Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על התגובה אבל אני סתם שוטטתי ביד שתים בחיפוש אחרי רבבים בתקציב וכשהגעתי לסובארו היתי המום מכמות המציאות שקיימות שם.

שלל רכבים שנתונים 2007 ומעלה אם קילומטראז נמוך מי 100,000 במחירים של 35-40-45 k האם יש הסבר הגיוני ?

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

כן.

המציאות המסתוריות שאתה מדבר עליהן הו כנראה דגמי ה-1.5 ליטר של ה-B3 וכנראה בעיקר בגרסאות הסדאן שלהן, שזוכות לסחירות מאוד נמוכה בשוק בשל ביצועים עצלים וצריכת דלק גבוהה.

אבל אם מצאת סובארו B4 או סובארו פורסטר עם קילומטראז' כזה, מחיר כזה והרכב תקין - לך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמתי שכן יש כמה יש אחד בימיוחד שנת 2010 אם 48 אלף קילומטראז והוא מעוניין לק ל 44 ..

והרוב זה אימפרזות .

יתה אם אחת אם קילומטראז58,000 והבחור רצה 30 ומשו אבל התנאי שצריך לשחרר אותה ממימון ישיר.

ללכחת הל זה אם שאתה עדיין בעצה של ה b4והרכב השני שהמלצת ?

פורסם
אפשר תרגום בבקשה? :shock:

האמת היא שכן, יש כמה. יש אחת במיוחד (כנראה B3), שנת 2010 עם 48 אלף ק"מ והוא מעוניין לקבל 44 אלף ₪.

הרוב זה אימפרזות .

הייתה אחת עם 58,000 ק"מ והבחור רצה 30 אלף ₪, אבל יש צורך לשחרר אותה ממימון ישיר.

ללכת על זה או שאתה עדיין מייעץ על ה- B4 והרכב השני שהמלצת ?

נראה לי הגיוני :roll:

פורסם
נראה לי הגיוני :roll:

וואלה כל הכבוד חגי הבנתה אותי בידיוק.

האם עדיין זקוק לתרגום מאסטרו ?

פורסם

הבחור שמוכר B3 מודל 2010 ב-44 אלף ש״ח לדעתי סוחר. אין מצב שבן אדם פרטי יפרסם רכב תקין למכירה בסכום הזה.

אפשר ללכת על האימפרזה או ה-B3, זה לא אוטו רעיל שיהרוג אותך. רק תהיה מודע לחסרונות שלו ולסחירות הבעייתית, זה הכל. כמובן שה-B4 טובה יותר, אבל זאת גם מכונית בסגמנט אחר לגמרי ואי אפשר להשוות בינה לבין ה-B3.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבר טוב קנה לאחרונה אימפרזה 1500 שנת 2007, עם 140 אלף ק"מ. המחירון היה 42K והוא קנה את הרכב ב-30K.

אני חשבתי שאפשר ללחוץ עוד קצת למטה, האוטו היה מפורסם במשך חודשיים והבעלים הקודם אמר שהוא קיבל 3 טלפונים במהלך הזמן הזה.

פורסם

בוקר טוב

B3 רכב עצלן וזללן ואינו זוכה לביקוש רב

אם יש לך אפשרות תלך על הB4 רכב פצצה לא שיא החיסכון בדלק אבל נותן תמורה מלאה למחיר.

Feel.Think.Drive

My BimBa B4

פורסם

האם הB3 סאדן (4 דלתות ) נמכרת גם ככה במחיר מצחיק? או שזה רק הצ'בק?

ודרך האגב יש מישהו מעבודה שלי שיש לו בי 3 רגילה (הצבק) והוא סיפר שהאוטו אוכל 1ל7 הגיוני?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

חבר קנה כזאת חדשה מהחברה שנת 2011 ב60 תשלומים שווים ללא ריבית

אחרי שנה וחצי עשה טרייד אין על פורסטר חדש.

בכמה זיכו אותו.

63,000 שח

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
חבר קנה כזאת חדשה מהחברה שנת 2011 ב60 תשלומים שווים ללא ריבית

אחרי שנה וחצי עשה טרייד אין על פורסטר חדש.

בכמה זיכו אותו.

63,000 שח

אף אחד לא מכריח אותו להיות פראייר.

פורסם

אם לא הייתי רוכש מאזדה 3 הייתי הולך על הסובארו B3 מנוע 2000,לא מוצא סיבה לפסול את הרכב הזה,עשה 64 אלף קילומטר

יצרן: סובארו דגם: B3 האצ'בק - Sport אוט' 2.0 נפח: 2,000 שנה: 2008 יד: 2 ת. הילוכים: אוטומט מחיר: 53,000 ₪

מתוך יד 2

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...