Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני גר בבניין משותף שבו גרים 16 דיירים . הבניין הוא בן 4 קומות וללא מעלית . הבניין הוא בן 60 שנה לערך . מאחר ולאחרונה יש הרבה פיצוצים בצנרת המשותפת של הבניין חשבתי על ביטוח לצנרת המשותפת של הבניין . השאלה היא האם יסכימו לבטח צנרת של בניין כזה ישן ?. מהי לערך העלות השנתית של ביטוח כזה . איזה חברת ביטוח לא עושה בעיות בעת צורך להשתמש בביטוח ?. אשמח לכל מידע בנושא , בתודה מראש.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

איני יודע מה עלות הביטוח, אבל לאור תביעת ביטוח אחת בבית המשותף שבו אני גר - שעשויה להגיע לקרוב ל-500,000 ש"ח - אני ממליץ מאוד לבטח את הבניין בכל הביטוחים האפשריים (החל מנזקי צנרת, אם מישהו יסכים למכור לכם פוליסה), דרך נזגי אש או כל גורם אחר וכלה בביטוחי חבות מעבידים וצד ג'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק אל תחשוב שתוכל "לעשות קופה" על גב חברות הביטוח.

חברות הביטוח הן גוף שמתמחה ב"ניהול סיכונים", משהו דומה לקזינו (באופן כללי).

החוזים והתעריפים שלהן מבוססים על סטטיסטיקות מאוד מדוייקות ותחשיבים שאין לך בחיים סיכוי להגיע לרמת המורכבות שלהם (בעיקר בגלל שאין לך את בסיס הנתונים, לא בגלל ידע/יכולת) ובנויים, כמו אותו קזינו, על כך ש"הבית תמיד מרוויח".

לפיכך - אם אתה יודע מראש שהצנרת רקובה ומועדת לפורענות - אל תבנה על סידור הצנרת ע"ח הביטוח. זה אולי יעבוד בפעם הראשונה, אבל יעלה את הפרמיה לשנה הבאה. מעבר לכך - חב' הביטוח עלולה, לאחר התביעה, לבטל איתך את החוזה, שכן אם קיבלת שיפוי על נזק וחב' הביטוח רואה בך סיכון לרווחיה, היא תחליט שלא משתלם לה לבטח אותך הלאה. ניתן גם לטעון לחוסר תום לב והעלמת פרטים, לחב' הביטוח יש את הדרכים (והחוקרים) שלה למצוא (ואף להמציא) כאלה דברים במידת הצורך.

שוב, כמו קזינו - אתה יכול אולי לעקוץ את הבית פעם ואפילו פעמיים, אבל בעתיד פשוט יבעטו אותך החוצה.

שלא תבין לא נכון - אני מאוד בעד ביטוח, כיוון שלמרות מה שנאמר - בנזק גדול (ע"ע ההודעה מעליי) חב' הביטוח תציל לך את התחת (אלא אם תספר לי שדיירי הבניין שמים בצד כמה לירות לבנות ליום שחור. לא מכיר הרבה כאלה). רק תזכור שבשביל להיות מבוטח "רגיל", אתה צריך לבטח רכוש "רגיל" (ולא גרוטאה מתפרקת). זה כמו שתנסה לעשות ביטוח חיים לאדם חולה סופני בן 75. אם יימצא זה שיסכים לבטח אותך, הפרמיה תהיה גבוהה כ"כ שעדיף לך כבר לא לבטח...

• תוכן חדש...