Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דגם נוסף שקיבלתי לא מזמן ורציתי לשתף. הדגם הזה פורץ גבולות באוסף שלי – האוטוארט הנפתח הראשון אצלי וגם הרכב היפני הראשון. מדובר בהונדה CRX דור ראשון, בגרסתה היפנית – הגה ימני ה Honda Ballade Sports CR-X SI.

הרכב יוצר החל משנת 1983 – והיווה אופציה לא רעה למכונית ספורט קטנה, זולה וחסכונית. משקל עצמי של סביב ה800 ק"ג . המנוע הוא 1.6 שהוציא הספק נאה של 135 כ"ס. עקב ריבוי הגרסאות, יכול להיות שלא דייקתי בחלק מהנתונים.

אומנם היא נראית קצת מוזר, ולא ממש עונה להגדרה האצ'בק קלאסית – בשבילי זה היה מספיק קרוב כדיי לצרף אותה לאוסף – עם הזמן היא נהייתה סמל ורכשה לעצמה מעריצים, פורצת דרך עם מראה קצת מוזר. כמו כן, בארה"ב היא שווקה שהאצ'בק ספורטיבית וחסכונית. הדגם הוא בקנה מידה של 1:18, של אוטוארט. בגלל תחום האיסוף שלי, זו הפעם הראשונה שקניתי דגם של אוטוארט, עם כל הפלוסים שלו – אריזה ואבטחת הדגם, פירוט מצוין מבפנים ומבחוץ, איכות בנייה מצוינת). איך שפותחים את הדלתות של הדגם, מתחילים לראות את היתרונות של AutoArt.

נקודות זכות:

- צירים איכותיים בבגאז', בדלתות ובמכסה המנוע

- פירוט פנים ומנוע מצוין – כסאות במרקם של בד, שטיחים בכל מקום, חגורות בטיחות, מנוע צבעוני ומפורט (כולל מדבקות נתונים על המכסה)

- גימור חיצוני מצוין – פנסים סמלים, גריל קדמי, הכל נראה מצוין. המכסים של הפנסים אפילו נפתחים (לא ממש מכיר איך המנגנון היה עובד ברכב האמתי)

- תא מנוע איכותי ומפורט מאוד – החלקים השונים צבועים, יש צינורות וכבלים ואפילו מדבקות על מכסה המנוע

- המרכב נראה נכון מכל זווית ויושב טוב

- גלגלים שנראים אמתיים, כולל הדיסקים של הבלמים. אפילו יש וינטיל!

- תמורה די טובה לכסף, בתקופה זו של שוק הדגמים

נקודות חובה:

- יש מעט פגמים בגימור של הגלגל האחורי

- הדגם היה ארוז טוב מידי, היה לי די קשה לחלץ את כולו מהאריזה שלו, בעיקר את נעילת הדלתות, חששתי לשבור משהו

- חלקים בדשבורד נראים טיפה פלסטיקיים מדי

נעבור לתמונות (לצערי התאסף אבק שלא שמתי לב אליו בחלק מהתמונות)

תמונות חוץ:

CRX-12_zps172258c5.jpg

CRX-15_zpsa5d01c43.jpg

CRX-16_zps72a08bf9.jpg

CRX-18_zps8114df03.jpg

תמונות של הפרטים הקטנים:

CRX-9_zpsae7fe541.jpg

CRX-10_zps3b799e6d.jpg

CRX-3_zps970eb220.jpg

CRX-8_zpse1583ca1.jpg

CRX-4_zpsfff1edfc.jpg

ועוד קצת תמונות 8)

CRX-12A_zps23f84c6f.jpg

ועם עוד נציגה קלאסית משנות ה80:

CRX-23_zpse03de49d.jpg

CRX-26-Fixed_zpseaf90a10.jpg

CRX-25_zps4849e6f3.jpg

CRX-27-Fixed_zpsd10a1583.jpg

זהו, נקווה שנהניתם!

שבוע טוב

יואב :arrow:

פורסם

זהו, נקווה שנהניתם!

שבוע טוב

אכן!

אני עכשיו שוקל לקנות דגם של אוטוארט או משהו מהחברות הרציניות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הפורד היא מתוצרת Otto-Mobile. כשמצליח להם לייצר דגם בלי פאשלות, זה יוצא טוב. עלות הדגם בין 400 - ל450 ש"ח, תלוי במכס ועלויות המשלוח.

לגבי הMK1 - אני אפשפש בתיקיות :)

פורסם
מדהים איך הם יכולים לבנות דגמים כאלה, אגב זה בנוי מפלסטיק או מתכת?

ההונדה בנויה מיציקת מתכת. הפורד בנוי מחומר הקרוי רזין - תערובת פלסטיק ועוד כל מיני חומרים היוצרים קליפה ממש קשיחה. עם זאת, דגמי רזין לא נפתחים לרוב.

פורסם

תתחדש! תוספת נהדרת לאוסף יפה לה להיות יפנית ראשונה.

הדגם עצמו נראה מעולה במיוחד המנוע, גם לי בפעם ראשונה היה מאוד קשה להבין איך לפחות את הדלתות והמכסה מנוע עם כל האריזה של אוטוארט בלי לתלוש או לשבור משהו :-D

פורסם
תתחדש! תוספת נהדרת לאוסף יפה לה להיות יפנית ראשונה.

הדגם עצמו נראה מעולה במיוחד המנוע, גם לי בפעם ראשונה היה מאוד קשה להבין איך לפחות את הדלתות והמכסה מנוע עם כל האריזה של אוטוארט בלי לתלוש או לשבור משהו :-D

תודה, להזכירך יש לך עוד אחד שממתין

• תוכן חדש...