Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה פניתי דרך בהצדעה לרכוש רכב חזרו אליי כמה מקומות

הלכתי לחברה אחת הציעו לי טרייד על האוטו שלי

הם טוענים שהמחירון על הרכב המבוקש הוא 72K

ואז טרייד על שלי (מחיר מלא 17.5K) סה"כ 54.5K צריך לשלם להם.

אבל כשאני בודק במחירון לוי יצחק אמור לצאת 62K. - השאלה היא האם אני אמור לחשב את ערך הרכב שלהם עם 14% הנחה של הליסינג?

יש לציין שעוד לא הבנתי מה עוזר לי בהצדעה... ככה שאם מישהו יודע אפשר לעזור גם בזה.

תודה

Peugeot  5008 2023 

פורסם

כמעט אף פעם בטרייד אין לא תקבל מחיר מחירון על הרכב שלך. גם כשיגידו לך שעושים מבצע טרייד אין במחיר מחירון, אם תחפור קצת תגלה שזה נכון שמזכים אותך במחיר מחירון על הרכב הישן, אבל גם מוכרים לך את הרכב החדש ללא הנחות.

זאת אחת מהבעיות הגדולות של עסקת טרייד אין. בעסקת רכישה יש רק כיוון אחד ממנו אפשר לאכול את העוגה - אפשר רק להוריד את המחיר של הרכב החדש. בעסקת טרייד אין יש שני כיוונים - אפשר לשחק גם עם מחיר הרכב החדש וגם עם הזיכוי שאתה מקבל על הרכב שאתה מוסר בטרייד אין.

ואחרי שהסברנו את כל זה, ובאופן כללי כי לא בא לי לנחש איזה רכב יש לך על סמך מחיר המחירון, אם הורידו לך רק עשרה אחוזים מהמחירון של הרכב שלך בטרייד אין זאת הצעה נהדרת. בדרך כלל מורידים 20, 30 ולפעמים גם 50 אחוז מהמחירון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבה נתחיל מ"בהצדעה". בד"כ משרת אותך בהטבה פה ושם, במקרה הספציפי זה משרת את המוכר ומסייע לו למשוך קונה מאחר וכולנו אוהבים הטבות ומבצעים.

פיק צודק באשר למה שכתב על מחירון הרכב שלך, אך כשרכבך זול בשעור ניכר מזה שתרכוש, עדיף שתתמקד קודם במחיר בו תרכוש, שיורידו ליסינג.

לא רק זה- כעקרון מצב השוק בכי רע, זה פוגע בכולם אך יותר במכוניות היקרות . פגיעה של נניח עשרה אחוזים בגלל שוק חלש ברכב יקר, מהותית יותר מברכב זול.ולכן אציע:לשים לב שעם הנחת הליסינג הרכב לא נמכר לך למעשה במחיר זהה ללא ליסינג שאולי עדיף.

להיות מודע לחסרונות שיש לעיתים ברכב מליסינג.

להבין שאין מתנות חינם.

כאשר בעיסקה יש כמה משתנים, לבדוק היטב את כולם תוך דגש על נכונות מידע באשר לסכומים גדולים.

כפי שציין פיק, אם תיתן מידע פרטני יותר גם תקבל תגובה פרטנית יותר ולא רק"עקרונית".

פורסם

אין בעיה

יש לי 206 2002 XT

אני מעוניין בפוקוס 5 ד' 2009 עם 90K ק"מ.

בבדיקה ביד 2 אני רואה כמה במחירים נמוכים יותר מאשר הסכום שאותו אני אשלם לאלדן.

אני רואה את זה ככה בערך

אני משלם לאלדן סכום של 55K + האוטו שיש לי עכשיו

אבל אם אני הולך אליהם ולוקח מהם את האוטו כמו שהוא בלי טרייד, עם הנחת ליסינג אני אשלם בערך 62K.

ככה אם נגיד את זה ככה האוטו שלי שווה מבחינתם 7K.

ושוב אני חוזר לקטע של רכישה ביד 2 אני רואה רכבים ב40-50K ק"מ לפעמים גבוה יותר לפעמים נמוך יותר.

לגבי בהצדעה, הייתי צריך אישוש מסויים לחשד שלי.

הסוכן שעובד עם בהצדעה עושה קופה נאה, הלקוח מפסיד.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
אין בעיה

יש לי 206 2002 XT

אני מעוניין בפוקוס 5 ד' 2009 עם 90K ק"מ.

