Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק 307 xsi ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לספר מה הצריכה האמיתית ? שנת 2002. נפח מנוע 2000.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תבדוק לבד, הבדיקה תעשה מחוץ לעיר בנסיעה במהירות שיוט של כ100 קמ"ש. מלא דלק עד הסוף ורשום את הק"מ

שרשום במד המהירות.

סע כפי שאמרתי לך כ 100 ק"מ , מלא שוב את המיכל וחלק את מס. הקילומטרים שנסעת במספר הליטרים שמילאת.

התוצאה שתקבל תהיה התשובה לשאלה שלך.

פורסם
תבדוק לבד, הבדיקה תעשה מחוץ לעיר בנסיעה במהירות שיוט של כ100 קמ"ש. מלא דלק עד הסוף ורשום את הק"מ

שרשום במד המהירות.

סע כפי שאמרתי לך כ 100 ק"מ , מלא שוב את המיכל וחלק את מס. הקילומטרים שנסעת במספר הליטרים שמילאת.

התוצאה שתקבל תהיה התשובה לשאלה שלך.

אין לי את הרכב המדובר. אני מעוניין לדעת צריכה שלו. הבנתי שבמיכל נכנס 60 ליטר.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מיכל הוא אכן 60 ליטר.אינני יכול לתת לך צריכת דלק ספציפית,אבל החזקתי xs במשך 8 שנים והרכב די חסכוני,ה2.0 ידני חסכוני יותר מה1.6 אוטומט.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

ציטוט של אחד החברים מפורום PSI - "לא יודע לגבי שנתון 2002, אבל שלי (2006) עושה משולב 1/10 כאשר בתוך העיר, ובהתחשב שמדובר בחיפה, בערך 1/8 ומחוץ לעיר 1/12-14 וכמובן שזה תלוי באופי הנהיגה".

חברים פה דיברו על 1-11 לגיר האוטומט ולעומת זאת בידני מושגת צריכה של 1-10 ?

עד כמה שאני יודע ומבין 1-10 זה מתכון בטוח לביקור בתחנות דלק בתדירות גבוהה מהרגיל.

פורסם
מניסיוני ומניסיון לקוחותי משולש כ 9 ק"מ לליטר משולב.

וואו מטחנת דלק. וזה עוד ידני. בעסה. המחיר שלו די מפתה .

• ספונסר פורום
פורסם

לא מדויק,זה נתון רגיל משולב מציאות,מידי פעם מעט לחיצות,נכון שאפשר לשפר מעט את תצרוכת הדלק אך לא יותר מ10 אחוז לדעתי.

אורן

פורסם
האוטומטית אוכלת 1-11.5 שרוב הנסיעות בתוך העיר.

תעשה את החשבון.

אולי ע״ג גרר.

בעיר, 7-8 ק״מ לליטר יותר הגיוני.

פורסם
אולי ע״ג גרר.

בעיר, 7-8 ק״מ לליטר יותר הגיוני.

אחרי 11 שנים עם הרכב אתה בא ללמד אותי כמה הרכב צורך במדוייק..??

• תוכן חדש...