Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר למגבות, אבל עם קשר לדואר. לפני כמה חודשים נשלחה אלי חבילה מאד חשובה מאשדוד לקיבוץ דפנה בצפון.

ביקשתי שישלחו לשם כי אני מכיר את הדואר הקטן שם ואף פעם אין בעיות איתו. לאחר כמה ימים אני מתקשר לדואר, והם אומרים שהחבילה בדפנה. בדפנה אמרו שלא הגיע להם כלום בשבילי. התקשרתי מספר פעמים נוסף לדואר והם התעקשו שהחבילה הגיעה. מפה לשם, זה הגיע למצב שבדואר בדפנה כבר רצו לפתוח חקירה מי גנב את החבילה. בטלפון העשירי בערך, אמרו "אה כן, החבילה בראש פינה, היא עוד לא יצאה לדפנה". זה אחרי יותר משבועיים לאחר שהחבילה נשלחה. בקיצור, תנסו לבקש מנהלים או מה שלא יהיה, סביר להניח שאין להם מושג.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב מסיפורי זוועה על הדואר המדהים שלנו נחזור למגבות, עד כמה זה יהיה חוצפה לבקש שישלחו שוב את המגבות ?

נחזור לסיפורי זוועות של הדואר, דואר בתוך ישראל, אני מזמין משהו, אחרי שבועיים יוצר בעצבנות קשר עם המוכר ושואל אותו למה הוא עדיין לא שלח, הוא שלח ושולח לי את המספר מעקב, אני עושה חיפוש ב"מערכת הניטור הממוחשבת" של דואר ישאל (AKA אתר מסכן באינטרנט שרוב הזמן בכלל לא עובד) ומגלה שכתוב שם שנשלחה לי התראה שניה כבר, אני עצבני הולך לסניף הדואר הקרוב למקום מגורי עם המספר והם נותנים לי את החבילה המסכנה ששוכבת שם כבר שבועיים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כמו שכתבתי לך, אני הזמנתי שבוע לפניך והמגבות הגיעו בשבוע שעבר. לדעתי תחכה עוד כמה ימים לפני שאתה עוד פעם פונה ל-i4detailing. אולי זה תקוע במכס או משהו כזה. מה שמוזר זה שעדיין לא חייבו את כרטיס האשראי שלך.

פורסם

נלך על הרעיון של NoFear, מישהו יודע מה קורה לחבילה ברגע שהיא נוחתת, לא סורקים אותה (הדואר) ? אם זה מה שקורה הדואר כשל, אם החבילה מגיע קודם למכס, היא כנראה תקועה במכס, מישהו יכול לשפוך אור ?

איך אפשר לבדוק עם המכס ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כמו שכתבתי לך, אני הזמנתי שבוע לפניך והמגבות הגיעו בשבוע שעבר. לדעתי תחכה עוד כמה ימים לפני שאתה עוד פעם פונה ל-i4detailing. אולי זה תקוע במכס או משהו כזה. מה שמוזר זה שעדיין לא חייבו את כרטיס האשראי שלך.

אם קיבלת, מתי אני בא לקחת?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מישהו יכול לתת שם של נוזל כביסה מתאים לכביסה ידנית של המגבת?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם
טוב מסיפורי זוועה על הדואר המדהים שלנו נחזור למגבות, עד כמה זה יהיה חוצפה לבקש שישלחו שוב את המגבות ?

.

אני יכול לספר לך על חנות לחלקים של מוסטנג בשם http://www.cjponyparts.com

שבעבר שלחה עם דואר ישראל,

ולפני כשנתיים הזמנתי חלק לגג הנפתח , ולאחר חודשיים שהחלק לא הגיע התחלתי להתקשר איתם, היו סובלניים ונחמדים

ואפילו הציעו לי לשלוח שוב על חשבונם את החלק (אחרי חודשיים וחצי שלא הגיע), למרות שביקשתי שיפתחו שאילתא בדואר ולא כל כך ידעו מה לעשות.

בסוף החלק הגיע אלי אחרי 3 חודשים, (כנראה שרוב הזמן סתם שכב בדואר ביד אליהו)

כנראה שאני לא הייתי היחיד , כי מאז הם הפסיקו לשלוח עם דואר ישראל ושולחים רק עם ems /fedex והעלויות כידוע בהתאם

לשיקולך.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

YaronNahum אני מאמין שזה גם מה שקרה איתי, אבל יש כמה דברים שונים.

א. עוד לא ראיתי חיוב בכרטיס אשראי (מבחינתי זה מצויין) אז אולי הם עוד שלחו אפילו (למרות שאני לא מאמין).

ב. הם עוד לא הציעו לשלוח לי בלי חיוב עוד פעם (לא נעים לי לבקש, למרות החוצפה הישראלית) יצרתי איתם קשר שוב, אני מקווה שיציעו עכשיו.

איך הגיע אליך הפריט בסוף, מה עשית אחרי שהגיע (עדכנת את החנות, שילמת וכו') ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
YaronNahum אני מאמין שזה גם מה שקרה איתי, אבל יש כמה דברים שונים.

א. עוד לא ראיתי חיוב בכרטיס אשראי (מבחינתי זה מצויין) אז אולי הם עוד שלחו אפילו (למרות שאני לא מאמין).

ב. הם עוד לא הציעו לשלוח לי בלי חיוב עוד פעם (לא נעים לי לבקש, למרות החוצפה הישראלית) יצרתי איתם קשר שוב, אני מקווה שיציעו עכשיו.

איך הגיע אליך הפריט בסוף, מה עשית אחרי שהגיע (עדכנת את החנות, שילמת וכו') ?

אותי חייבו מההתחלה, ופשוט לאחר 3 חודשים נחתה בתיבת הדואר שלי הודעה להגיע לדואר ביד אליהו עם אישור משרד התחבורה. (הימים היו טרם אישור מיידי לחלקים, ולכן נאלצתי להגיע למשרד התחבורה בת"א , להשאיר אצל השומר את הטפסים, להמתין שבוע עד לקבלת האישור המיוחל בדואר, ואז לגשת לדואר ביד אליהו לעבור שם שוב מסכת פקידים ותשלומי מיסים שונים על מנת לקבל את החבילה.

לא עדכנתי את החנות , בשיחה האחרונה שלי איתם אמרתי שאמתין עוד שבועיים ואם לא יגיע אצור איתם קשר שוב, ולכן לא ראיתי צורך להתקשר שוב.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

עדכונים, "מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים", היום נחת בתיבת הדואר שלי הספח שמורה לי להתייצב מחר בשעה 10:00 בדואר כדי לקחת את החבילה :-D :-D :-D, לא יודע מה קרה בדרך, לא יודע איך זה הגיע פתאום (והאמת גם לא ממש אכפת לי), העיקר שביום שישי יהיה לי ONR (כבר יש) ואת המגבת והשטיפה תהיה קלה הרבה הרבה יותר.

תודה לכל המייעצים והתומכים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
עדכונים, "מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים", היום נחת בתיבת הדואר שלי הספח שמורה לי להתייצב מחר בשעה 10:00 בדואר כדי לקחת את החבילה :-D :-D :-D, לא יודע מה קרה בדרך, לא יודע איך זה הגיע פתאום (והאמת גם לא ממש אכפת לי), העיקר שביום שישי יהיה לי ONR (כבר יש) ואת המגבת והשטיפה תהיה קלה הרבה הרבה יותר.

תודה לכל המייעצים והתומכים.

מה אמרתי לך!:lol:

גם לי מחכה יום שישי עמוס אבל שמח: מחר מגיע ONR עם שליח, המגבת כבר אצלי.

• תוכן חדש...