Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבצע כזה על הפנדה קצת מפר לי את האיזון.

חשבתי להשקיע עד 25000 באלפא בת 11 אבל רכב חדש וטוב (שעושה כל מה שאני רוצה ממנו ווהוא גם חסכוני) ב55K?

נשמע מעניין.

לשניה שקלתי את זה (עדיין קונה אלפא).

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי , אין ספק שרכישת האלפא 156 היא החלטה נכונה עבורך , אבל היא רגשית (לגיטימי). מעבר לאופציית הפנדה החדשה

ב - 55K היא החלטה יותר שכלית.

אולי תשקול שוב את רעיון האלפא המשומשת בת ה - 11 אם תעיין בפוסט הבא שהעליתי לא מזמן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3859942#post3859942

בפנדה יש כמה יתרונות : אחריות מלאה ל 3 שנים , אמינות מובנית גבוהה, צריכת דלק טובה פי 2 מהאלפא , מזגן יותר טוב , בטיחות

עדיפה ועוד. (רק מבחינה כלכלית ההפרש במחירים יתקזז תוך שנתיים בהוצאות דלק ואחזקה).

עדיין האלפא יותר מדברת ללב...

פורסם

אלפא כבר יש לי (ראה סמלון).

פשוט את זאת אני משאיר לאמא שלי.

יש מוסכים של אלפא שהם לא המוסך המרכזי, אז אפשר להשיג כל דבר (כיום אני מטפל אצל אבי בפתח תקווה).

תוסיף לזה את העובדה שאני מסוגל להשתמש באיביי גם באיטלקית ויש לי מחירים שהם פחות מעשירים ממה שהם רוצים שם.

אגב, ב25000 שהאלפא עשתה בשנה האחרונה, כמעט לא היו תקלות, ואלו שכן היו, בעצם קשורות לטעויות של החשמלאי, לא לעובדה שזו אלפא.

צאו כבר מהסרט שאלפא זה לא אמין, כי החל מה156, אין הבדל בין אמינות של אלפא לאמינות של כל רכב אחר (אחותי קנתה פוקוס בת 3 והלך לה המדחס של המזגן. 3000 ש"ח + עבודה.)

פורסם

הייתה במשפחה 159 חדשה, בחצי שנה שהייתה, נדרשה החלפה של 3 מזרקים, חלונות חשמל מאחורה שנפלו ויותר לא עלו ובהזדמנות אחת לא התניעה ונדרשה גרירה למוסך ששם היא נשארה למכירה עם הורדת מחיר רצינית.

אלפא זה אחלה אוטו אני בטוח אבל אני מעדיף להסתכל עליו כשהוא שייך לאחרים.

תגיד עכשיו אוטו לימון. במסגרת העבודה שלי, יצא לי לראות את הקריאות שמקבלים החבר'ה ב-alfa way, הזוועה...

שוב, אין לי כלום נגד אלפא, יש להם מכוניות יפות ומפנקות, רק שבסעיף האמינות אי אפשר למקם אותן גבוה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם תביט ברשימת הקריאות לתקלות, אתה תראה - הפלא ופלא - רק תקלות! צריך לקחת את רשימת הקריאות על רקע כמות הרכבים, גילם, איכות הטיפול ותקינות השימוש בהם וכו'.

:idea:
פורסם

אל תתנשא, זה ברור לי היטב. אגב, גיל הרכבים המקסימלי יהיה 3.

אני לא הצבעתי על כמות תקלות אלא על אופיין.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא מתנשא, חלילה. אופי התקלות חמור כי מי שמתקשר ל-alfa way עושה את זה לרוב מאחר והתקלה היא תקלה משביתה; כלומר, אנחנו מציצים אל מאגר של תקלות חמורות מלכתחילה.

:idea:
פורסם

יש לא מעט קריאות כגון :

אורות חיצוניים ממשיכים להידלק גם לאחר כיבוי הרכב - השלכות - מצבר התרוקן.

הדלקת האורות גורמת לוישרים לפעול.

מפתח נתקע בסוויצ'.

ויש עוד...

שוב, לא אומר שזה אוטו ''על הפנים'', אני רק חושב שיש אופציות עדיפות עליו מכל הבחינות בעיניי.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

קרייזי סייל!!! וואו! אם אני משנה את השם שלי מחר לבראד פיט זה יהפוך אותי לחתיך תמיר ומושך? לא. אותו דבר עם הקרייזי סייל הזה.

עד מתי ימכרו לנו מבצעי קש?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה הקשר בין אלפא בת 11 לפיאט פנדה ישנה חדשה? לא ברור ואיך בכלל יש התלבטות בין השתיים.

בכל מקרה זה לא מבצע מי יודע מה למעט המבצע על הפנדה שהוא באמת אחד המשתלמים בישראל.

אם היו עושים את המבצע הזה כבר לפני שנתיים, אבל הופכים אותו לקבוע - פיאט פנדה הייתה הופכת לרכב הנמכר ביותר בישראל.

פורסם

פשוט מאוד:

ב3 שנים ההוצאות יהיו זהות, ואולי אפילו יותר נמוכות עם האלפא (כולל המחיר של הקנייה המקורית ואיבוד ערך של הרכב).

ואני אשכרה מתלבט בין שני הדברים כי יש לא מעט אנשים שכשהם קונים רכב הם על הציר של "חדש, אמין, חסכוני" והציר של "לנשמה, כיפי, מרווח"

פורסם

לא מבין אתכם. 55 אלף שקלים על רכב מיושן, צפוף להחריד ודי 'פג תוקף' ואתם מתלהבים...

כל שני וחמישי יש מבצע על פיקנטו או i10 ידניות בפחות מ-60 אלף ש"ח; מכוניות מודרניות ונעימות יותר לשהייה ולנסיעה.

אין לי בעיה עם יבוא של מכוניות 'פגות תוקף' כל עוד המחיר לצרכן משקף את זה. הפנדה הישנה צריכה להמכר ב-45 ולא ב-55 אלף, עם כל הכבוד.

יוסי ידידי, מקדיש לך את השיר הבא :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
כל שני וחמישי יש מבצע על פיקנטו או i10 ידניות בפחות מ-60 אלף ש"ח; מכוניות מודרניות, בטוחות ונעימות יותר לשהייה ולנסיעה.

הוספתי אלמנט חשוב שמשחק נגד הפנדה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתוך המציאות הישראלית המוטורית העגומה, זו אופציה לא רעה, במיוחד כשלא באמת אכפת לך משום דבר חוץ משהאוטו יהיה חסכוני ואמין.

לא משנה שהוא מיושן. הוא יותר טוב מהגרסאות החדשות שלו ועדיין נראה מספיק טוב לדעתי, בצבע הנכון.

• תוכן חדש...