בבדיקה ביד 2 אני רואה כמה במחירים נמוכים יותר מאשר הסכום שאותו אני אשלם לאלדן.

אני רואה את זה ככה בערך

אני משלם לאלדן סכום של 55K + האוטו שיש לי עכשיו

אבל אם אני הולך אליהם ולוקח מהם את האוטו כמו שהוא בלי טרייד, עם הנחת ליסינג אני אשלם בערך 62K.

ככה אם נגיד את זה ככה האוטו שלי שווה מבחינתם 7K.

ושוב אני חוזר לקטע של רכישה ביד 2 אני רואה רכבים ב40-50K ק"מ לפעמים גבוה יותר לפעמים נמוך יותר.

לגבי בהצדעה, הייתי צריך אישוש מסויים לחשד שלי.

הסוכן שעובד עם בהצדעה עושה קופה נאה, הלקוח מפסיד.

עכשיו כשאתה מספק פרטים, אבל לספק לך תשובה רצינית ולעניין, במקום ללכת סחור סחור.

בתנאים שאתה מתאר, אתה נותן את הרכב שלך לאלדן תמורת משהו כמו 4,000-5,000 ש"ח. פוקוס 2009 יד ראשונה מליסינג עם 90 אלף קילומטרים נמכרת ב-60 אלף ש"ח בערך, קצת פחות אם אתה לוקח רכב השכרה שכתוב לו ליסינג ברישיון ועוצם עיניים.

אם הרכב שלך במצב סביר, אני בטוח שאתה יכול למכור אותו ביותר מ-5,000 ש"ח לבד. תפרסם מודעה, תרשום שאתה גמיש במחיר, הקונה הראשון שבא ושם יותר מ-5,000 ש"ח במזומן - תמכור. כל שקל מעל לסכום הזה זה רווח נקי שלך.

לגבי רכבים ביד 2 - תתחיל להתקשר ולבדוק רכבים. מהר מאוד אתה תחזור אלינו עם סיפורי אימה על סוחרי רכב. תבין, אין שום בקרה על המודעות שמפורסמות ביד 2. אף אחד לא בודק אם הנתונים שמפורסמים במודעה נכונים, אף אחד לא בודק אם יש בכלל כזה רכב למכירה. סוחרים שמנסים למכור רכבים עם 140 ו-150 אלף קילומטרים מפרסמים מודעות מכירה עם 40 ו-50 אלף קילומטרים. כשאתה מגיע לראות את הרכב אומרים לך: "מה פתאום? אתה לא שמעתי אותי טוב, אמרתי מאה ו-50 אלף קילומטרים". מתוך 100 פרייארים שמתקשרים, אחד נופל בפח. זה מספיק בשביל לעשות את השבועית.

אני לא נכנס בכלל לנושא של לקנות או לא לקנות מליסינג. לקנות פוקוס פרטית? וואלה, רעיון לא רע. אפשר גם לזרוע את הכסף בחצר ליד הבית, אולי יצמח פתאום עץ של שקלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תמכור את הפיג׳ו לבד ותקנה פוקוס פרטית.

לפי התגובות (והמחשבה הכללית) אין מנוס ממש.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

הי

לבהצדעה אין כיום הנחות או הסכמים אטרקטיביים עם חברות הליסינג.

הדבר היחיד שאולי יתנו לך (באוויס) זה אחריות מורחבת לשנה או אחריות רגילה ל3 שנים, ואם תהיה נחמד חיישני רוורס.

אם יש לך מכר/משפחה שיש להם מועדון הייטק זון או הוט, תנסה לקנות דרכם יש הסכמים הכוללים הנחות ששוות כסף.

לעניין הפוקוס - כמו שאמרו קודמי, 2009 עם 90 אלף ק"מ מוכרים בפחות מ 60K.

פורסם

מה שלסלס אומר.

אם אינך חייב אוטומטי רכוש סופרמיני חדשה או כמעט.

חייב אוטומטי? אינך חייב פוקוס[שרבות מהן מליסינג].

הפוקוס הספציפית טובה? כסח במחיר וקח. אחרי שתגיע למחיר טוב יחסית לשוק קנה ומכור פיז'ו.

איני בקיא במחירי פוקוס ופיז'ו. לכן אני מסתכל על תמונה כללית: פוקוס בת ארבע, ליסינג, קילומטרא'ז גבוה, למעלה מ60000 אם

נוסיף ל55 ערך הפיז'ו? לא תודה.

• תוכן חדש...