Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פולו 2001 (דגם 100 כ"ס), בזמן האחרון הוא לא מניע באופן סדיר.

כשהוא מניע הכל עובד תקין והכל בסדר, כשהוא לא מניע כל סיבוב מפתח יש "טיק" ובזה נגמר הסיפור, בדחיפה מניע תקין וממשיך בנסיעה.

הייתי אצל משפץ סטרטרים וגם הוא לא בטוח סטרטר /מצבר/מגעים.

מה יכולה להיות הבעיה?

צירפתי שמע של ההנעה כשלא מניע, כל טיק זה סיבוב מפתח בסוויטץ':

db.tt/962kLFPC

תודה לעוזרים והמשך יומטוב.

פורסם

כנראה סטרטר. תבדוק את החיווט אליו ואם לא תנסה לדפוק עליו שהוא לא מניע. אם מניע זה כנראה תקלה בסטרטר.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• ספונסר פורום
פורסם

אם התקלה לא נגרמת ממצבר חלש אז כדאי לבדוק את כבל המינוס

שמתחבר לתיבת ההילוכים .

אם בעבר הסירו את התיבה אז יש מצב שהוא לא סגור טוב .

בכל מקרה אם אתה רוצה אתה מוזמן לבדיקה מקצועית אצלנו ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

קודם כל תודה לכולם, כמה חידודים,

בזמן שהוא לא מניע בדקתי מתח מצבר והוא מוציא 15.6V שזה תקין (נראה לי), בתחילת השבוע הזה הכל היה תקין, באזור יום שני בערב התחילה הבעיה שוב, אתמול בערב חיברתי כבלים לאוטו וההנעה הייתה תקינה לאחר 2-3 דקות של טעינת המצבר, מה שמוזר לי שניסיתי לסיים את המצבר בעזרת אורות דרך ומערכת עם מגבר דולקים והוא עדיין הניע, היום בבוקר הניע תקין, אחרי הלימודים לא הניע, חיברנו כבלים והניע שוב.

אני מאוד חושד במצבר אבל עדיין לא בטוח, בסופ״ש נחבר מצבר אחר לבדיקה ונראה איך האוטו מגיב, שאלה, עד איזה אמפר אפשר לחבר לרכב הזה?

רון אני קניתי את האוטו לפני 4 חודשים ואני מת להגיע אליך ליישור קו, ברגע שיהיה קצת מזומן וזמן אני אקפוץ מהקריות :)

ושוב תודה לכולם :)

פורסם
קודם כל תודה לכולם, כמה חידודים,

בזמן שהוא לא מניע בדקתי מתח מצבר והוא מוציא 15.6V שזה תקין (נראה לי), בתחילת השבוע הזה הכל היה תקין, באזור יום שני בערב התחילה הבעיה שוב, אתמול בערב חיברתי כבלים לאוטו וההנעה הייתה תקינה לאחר 2-3 דקות של טעינת המצבר, מה שמוזר לי שניסיתי לסיים את המצבר בעזרת אורות דרך ומערכת עם מגבר דולקים והוא עדיין הניע, היום בבוקר הניע תקין, אחרי הלימודים לא הניע, חיברנו כבלים והניע שוב.

אני מאוד חושד במצבר אבל עדיין לא בטוח, בסופ״ש נחבר מצבר אחר לבדיקה ונראה איך האוטו מגיב, שאלה, עד איזה אמפר אפשר לחבר לרכב הזה?

רון אני קניתי את האוטו לפני 4 חודשים ואני מת להגיע אליך ליישור קו, ברגע שיהיה קצת מזומן וזמן אני אקפוץ מהקריות :)

ושוב תודה לכולם :)

15.6 זה מצב לא תקין!

פורסם

גם לי היה אותו דבר בפיגו, מה שעשיתי זה להוציא את המצבר ואת ההדקים של הפלוס והמינוס מהכבלים שמחוברים אליו, ניקיתי אותם טוב טוב במברשת ברזל, וגם את הקצוות החשופים של הכבלים ברכב עם מברשת ברזל עד שהם נראים חדשים, חיברתי הכול מחדש למקום והידקתי חזק, ומאז הרכב מניע במכה ראשונה אפילו אים הוא עמד מכובה כמה ימים.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תוכן חדש...