Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי i20 2013 בת חודש בערך.

בעיה א':

כאשר מחברים משהו בAUX לרדיו שומעים רק ברמקולים השמאליים. (מערכת מובנה).

ניסיתי להחליף 5 כבלי AUX ו3 מכשירי סלולאר.

 

בעיה ב':

זה מתחיל כאשר יושב נוסע במושב ליד הנהג.

הנוסע חגור. הכל טוב ויפה.

הנוסע ירד מהרכב (ומן הסתם שחרר את החגורה), הכיסא ליד הנהג ריק לחלוטין אך הזמזמם ממשיך לזמזם כאילו מישהו יושב על הכסא והוא לא חגור. דרך לפתרון זמני של הבעיה: לחגור את החגורה על הכסא הריק ולשחרר אותה כמה פעמים עד שהוא מתעשת על עצמו חזרה.

 

יש דרך לפתור את הבעיות האלו בלי לבזבז זמן בנסיעה למוסך? (תקופת מבחנים :cry::cry:, אין זמן לנשום).

 

תודה.

פורסם

בזמן ש AUX מחובר, בדוק האם כיוונון הבאלאנס נשאר באמצע. אם לא, העבר אותו לאמצע. אם כן, הדבר מוזר ואם ניסית עם מספר כבלים תקין, וגם חיברת באופן תקין, ע"י מס' מכשירים מתאימים, לא נשאר אלא לגשת לבדיקה באחריות.

 

לגבי אפשרות ב' .מוזר. כנראה למוסך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

לחיישן של החגורה לוקח קצת זמן להבין שאף אחד לא יושב על הכיסא, קורה גם אצלי ב-I30, הפתרון הוא או להמתין או לבקש מהנוסע לשחרר את החגורה רק לאחר העצירה.

×
×
  • תוכן חדש...