Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרשור אחרון, הוספתי גם סרטון ושיבינו יותר.

אז ככה, מדובר בפורד פיאסטה 97 ידנית.

לפני כחודש בערך, אחרי כמה נסיעות בתוך העיר עזבתי את הרכב ל10 דקות, חזרתי והרכב לא הניע, כמו שכבר הסברתי בעבר, ברכב יש 3 "סווצ'ים", הראשון מפעיל את הרדיו דיסק וההגה יוצא מנעילה, השני כבר זה חלונות חשמל, מתזים ומזגן, והשלישי כביכיול זה כבר הנעה, שבסוף ההנאה הסוויץ' עצמו חוזר למצב השני.

הנעתי בדרדור, אחרי שהרכב לא הניע.

חודש שלם האוטו הניע כרגיל, ואז שוב פעם לא הניע בוקר אחד, הנעתי בדרדור והניע שוב פעם במשך שבועים.

הבעיה חזרה עכשיו, הרבה יותר חמורה עד שהרכב לא מניע בכלל, רק בדרדור, לא משנה כמה זמן הוא עומד.

בדר"כ, בימים הטובים יותר, הרכב היה מניע בנגיעה אחת.

המצבר חדש, בן חצי שנה לכל היותר ואם אני לא טועה גם בדקו בו מתח והוא תקין.

צילמתי סרטון שיסביר בערך:

xayE7AWY5Ik דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

אני לא חושב, כמו שכתבתי בדקו מתח והוא תקין.

גם כשהסוויץ' השני בפנים הכל עובד כמו שצריך (חלונות חשמל ורדיו דיסק) ואין שום סממן למצבר תקול\פרוק

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

זה שיש אורות, צפצפה וכיוצא בזה ממש לא אומר שהמצבר תקין. אחרי הכל המתח הנדרש להפעיל אורות ושאר צרכנים חשמליים הוא קטן לעומת התנעה. אני ממליץ לך להיעזר בחבר שיחבר כבלים למצבר שלך ותראה אם יש תגובה שונה. אם אין הבדל אז כדאי שתפרק את הפלסטיקים ותבדוק שכל החיוט לסוויץ תקין. כמו כן, אני ממליץ לך לנקות עם מים, סבון וסקוץ את הקוטבים של המצבר. לפעמים קורוזיה מונעת תיפקוד יעיל של המצבר וזה בא לידי ביטוי בקושי להתניע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני מסכים עם התגובה שמעלי. בעבר קרתה לי תופעה דומה לשלך(רכב אחר לחלוטין, VW). משום שהאורות, הרדיו והכל עבדו היטב, האמנתי שהבעיה לא הייתה במצבר. להפתעתי, אכן המצבר היה הבעיה.

יש להבין שהסטרטר הוא צרכן בעל הספק גדול בהרבה מהרדיו או מהנורות, ולכן זרם המספיק להדלקת הנורות, לא בהכרח יספיק להפעלת הסטרטר.

עם זאת, אינני מומחה וכמובן שתתכן בעיה שונה, גש לחשמלאי רכב.

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
  • תוכן חדש...