Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים למאזדה 2 (185/55/15)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אקדים ואומר שראיתי שנפתחו שרשורים בנושא, אבל אף אחד לא תואם את מה שאני צריך.

הגיע הזמן להחליף רביעיית צמיגים במאזדה2 שלי. אני לא רוצה צמיגים סיניים שהציעו לי, אבל 400 שקל לצמיג זה יקר לי.

הציעו לי 3 צמיגים כרגע:

SALKIN ב330, שאני לא מכיר את החברה אז כרגע פסלתי אותו - תקנו אותי אם אני טועה.

אוביישן ב270, שלפי השם של החברה והמחיר כרגע גם פסלתי.

הTOYO המקוריים שמגיעים עם הרכב ב430 שקל.

אני יודע שהמחירים הגיוניים, למישהו יש המלצות לצמיג איכותי סביב ה300+- שקל? או שלמישהו יש ניסיון עם אחת החברות האחרות שרשמתי ויכול לספר דברים טובים?

שבוע מעולה ותודה רבה :)

קקטוסולר ידנית

פורסם

תודה על ההמלצה! דיברתי עם נציג מטיירדיל עכשיו, כמו שהמליצו לי בהודעה הקודמת, והופתעתי!

ענה נציג שנשמע מאוד מקצועי, הסביר על כל פרט ופרט בכל צמיג וצמיג ונתן לי המלצות לצמיג שרציתי עם הפניה לצמיגייה שקרובה אלי בלי לנסות לדחוף לי דברים שאני לא רוצה או ללחוץ לסגור הזמנה כאן עכשיו.

שירות מעולה! אין ספק שאני אזמין מהם בימים הקרובים!

קקטוסולר ידנית

פורסם

מה הוא המליץ לך?

בתקציב שלך אני חושב שיש רק מתמודד אחד ראוי על הפרק - Falken ZE912.

אולי גם KLEBER או כל מותג-בת של יצרן אירופאי יעשה את העבודה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המליץ לי על ההנקוק הזה, למרות שעקרונית הוא קצת יקר לי .

הFalken גם נראה טוב, אבל הוא אמר לי שהוא פחות טוב מההנקוק ושהוא כנראה יחזיק פחות או משהו כזה.

קקטוסולר ידנית

פורסם

לא מכיר את ההנקוק הזה ובאופן כללי אני לא משתגע על החברה הזו (להוציא כמה דגמי UHP שנשמעים טוב).

הפאלקן 912 הוא צמיג allrounder טוב לפי כל הביקורות שקראתי עליו ומנסיון של לא מעט אנשים בפורום ומחוצה לו.

יחד עם זאת וכמו שאני טוען תמיד - לרכב ללא דרישות מיוחדות כל צמיג מחברה מוכרת יעשה את העבודה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מבאס מאוד לראות את המחירים כיום :| . בזמנו שמתי במאזדה 2 רביעיית SDRIVE במחיר של 400 ש"ח כל אחד כולל איזון וכו'.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא מכיר את ההנקוק הזה ובאופן כללי אני לא משתגע על החברה הזו (להוציא כמה דגמי UHP שנשמעים טוב).

הפאלקן 912 הוא צמיג allrounder טוב לפי כל הביקורות שקראתי עליו ומנסיון של לא מעט אנשים בפורום ומחוצה לו.

יחד עם זאת וכמו שאני טוען תמיד - לרכב ללא דרישות מיוחדות כל צמיג מחברה מוכרת יעשה את העבודה.

איתמר

הבחור טען שהם יחזיקו פחות זמן. יש אמת בדברים ?

תודה.

קקטוסולר ידנית

פורסם

לא, זה קשקוש.

איתמר

• תוכן חדש...