Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לעוד הצעות חוץ מגטס עד מחיר של 30 אלף

לא ידני, ולא פיאטים וצרפתיות - ראיתי יותר מדי תקלות ברכבים האלה

אין לך הרבה אופציות כאן, מצטער. תנסה דייהטסו סיריון.

פורסם
אשמח לעוד הצעות חוץ מגטס עד מחיר של 30 אלף

לא ידני, ולא פיאטים וצרפתיות - ראיתי יותר מדי תקלות ברכבים האלה

טויוטה קורולה 2004-2005 יכולה להיות אלטרנטיבה טובה, למרות שנראה לי שהיא קצת חורגת מהתקציב שלך.

דרך אגב גם אם החריגה היא בערך 5K-6K זה רכב שפי כמה וכמה טוב יותר מהגטס מבחינת כל הפרמטרים !

בטיחות,יציבות,נוחות,צריכת דלק, שווי בשוק,סחירות,שם,אמינות,יופי.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

מה לגבי הקיה? ההתלבטות היא קשה בגלל שמצד אחד אני יכול להוציא 30 אלף והשאר לפרוס ולקבל רכב חדש ולעומת להשקיעה באוטו יד שניה שהפזם שלו על הכביש כבר 10 שנים והבלאי גבוה - איפשהו כבר עדיך להשאר עם הקורולה שלא עושה בעיות

פורסם

בתור בעל גטס לשעבר לא הייתי ממליץ לך עליו בכלל, זוועה של רכב. הסיבה העיקרית הייתה צריכת דלק של 1:7 עד 1:9 במקרה הטוב בנהיגה רגועה ורכב תקין.

אם הטויוטה שלך מתפקדת טוב, הייתי נשאר איתה, היא הרבה דרגות מעל הגטס, גם בקטגוריה (משפחתי לעומת סופר מיני) , גם בצריכת דלק (לטובת הטיוטה) , גם ביציבות וגם באיכות ועוד ועוד..

אם אתה באמת רוצה להתקדם למשהו אמין וטוב בלי הרבה כאבי ראש, חפש לך דיהטסו סיריון 2007 שמורה או וותר על העניין ותשאר עם הטויוטה!!

בהצלחה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ארטור,

למה כ"כ קשה למכור את הרכב שלך בשוק החופשי? מדובר על אוטו אמין עם שוק טוב (קורולה 98)

?

זה נהיה סיוט למכור רכב בארץ. חברות הליסינג הרגו את השוק. רכבים נמכרים ב-20%-40% פחות מהמחירון.

בן אביעד

יועץ עסקי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתור בעל גטס לשעבר לא הייתי ממליץ לך עליו בכלל, זוועה של רכב. הסיבה העיקרית הייתה צריכת דלק של 1:7 עד 1:9 במקרה הטוב בנהיגה רגועה ורכב תקין.

אם הטויוטה שלך מתפקדת טוב, הייתי נשאר איתה, היא הרבה דרגות מעל הגטס, גם בקטגוריה (משפחתי לעומת סופר מיני) , גם בצריכת דלק (לטובת הטיוטה) , גם ביציבות וגם באיכות ועוד ועוד..

אם אתה באמת רוצה להתקדם למשהו אמין וטוב בלי הרבה כאבי ראש, חפש לך דיהטסו סיריון 2007 שמורה או וותר על העניין ותשאר עם הטויוטה!!

בהצלחה

איזה שנתון הייתה הגטס שלך?

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב כמה שנים טובות, חמש שנים, שבע שנים - אז רק חדש. הלוואה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...