Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הקרוב חברתי חוגגת יום הולדת ואני רוצה לקחת אותה למסעדה ליום הולדת (רציתי ספא אבל היא לא ממש אוהבת את זה, סינימה סיטי VIP ואלה אני לא מעוניין לקחת אותה כי אני רוצה להיות איתה לא עם סרט).

דרישות:

אזור המרכז

מקום רומנטי ושקט

חנייה צמודה

אוכל טוב לא יזיק :lol:

תקציב: 250-300 לזוג ללא אלכוהול.

תודה לעוזרים!!!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

לגבי המחיר אני לא יודע.

אבל לגבי המיקום. יש באזריאלי באחת הקומות העליונות מסעדה. הנוף מדהים. והאוכל לפי זכרוני טוב.

לגבי המחיר לא יודע. הייתי שם בתור עובד בארוע יוקרתי.

קבל קישור. http://www.2-c.co.il/

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לגבי המחיר אני לא יודע.

אבל לגבי המיקום. יש באזריאלי באחת הקומות העליונות מסעדה. הנוף מדהים. והאוכל לפי זכרוני טוב.

לגבי המחיר לא יודע. הייתי שם בתור עובד בארוע יוקרתי.

קבל קישור. http://www.2-c.co.il/

ממה ששמעתי טו סי מסעדה מדהימה, גם הוזמנתי שם לחתונה. גם המחירים עד כמה שזכור לי בטווח, אולי עוברים אותו מעט אך זה לא נורא. אבל יש לי פחד גבהים, ואני אהיה בחרדות כבר במעלית.

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אם בא לך לסוע להרצליה פיתוח, אז סבסטיאן עומדת בכל הדרישות שלך. אפשר לצאת בתקציב הזה אם לא מזמינים את המנות הכי יקרות. יש חניה בערב (יש ליד חניון גדול ב10 ש"ח, מקסימום), היא רומנטית למדי והרבה פחות צפופה מהמסעדות התל אביביות הטובות. רמה מצויינת ועקבית (אני אוכל שם לפחות פעם בחודש כבר 8 שנים, אז אני יודע).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

C-2 מסעדה נחמדה והמיקום בגג העולם עושה את האפקט שלו (אם שם אז תתעקש ליד החלון).

אם אתה אוהב דגים ופרות ים (ולא כשר) , הצדף בדרך לים בראשון לציון.

אם אתה רוצה להדרים טיפה, יש את רטטוי החלבית וספייס הבשרית במושב אמונים, 2 מסעדות פסטורליות ונעימות עם אוכל מצויין.

בתאבון.

פורסם

אוקיי אני צריך להבהיר מעט את עצמי. כנראה ש300 ש"ח זה סכום די גדול לזוג במסעדה (למען האמת איציק הגדול לוקח משהו באזור אבל זה כבר לטופיק אחר), אבל זה לא מבוקשי.

אני לא מחפש מסעדות יוקרתיות בסגנון כתית/רפאל/מול ים/טוטו... אני מחפש מקום יפה, נחמד, רומנטי, שקט לשבת ביחד להנות מקצת אוכל ולהביא לה את המתנה בניחותא ממכרת.

דר"א, אין לי בעיה לשים גם 30 שקל על חנייה רק שתהיה קרוב למקום כי היא עם עקבים.

נ.ב

michaelbe6 ציינתי שיש לי פחד גבהים, להתעקש לשבת ליד החלון ? למה לא תהרוג אותי וזהו ?! :lol: :lol:

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אם אתם בעניין של בשרים- בוצ׳רי דה ברילוצ׳ה ברמת החייל פשוט מעולה. אין בעית חניה, המקום יפה ורומנטי מאוד והאוכל הכי טוב שאכלתי במסעדה. בהזמנת 2 מנות ראשונות+2 סטייקים יפים+שתייה+קינוח משותף תצא בנזק של בערך 350 ש״ח, אמנם מעל התקציב אבל לא תתחרט, אין על הבשר שם!

פורסם

דיקסי, רח' תוצרת הארץ בת"א.

תבקש אחד מהמושבים בצד, זה ייתן לך אינטימיות ואווירה רומנטית שספק אם תמצא במקום אחר.

בתאבון

פורסם

נסה את הטרסה ליד מלון אכדיה בהרצליה. נמצאת על המצוק ומשקיפה לים, מרווחת, אוכל טעים, חניה נוחה (בדרך כלל) ויש אוירה...

לפני או אחרי אפשר ללכת למעלית מהמצוק לים (כחצי ק"מ צפונה מהמסעדה) ולשוטט בטיילת, הכל מרוצף ומתאימה לעקבים...

תהנו !

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
דיקסי, רח' תוצרת הארץ בת"א.

תבקש אחד מהמושבים בצד, זה ייתן לך אינטימיות ואווירה רומנטית שספק אם תמצא במקום אחר.

בתאבון

כל שנה בערך הייתי הולך לדיקסי וכל פעם מתאכזב מחדש מהאוכל, אז הפסקתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
נסה את הטרסה ליד מלון אכדיה בהרצליה. נמצאת על המצוק ומשקיפה לים, מרווחת, אוכל טעים, חניה נוחה (בדרך כלל) ויש אוירה...

לפני או אחרי אפשר ללכת למעלית מהמצוק לים (כחצי ק"מ צפונה מהמסעדה) ולשוטט בטיילת, הכל מרוצף ומתאימה לעקבים...

תהנו !

בדיוק מה שחיפשתי!

תודה רבה רוכב בודד, ולכל מי שהציע. אני עכשיו אתקשר להזמין מקומות.

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...