Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום שוטטתי ביד2 בחיפוש אחר גולף דור ראשון/שני להפתעתי הרבה כל מודעה שניה הייתה גולף קבריולט! שלפני תקופה היו שמה 2-3 בודדות, כיום ספרתי 10 קבריולט מתוך עמוד של 20 רכבים.

למה פתאום מוכרים הרבה? יש סיבה כלשהי או סתם צירוף מקרים?

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

לפני הקיץ מנסים למקסם את מחיר המכירה.

זה לא חכם בעליל לפרסם רכב קבריולט בתקופת הסתיו-חורף :wink:

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

מתוך 10 מכוניות רק אחת ראויה ורוצים עליה מחיר גבוהה(ידנית דור ראשון לבנה)

כמעט כולם אוטומטיות שזה הורג את האוטו ויש לך עגליולט במקום קבריולט,שלא חדבר על אמינות נמוכה מאוד של הגיר.

גולף קבריולט מושקעת עם יד נורמלית וק"מ נמוך מתוחזקת כמו שצריך הינה מצרך נדיר.

פורסם
מתוך 10 מכוניות רק אחת ראויה ורוצים עליה מחיר גבוהה(ידנית דור ראשון לבנה)

כמעט כולם אוטומטיות שזה הורג את האוטו ויש לך עגליולט במקום קבריולט,שלא חדבר על אמינות נמוכה מאוד של הגיר.

גולף קבריולט מושקעת עם יד נורמלית וק"מ נמוך מתוחזקת כמו שצריך הינה מצרך נדיר.

ואני שמעתי על טקטיקת מכירה כזו. פרסום סרק של 2-3 מכוניות מאותו דגם עם מחיר גבוה במיוחד. ואת והרכב שלך המחיר האמיתי, כך שהקונה הפוטנציאלי חושב שהוא מצא "מציאה". ובעצם המוכר הרים את השוק למעלה ררק למראית עין.

גם המחירון של יד2 נקבע לא לפי בכמה נסגרו עסקאות. אלא בכמה שכלי הרכב מפורסמים. אשליה יוצרת מציאות

פורסם

גם המחירון של יד2 נקבע לא לפי בכמה נסגרו עסקאות. אלא בכמה שכלי הרכב מפורסמים. אשליה יוצרת מציאות

תיקון

מחירון יד 2 ניקבע לא ע"י מחיר הפרסום אלא ע"י מחיר המכירה,

כאשר מכרתי רכב שלי קיבלתי מהם הודעה (לא זוכר באיזו צורה) שהם רוצים לדעת את מחיר המכירה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק.

למרות שפורסם פעם שזה סטטיסטיקה של הפרסומים.

איך הם יכולים לדעתבכמה נסגרה העסקה בפועל? זו לא דירה שצריך לשלם מס

ועדיין, הנושא העיקרי שלי היה פרסום סרק על מנת ליצור מראית עין של שוק גבוה יותר

פורסם

ראית יותר מידיי סרטים,כמו כן תמעיט בקפה ומשקאות אנרגיה.

גולף קבריולט ידנית עם יד נורמלית,קילומטר נורמלי במצב טוב,גג חדש ולא בלוי,קשה למצוא,מחיר בהתאם.

פורסם

מדהים איך אנשים שם מבקשים מחירים של 30 עד 60 אלף!!!! לא כולם ולא מתכוון לאלה שהשתילו 1.8 טורבו אלה גולפים רגילות ופשוטות! על מה ולמה?! גם הקיץ לא יעזור!

יש שם אחת מפ''ת שמבקשים עליה 20 אלף +, יצא לי לראות את הרכב מקרוב ואין לי מושג על מה מבקשים שם 20 אלף! אנשים הזויים!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...