Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קרה לך או שזה סיפור מהעיתון? תן קצת פרטים...

אם הייתי רוכש רכב וההעברה לא הייתה על שמי הייתי פונה למשרד התחבורה ועומד על תיקון מיידי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה קרה לך או שזה סיפור מהעיתון? תן קצת פרטים...

אם הייתי רוכש רכב וההעברה לא הייתה על שמי הייתי פונה למשרד התחבורה ועומד על תיקון מיידי.

זה קרה לי היום לצערי.

משרד התחבורה לצערי סגור מזמן ויהיה סגור עד יום ראשון.

פורסם

כמו שאמרו - תודיע למשרד התחבורה - זה מצב בעייתי כי לא יודעים של מי הרכב עדיין אז זה לא ברור אם הבעיה היא שלך או של הבעלים הקודמים של הרכב..

אני לא יודע אם הייתי מעביר את הכסף לבעלים במקרה כזה - מה שכן משרד הרישוי מחויב להוריד את היד הזאת ולהעביר על שמך - במידה וזה לא קורה אתה יכול לתבוע את הדואר ואז לקבל את מבוקשך + פיצוי נחמד.

פורסם

כשזה קרה, מה הפקידה אמרה לך?

בטח ישנה דרך לסדר את זה (כמו כרטיס מנהל בסופר).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
כשזה קרה, מה הפקידה אמרה לך?

בטח ישנה דרך לסדר את זה (כמו כרטיס מנהל בסופר).

שצריך לפנות למשרד הרישוי.

פורסם

אתה יכול לפנות למשרד הרישוי, אבל את מבוקשך לא תקבל כי את הטעות עשה הדואר והוא זה שאמור לפנות ולתקן.

תהליך התיקון אורך מספר ימים ואת זה יכול לעשות רק הדואר.

תחזור לסניף, ותדרוש מהפקידה לפנות למוקד של הדואר ולהבהיר להם שנעשתה טעות. רק הם יכולים לבטל הפעולה.

כל נסיון שלך לסדר זאת עצמאית יעלה חרס שכן משרד הרישוי לא אמור להאמין לסיפור שלך.

היה מקרה כזה למישהו שאני מכיר, מי שסידר את זה, היה הפקיד בסניף שנידנד למוקד הדואר במשך שבוע עד שזה סודר. רק לאחר שהפקיד בדואר קיבל אישור שאכן נמחקה הטעות, הוא ביצע העברת בעלות מחדש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
היא טעתה בספרה אחת בתעודת זהות והעבירה על שם של מישהו אחר.

מה לעשות?

מהתנסות שלך? או ששמעת את הסיפור.

לא ניתן לטעות בספרה אחת בלבד, מכיון שאם נשנה ספרה אחת בלבד המספר ת"ז יהפוך ללא חוקי (מבחינת חוקיות של מבנה המספר).

טעות צריכה להתבצע לפחות בשתי ספרות וגם אז צריך כשרון כדי לשנות את הספרות כך שיתאימו לחוקיות של המבנה.

פורסם

cocAIn אני מקווה שלקחת מהפקידה איזה מכתב או אסמכתא המעידה על הטעות שנעשתה. אחרת לך תוכיח שהפקידה טעתה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
מהתנסות שלך? או ששמעת את הסיפור.

לא ניתן לטעות בספרה אחת בלבד, מכיון שאם נשנה ספרה אחת בלבד המספר ת"ז יהפוך ללא חוקי (מבחינת חוקיות של מבנה המספר).

טעות צריכה להתבצע לפחות בשתי ספרות וגם אז צריך כשרון כדי לשנות את הספרות כך שיתאימו לחוקיות של המבנה.

אתה טועה,שתי חברים טובים שלי נולדו באותו היום ומספר התעודה זהה פרט לספרה האחרונה.

• תוכן חדש...