Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לפנות בוקר(02:00) שמעתי רחשים קלים מחוץ לביתי מלווים בקול שבירת מתכת והופ האזעקה שלי עובדת,

ירדתי לכוון הT-MAX הבונבון שלי בריצה(כמובן שהיה עליי כלי),חשכו עיני-מנעול ההגה שבור, מנעול הגלגל נעלם-מביט סביבי,שתי חשודים רצים לאחד הסמטאות.

ניסיתי לרדוף אחריהם אך ללא הועיל,התקשרתי למשטרה(לתומי חשבתי שהם יעזרו) ואז התחילו לחקור אותי בטלפון במקום לשלוח ניידת לחיפושים באיזור,אחרי 7 דקות של חקירות על מה ולמה הם החליטו לשלוח אליי ניידת (שכמובן לקח עוד כמה דקות להגיע),במקום שהשוטרים ינסו לחפש טיפוסים חשודים שמסתובבים בשעה מאוחרת זו או לחפש טנדרים שיכלו להעמיס את האופנוע הם הגיעו בקולי קולות עם מהבהבים על הגג ואז כבר אין סיכוי שמישהו יהיה באיזור.

אחרי טופסיאדה מרובה שאלתי אם הם מתכוונים לקחת טביעות אצבעות ואז הם אמרו לי בבוקר לנסוע עם כפפות לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריי כדי לקחת טביעות אצבעות, למחרת בבוקר כאשר הגעתי לתחנת המשטרה לא הייתי מופתע לאור העובדה שחלק מטביעות נמחקו על ידי כאשר לתומי מילאתי את הוראות השוטר.

מזל שהקטנוע נשאר אצלי.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

זה מזכיר לי סיפור על מישהו שפרצו אליו הביתה באמצע הלילה והוא ראה דמויות חשודות בורחות לכיוון החצר ומתחבאות באחד המחסנים שהיו לו שם.:neutral:

הבחור המיואש התקשר כמובן למשטרה ואני מעריך שענתה לו איזו אילנית עם קוקו גבוה, התחילה לתחקר אותו ורמזה לו שאין כרגע שום ניידת באיזור...:-x

בינתיים עברו כמה דקות וכשהבחור הבין שהסיכוי שתבוא ניידת הוא כמו הסיכוי למצוא נפט בבלומפילד הוא סגר את הטלפון והתקשר שוב אחרי חמש דקות לאותה אילנית עם הקוקו הגבוה ומסר לה שאין שום צורך למהר...הוא ירה בפורץ אחד ופצע אותו,ויש לו הרגשה שאת השני הוא כנראה הרג....:shock: מיותר לציין שתוך שש דקות התייצבו אצלו במושב שמונה ניידות עם אורות מהבהבים ,שוטרי סיור חסונים ,וגם אילנית וסימה עם הקוקו הגבוה והמסטיק בפה...:multi:

בקיצור יצא תותח...מה זה תותח... RPG :king:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
זה מזכיר לי סיפור על מישהו שפרצו אליו הביתה באמצע הלילה והוא ראה דמויות חשודות בורחות לכיוון החצר ומתחבאות באחד המחסנים שהיו לו שם.:neutral:

הבחור המיואש התקשר כמובן למשטרה ואני מעריך שענתה לו איזו אילנית עם קוקו גבוה, התחילה לתחקר אותו ורמזה לו שאין כרגע שום ניידת באיזור...:-x

בינתיים עברו כמה דקות וכשהבחור הבין שהסיכוי שתבוא ניידת הוא כמו הסיכוי למצוא נפט בבלומפילד הוא סגר את הטלפון והתקשר שוב אחרי חמש דקות לאותה אילנית עם הקוקו הגבוה ומסר לה שאין שום צורך למהר...הוא ירה בפורץ אחד ופצע אותו,ויש לו הרגשה שאת השני הוא כנראה הרג....:shock: מיותר לציין שתוך שש דקות התייצבו אצלו במושב שמונה ניידות עם אורות מהבהבים ,שוטרי סיור חסונים ,וגם אילנית וסימה עם הקוקו הגבוה והמסטיק בפה...:multi:

בקיצור יצא תותח...מה זה תותח... RPG :king:

בקיצור, אגדה אורבנית.

או סיפורי צבונציק לילדים מפג***.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
בקיצור, אגדה אורבנית.

או סיפורי צבונציק לילדים מפג***.

אגדה או לא אגדה זה היה בידיעות אחרונות לפני כמה שנים.חבל שאין לי אפשרות לדלות את החומר מהארכיון.:neutral:

לגבי סיפורי צבונציק לילדים עם מוגבלויות אני שמח שלפחות אתה מכיר אותם כי הם יצאו במהדורה מוגבלת לאספנים בלבד....:wink: ישר כח ,חזק ואמץ...:multi:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

ציפית אחרת ממשטרת ישראל היקרה?

לפני שבוע ניסו חמישה ילדים כבני 18-19 להעמיס על טנדר את ה DR-Z היפהפה והכל כך גניב שלי. הם אפילו לא נבהלו כאשר האזעקה צפצפה, אלא רק כשצעקתי עליהם מהחלון. כמובן שעד שירדתי מהקומה החמישית הם כבר נעלמו.

בניגוד אליך לא חשבתי אפילו לפנות למשטרה, לפי דעתי זה בזבוז זמן ועצבים.

פשוט מאוד, הבא שיתקרב אל האופנוע שלי בשעת לילה מאוחרת, באופן לא תמים, יחטוף בקבוק זכוכית בראש מהקומה החמישית. אני בטוח שזה יוריד לו את מצב הרוח...

פורסם
ציפית אחרת ממשטרת ישראל היקרה?

לפני שבוע ניסו חמישה ילדים כבני 18-19 להעמיס על טנדר את ה DR-Z היפהפה והכל כך גניב שלי. הם אפילו לא נבהלו כאשר האזעקה צפצפה, אלא רק כשצעקתי עליהם מהחלון. כמובן שעד שירדתי מהקומה החמישית הם כבר נעלמו.

בניגוד אליך לא חשבתי אפילו לפנות למשטרה, לפי דעתי זה בזבוז זמן ועצבים.

פשוט מאוד, הבא שיתקרב אל האופנוע שלי בשעת לילה מאוחרת, באופן לא תמים, יחטוף בקבוק זכוכית בראש מהקומה החמישית. אני בטוח שזה יוריד לו את מצב הרוח...

אתה בטח הולך לאהוב את המקרה הבא.... לפני כמה שנים שמעתי סיפור ממוכר בחנות כלשהי(לא זוכר את השם) על בחור שבדואי ניסה לגנוב לו את הג'יקסר...הפתרון של הבחור הייה לקשור את הבדואי לטרקטורון ולקחת אותו לסיבוב בחולות....לפי מה ששמעתי מאז לא התעסקו איתו יותר...ואת האמת אני די בטוח שהסיפור בדוי אבל זה מה ששמעתי...
פורסם

אז ככה, אם אתה רואה את הפורצים תוך כדי עבודה, אל תעשה כלום , תתקשר למשטרה, תוך דקה הם יהיו שם בד"כ ובמקרה הטוב גם יביאו את הזבלים על חם... הבעיה שהאינסטיקטים אומרים לך לרוץ ולהבריח את הפורץ...

אם אתה כבר לא מזהה את הפורצים, אין למשטרה הרבה מה לעשות, כמוך יש עוד 50 בלילה בכל עיר וזה על בערך 4 ניידות מסכנות בעיר רגילה.. אין כסף, אין מספיק שוטרים= יותר מדי גנבים...! :snipersmi

• תוכן חדש...