Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו מאטיז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה"בוא נתערב" הזה שלך היה ססמת השיווק של הרכב.

אי אפשר להפוך דה-שבו.

כששווקה המכונית הובטח פרס גבוה לנהג שיצליח להתהפך עם הרכב. נהגים מנוסים ניסו ולא הצליחו.

אני יכול לאשר זאת.

אפילו הפורום, אז במתכונתו הוואיינטית, ניסה להירתם לניסוי הפיכת הדה-שבו.

לצורך כך ניתן לראות בתמונות את החבר המוערך ר. בפעילות מבצעית בשדה תעופה צבאי סודי בקפריסין.

מסובב שמאלה, מסובב ימינה - אבל ללא הועיל. הדה-שבו לא מתהפכת.

roy_cyprus.jpg

יש שאומרים שהניסוי הכושל בהפיכת סיטרואן גרם להחלשות של מערכת הבטחון הפורומית,

היווה זרז לעליית אימפריית הכוכבים, ובסופו של דבר ליצירת הסכסוך שהקים את הפורום במתכונתו הנוכחית.

ויש שאומרים שלא.

...אחח... היו זמנים :razz:

פורסם

חבר'ה - אם אנחנו כבר בהתהפכות

לאחרונה נזכרתי שלפני 5-6 שנים קראתי ב'ידיעות אחרונות' שעשו מבחן למכונית של מרצדס בדיקת יציבות (נדמה לי שזה היה הסמארט - לא בטוח) והרכב החדיש התהפך והפסיד לרכב משנות ה60 (נדמה לי שזה גם היה מרצדס, שנת 61) שנשאר יציב.

יש למישהו קישור לבדיקה הזו?

תודה.

פורסם
חבר'ה - אם אנחנו כבר בהתהפכות

לאחרונה נזכרתי שלפני 5-6 שנים קראתי ב'ידיעות אחרונות' שעשו מבחן למכונית של מרצדס בדיקת יציבות (נדמה לי שזה היה הסמארט - לא בטוח) והרכב החדיש התהפך והפסיד לרכב משנות ה60 (נדמה לי שזה גם היה מרצדס, שנת 61) שנשאר יציב.

יש למישהו קישור לבדיקה הזו?

תודה.

אני לא יודע על איזו תחרות אתה מדבר (מול רכב משנת 60?!) אבל למרצדס אכן הייתה פאשלה עם הA קלאס בזמנו כאשר קב' עיתונאים בחנו אותה:?
פורסם

המבחן שנערך למרצדס היה "מבחן האייל" בו מדמים התחמקות ממכשול,כגון אייל הפורץ בפתאומיות לכביש.המבחן כולל שינויי כיוון רצופים ומהירים,מה שיכול להוציא משיווי משקל אפילו כפולות הנעה.המרצדס A כשלה בו,ומרצדס נאלצו לכייל מחדש את המיתלים,ולהרחיב את הצמיגים,מהלך שפגע הן בנוחות הנסיעה והן בהנאה מהנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם אני לא טועה המרצדס A-CLASS דווקא התהפכה בנסיעה איטית ברברס כשההגה מופנה.

ולענין הדה-שבו - נזכרתי בערגה באותו הארוע...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אתה רציני?

אותו יבואן שמצהיר על ההצלחה "השקטה" האדירה שלו לא מייבא ישירות דרך היצרן אלא דרך יבואן אחר?!

בהחלט ! על ייבוא החלפים והשירות לדייהו מאטיז אחראית חברת טלקאר בע"מ שייבאה את דייהו בעבר.

(לפני שהפכה לשברולט)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה רציני?

אותו יבואן שמצהיר על ההצלחה "השקטה" האדירה שלו לא מייבא ישירות דרך היצרן אלא דרך יבואן אחר?!

היבואן שמצהיר על "ההצלחה השקטה" זה היבואן של יונדאי, ולא דהייו.

ומבחינתו זו באמת הצלחה, כרגע הוא מתחרה עם מזדה על כמות במכירות.

פורסם

התלבטתי קשות אם לרכוש אחת כזאת לעצמי, וקראתי המון כתבות, בעיקר בחו"ל.

המסקנות היו:

1. רכב חסכוני, ומינימליסטי. לא נוח אך פונקציונלי ויש שאומרים- יפה.

2. קופסתי ולא בטוח. תציץ במגרשי פירוקים ותראה שכל מכה שם היא סכנת חיים.

3. קראתי באיזה פורום בריטי ש-13 או 17 אחוז מהמאטיסים החדשים נזקקו לגרר תוך שלוש שנים מיום הרכישה.

4. קראתי גם הרבה ברכות של אנשים על הרכב הזה בארץ, חלקם אף שקלו לתבוע את היבואן- איכות לקוייה הייתה הטענה הבסיסית.

לילד שלי לא הייתי קונה כזאת.

פורסם

כמה שטויות...המאטיז קיבלה 3 כוכבים במבחני הריסוק של NCAP,והיתה די קרובה לכוכב הרביעי.המאטיז היא הטובה במכוניות דייהו שנמכרו בארץ,ומה שחרץ את גורלה(בדיוק כמו את גורל הטווינגו,אגב)בארץ היה העדרה של תיבת הילוכים אוטומטית.מנועה מבוסס על מנוע הסוזוקי אלטו,ולפי מה ששמעתי(ממקורות מוסמכים)היא מכונית אמינה מאד.שני מכוניות המיני שהתחרו בה,היונדאי אטוס והדייהטסו סיריון,הצליחו מפני שהיתה להם גירסה אוטומטית,ואגב גם הן קיבלו 3 כוכבים במבחני ריסוק,לא מדהים אבל בטח לא סכנת נפשות,ואל תסיק מסקנות מגודלה של המכונית,ואגב,כל המכוניות המודרניות נראות זוועה אחרי תאונה קלה יחסית,כי חלקה הקדמי של המכונית אמור לספוג את אנרגיית ההתנגשות,ולקרוס.מה שחשוב הוא חוזקו של כלוב תא הנוסעים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...