Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 159 או אאודי A5?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי תא מטען של אלפא 159 מפורק עד היסוד וראיתי כמה גרמניות מפורקות עד היסוד גם כן - בידוד הרעשים ברכבי יוקרה גרמניים הוא מעבר למה שנעשה באלפא - בגלל זה העליתי את זה בתור דוגמא.

באמת אפשר לקבוע באופן נחרץ, כפי שקבעת, על סמך זה שראית תא מטען מפורק? מעניין.

אגב, אני לא שולל את האפשרות ש-A5 אכן שקטה יותר, אך נראה לי שאתה נסחף.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כל עוד שאין שם מתקן שמבטל רעש בצורה חשמלית (שזה דבר שנהוג כיום בעיקר אצל מכוניות יוקרה גרמניות - רק היום זה מגיע לרכבים כמו אופל אסטרא ואינסיגניה למשל) אז כן.

יש חומרים שנועדו לבטל רזוננס של פח ורצפת תא המטען ובתי הגלגלים שם לא היו מטופלים לפי מה שראיתי

ואחרי זה גם אתה תראה לפעמים כל מיני שכבות של חומרים מבוססי ספוג או קצף

ההבדלים בבידוד רעשי הכביש יכולים להיות מאוד ברורים - בייחוד למי שהאוזן שלו מאומנת לשים לב לכך.

עזוב - זה דיון כבר ברמה אחרת בנושא אחר למקום אחר - רציתי לתת דוגמא בכדי שפותח השרשיר ידאג לעשות נסיעת מבחן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מתלבט בין 159 2009 ל-A5 2007 אז ברור שכדאי לבחור ב-159.

ככה לפחות יהיה לך רכב....

בקיצור, אין A5 במודל כזה...

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אני קצת משוחד, אבל נשים את העניין הזה בצד לרגע.

כמו שאמרו האודי מכפילה את עצמה בק"מ, דבר שאותי היה מוריד מהפרק מהר מאד וגורם לי לוותר על זה לגמרי.

באלפא?אני לא מוצא חסרונות, אם דיברו פה על איטום או רעשי כביש אני לא אוכל לעזור לך כל כך

כי הרכב שלי מאד אטום - הבעלים הקודם תמיר עשה עליו בידוד מאד טוב, ו...... אם תקנה את הגרסא של ה 3.2

אתה תעדיף לשמוע את הבחוץ, נגיד את זה ככה :twisted:

מבחינת אחזקה וכו' לא אוכל להגיד לך על האודי כי לא הייתי לי אוודי אף פעם,אבל מבירור שעשיתי מזמן

הבנתי שעדיף לי מאד אלפא (ביררתי בזמנו על ה A4).

האלפא חדשה יותר בשנה, ק"מ יותר נמוך ואני מאמין שתהיה גם הרבה יותר בריאה בבדיקה שיעשו לך.

תעשה את החישוב שלך, מבין ה-2 אני יכול להגיד לך לך על האלפא בלב שלם.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...