Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה האלוהים "האדיר" ו "הרחמן" שלכם במלוא "הדרו".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4382189,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7cxuxVTikmo#at=178 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני סבור ובטוח שרוב ההרוגים גויים.

לגויים כידוע אין נשמה כמו של יהודי (שמתחלקת ל5 חלקים) אלה רק נפש.

גם גוי נברא בצילו של הקדוש ברוך הוא ולכן הוא בעל נפש הנותנת לו חסד ואינה מבזה את צל בורא עולם.

למרות זאת מטרתם של הגויים היא לעזור ליהודים להיות יהודים טובים יותר ושומרי מצוות ולשרת אותם בבוא המשיח.

זה לא אומר שעל היהודים לזלזל בגויים ויש לזכות בכבודם, מה שזה כן אומר שכנראה לקודש ברוך הוא הייתה תוכנית שחלק ממנה הוא להרוג כמה גויים.

אחח, מה נפלאות דרכי בורא עולם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
האמת שזה תמיד הטריד אותי. ואני מדבר ברצינות גמורה. מצד אחד, אני רוצה להיות רופא כדי שאוכל לעזור לאנשים ולרפא אותם ממחלות. מצד שני, אנשים דתיים (משפחתי) אומרים לי "שהכול כתוב", ואם מישהו נהרג כנראה שזה הזמן שלו. אז, זה שאני מנסה להציל אותו, לא אומר שאני הולך בעצם נגד אלוהים? אם אלוהים קבע שהוא ימות, האם כדאי להתערב בכלל? האם כל הרופאים הולכים לגיהינום? אני כולי תקווה שהעיקר הכוונה.

דווקא התשובה לכך פשוטה - אדם שהתעלף באמצע הרחוב הוא דרכו של אלוהים לבחון אותך. המתעלף, כמו רבים לפניו ואחריו, הוא בסה"כ קורבן תמים למשחקי הכוח של ירום הודו. ויכול להיות גם שהוא לא קשר רצועות עור על היד, או סתם הטיף לגיוס.

גם הצבא הוא דרכו של אלוהים לבחון אותך, האם אתה מספיק חזק להתנגד לגזירה או הולך כמו צאן לטבח (בטבח אני מתכוון כמובן למטבח הצבאי). היופי באמונה עיוורת הוא שאתה יכול לעשות ספינים כאוות נפשך - כל עוד הצלחת לשכנע את עצמך שאתה צודק, אתה צודק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
האל נותן לנו את האפשרות לשנות את מה שהוא החליט. אם הכל צפוי, לאלוהים היה משעמם, אז הוא מאפשר לנו לשנות כדי שיהיה פלפל. :lol:

אז אתה מסכים איתי שאלוהים בעצם ברא משחק Sims בגודל מלא.

ועכשיו הוא יושב עם פופקורן ולא משתעמם.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
האל נותן לנו את האפשרות לשנות את מה שהוא החליט. אם הכל צפוי, לאלוהים היה משעמם, אז הוא מאפשר לנו לשנות כדי שיהיה פלפל. :lol:

אז אתה מסכים איתי שאלוהים בעצם ברא משחק Sims בגודל מלא.

ועכשיו הוא יושב עם פופקורן ולא משתעמם.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בשביל אלוהים, כל העולם כולו הוא מגרש משחקים, אבל הוא לא לכתחילה בא ועושה איתנו משחקים. הוא מחושב, הוא יודע מה הוא עושה בכל רגע ורגע (סוף מעשה - במחשבה תחילה). שים לב שהכל בעולם איכשהו מסתדר. גם אחרי שנים אין ספור. אבל הכל מתיישב איכשהו במקום.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם כך, כל פעולה אקטיבית שלנו, כל פעולה ופעולה שדרושה לפיה החלטה לכאן או לכאן, מיותרות להפליא. עוד סתירה במארג ה"לוגי".

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תחשוב שהחיים שלך זה אלגוריתם אתה בונה - אתה יכול להשפיע עליהם בכל מיני דרכים נסתרות.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

לא, אתה יכול להשפיע עליו על ידי שינוי במשתנים שאפשר לספור אותם.

במקרה של ניסים או החלטות בעולם האמיתי, מדובר בחוקי הפיזיקה, שאותם אי אפשר לכופף מתוך ההגדרה שלהם כחוקי פיזיקה.

אין דרכים נסתרות כי גם הדרכים הנסתרות כפופות לחוקים האלו.

פורסם

אם זה מה שאתה מסיק, סבבה לך.

אני לא חושב שזה שמישהו לא יהודי זו סיבה להרוג/להתעלל/לא לרחם עליו.

אבל מה נעשה, לפעמים אנשים מסלפים עובדות ומסיקים מסקנות.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...