שקלים

קופוננט וסאב- רק אחרי שמיעה, תנסה להגיע למפגשים. תתקצב 1000 לכל אחד

מגבר- יש הרבה טובים, חפש אותם בפורום המכירה. תתקצב 1000, אם אפשר טיפה יותר, מבורך.

איטום בדלתות, לא לוותר על השלב הזה, 500 שקלים וכמה שעות עבודה.

חיווט והתקנה 500 שקלים.

תשתמש בפורום המכירה, יש מציאות טובות לעיתים.

SCANSPEAK

פורסם
קודם כל אתה מוזמן להריץ חיפוש כאן בפורום, כבר ענו על השאלה הזו די הרבה,

מעבר לזה אל תרוץ לקנות רכיבים חדשים יש כאן מספיק ציוד מצויין למכירה, אבל הכי חשוב הציוד שאתה קונה צריך להיות לטעמך! אל תשקיע כסף במה שלא תהנה ממנו!

לכל סגנון מוזיקה ואוזן יש סטים שונים שמתאימים להם...

אני שומע בעיקר אלקטרונית, האוס, ראפ, וקצת מכל השאר , אתה יכול להגיד לי אבל איך לחלק את התקציב כמה בערך לכל רכיב, ויש מגבר ששוה להביא מחול, כי המחירים שמה יותר טובים

פורסם
אחלה רדיו דיסק, אך נראה לי שאתה קצת קופץ איתו גבוהה מידי, הוא לא ישאיר לך תקציב לציוד ששוה לחבר אליו, חבל.

חיפוש קצר בפורום היה מעלה לך עשרות שרשורים זהים, יענו לך בדיוק את אותו הדבר.

HU-עד 1000 שקלים

קופוננט וסאב- רק אחרי שמיעה, תנסה להגיע למפגשים. תתקצב 1000 לכל אחד

מגבר- יש הרבה טובים, חפש אותם בפורום המכירה. תתקצב 1000, אם אפשר טיפה יותר, מבורך.

איטום בדלתות, לא לוותר על השלב הזה, 500 שקלים וכמה שעות עבודה.

חיווט והתקנה 500 שקלים.

תשתמש בפורום המכירה, יש מציאות טובות לעיתים.

אז זהו שבחול הוא נמכר ב280$ שזה אלפייה, במגברים אני לא מבין אז אשמח להמלצה ל1 עד 300$ (אני מצאתי את הרדיו בonlinecarstereo.com )

פורסם

חפש באותיות הקטנות, 280 דולר +63 משלוח ותוסיף 34% מסים על כל החבילה, הייתי שם, פעמיים.

מגבר זה אמנם מפתה אך בסופו של בדבר מדובר בציוד כבד, מה שייקר את המשלוח, עברנו את ניסוינות החסכון הללו כבר כמה וכמה פעמים פה בפורום, אלא אם מדובר בתיוד נדיר ומאד יקר, אין כמעט סיבה להביא מחו"ל.

הפיוניר יעלה בין 1300 ל 1800, מה שלא ישאיר לך כסף לשאר הציוד.

שיקולים שלך, תקציב שלך.

זה באמת אחלה מכשיר.

SCANSPEAK

פורסם

בני בהחלט צודק אתה לא לוקח בחשבון את כל האותיות הקטנות, וכמו שאמרתי חפש קודם כאן יש פה אחלה אנשים וציוד טוב!

בשביל מה שאתה שומע אני הייתי ממליץ לך ללכת על סט של מורל, הדוטק יסדר אותך יופי עם הסגנון הזה, ומורל זולים יותר בארץ

ואל תקפוץ לקנות יחידת ראש יקרה, צריך גם לדעת להשתמש ברכיבים.

פורסם

קודם כל תתנסה! תבוא למפגשים תחשף לסגנונות וסוגים שונים, ורק אז תחליט.

אחרת תכנס למעגל אינסופי...

פורסם

אבל אני מביא את הדברים איתי במזוודה, אז לא צריך להוציא כסף על משלוח ושטויות, הקטע הוא לא רק החיסכון הוא גם שבאותו מחיר מביאים דברים יותר טובים, תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

פה הטעות "טובים" זה עניין יחסי כאן, אף אחד לא יכול להגיד לך מה טוב בשבילך, זה שתביא משהו שנחשב טוב לא אומר שתהנה ממנו, ובטח שלא מביאים ציוד על סמך "השגתי ביותר זול"...

פורסם

יש משהו שמוזיל עלוית בקנייה ישירה בארה"ב אבל אז אתה דיי סגור מבחינת הציוד, ואתה בלי יכולת בחינה מדוקדקת שלו, אם כבר אתה שם, הפיוניר 80 זה אחלה בחירה, קומפוננט תקנה בארץ אחרי שמיעה, לגבי הגברה, אני מאד אוהב את המוצרים של jl audio והם הולכים חזק בארה"ב jl 300.4 , או את גרסת השני ערוצים ומונו jl 500/1, שניהם מגברים מעולים.

כל השאר תקנה בארץ, אחרי שמיעה כמובן.

בהצלחה ותהנה בטיול!

SCANSPEAK

פורסם
אבל אני מביא את הדברים איתי במזוודה, אז לא צריך להוציא כסף על משלוח ושטויות, הקטע הוא לא רק החיסכון הוא גם שבאותו מחיר מביאים דברים יותר טובים, תקנו אותי אם אני טועה

בלי קשר, קח בחשבון שככל שהרמה של הרכיבים שתביא גבוהה יותר ככה גם הדרישות שלהם לרוב.

אתה יכול להביא את הרמקולים הכי טובים שיש, ורמקול פשוט יותר ישמע טוב יותר כי היקרים דורשים נפח,איטום,בניה ועוד..

קח בחשבון שיש עוד עבודה והשקעה חוץ מרכיבים איכותיים.

מעבר לזה קפוץ שם לחנויות ונסה לשמוע יש מבחר, ואכן אתה יכול להשיג רכיבים בחצאי מחירים מהארץ, שים לב ששם רוב המידות הן 5 ורבע ולא 6.5, כשהייתי שם מאוד התקשיתי למצוא את הסט שרציתי במידה.

פורסם

שאלה אחרונה רק כי אני די חדש בתחום, הבנתי שמגבר 4 ערוצים זה לרמקולים ומונו זה לסאב, אז עדיף להתחיל מהמגבר לרמקולים ובעתיד לשים לסאב ?

פורסם

במידה ואתה מתכנן רק זוג קומפוננט מקדימה וסאב אפשר להתחיל עם המגבר 4 ערוצים בלבד שיגביר גם את הסאב וגם את הרמקולים, ובעתיד להוסיף מונו (מומלץ!).

JL Audio

פורסם

דווקא אני חושב אחרת, הייתי נמנע מהאופציה של גישור, והולך על קונפיגורציה של מגבר שני ערוצים משובח לקומפוננט ומונו לסאב.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...