Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

כמו שרשום בכותרת רכשתי סוויפט GLS חדשה (הדגם הידני) והיא מגיעה ללא חישוקי אלומיניום או מגנזיום ומה שהזויי זה שגם אין

אפשרות להוסיף אותם בחברה, אם רוצים חישוקיי אלומיניום צריך לעבור ל - GLX אוטומטית.

אז חרשתי את האינטרנט בתקווה למצוא חישוקים כאלה בחוץ ולהתקין לבד אבל אני לא מוצא בשום מקום !

תאמת אני מתבאס להתקין חישוקי מגנזיום שלא מתאימים ואני מאוד רוצה את המקוריים של סוזוקי,

אז אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם (או כל מגנזיום אחר מקורי של סוזוקי סוויפט לצורך העיניין ?

תודה

זה שלא יסע על טסות ברכב חדש. :-P

פורסם

אני בטוח שאם תבוא לחברה עצמה או למוסכים המורשים ותבקש לקנות מקוריים-ימכרו לך,אין שום סיבה שלא.

פורסם
הכל כמובן שאלה של מחיר, כמה תיהיה מוכן להשקיע?

תודה על כל התשובות אבדוק את כולם.

מחיר הוא לא בעיה כל עוד אני מקבל את מה שאני רוצה, יש לך משהו להציע ?

פורסם

לא בטוח בכלל שמה שהיבואן מספק בדגם GLX הם חישוקים מקוריים של סוזוקי, יכול מאוד להיות שאלו חישוקים באישורו שמקורם באחד מיבואני החישוקים בישראל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• אחראי פורום
פורסם

למיטב ידיעתי יש גם הבדל של אינץ׳ בקוטר, כך שתצטרך להחליף גם צמיגים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
למיטב ידיעתי יש גם הבדל של אינץ׳ בקוטר, כך שתצטרך להחליף גם צמיגים.

חלק מהעיניין שאני רוצה להחליף גם צמיגים ל R16 במקום R15 שאני מקבל...

פורסם

מעניין. כשקניתי את הספלאש הציעו לי חישוקים מקוריים בתוספת של 2000 שקלים אחרי הנחה. לא קניתי.

מדובר בסוכנות ברחוב סחרוב בראשל"צ.

• תוכן חדש...