Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומה בדיוק התרומה של האלכוהול לעולמנו...?

אשמח לשמוע דבר אחד טוב (חוץ משחרור מיני של נשים, את זה גם מריחואנה וגם אקסטות וקוק עושים יפה מאוד)

(גם אני נגד סיגריות, אבל אם משהו לא מתאים לך אישית, זה לא אומר שלגיטימי להטיל עליו מיסים קשים)

מעבר למה שאני מצטט פה למטה, שים לב גם שהאלכוהול שימש ומשמש בטקסים דתיים. טוב או לא טוב, תחליטו אתם. אני רק מעלה את העובדה לדיון. אה, וגם סמים אחרים שימשו לאורך ההיסטורייה בטקסים דתיים שונים ומשונים.

אלכוכול הוא סם - עם התמכרות קשה ופוטנציאל לנזקים בריאותיים וחברתיים קשים.

העובדה שאתה משתמש באלכוהול בצורה מבוקרת אינה מעידה על אחרים.

יש עדויות (לא חד משמעיות) לכך שאלכוהול במינון קטן אפילו מוסיף לבריאות הלב - אבל יש קושי לבצע מחקרים באיכות גבוהה כדי לבחון זאת וכן יש סיכונים גדולים להתמכרות או למחלות אחרות (כגון פציעות כתוצאה מהשפעת אלכוהול או מחלות כבד) ולכן אלכוהול אינו מומלץ למטרה זו.

רוב הבעיות שהאלכוהול גורם זה עקב צריכה מטורפת לחלוטין. כמה אפשר לשתות, ראבק?! שתו בכמות הגיונית, תהנו וזהו.

קודם כל - בצע פעילות גופנית סדירה - זה בריא.

לגבי נושא המשקה היומי - יש הטוענים ליתלרון ליין אדום (בגלל כל מיני מרכיבים שמקורם בענבים), ויש הטוענים כי לא משנה מקור האלכוהול, אלא רק הכמות (סדר גודל של 10-15 ג' אלכוהול - כלומנר כוסית משקה חריף או כוס יין או שליש בירה) בין פעם ביום לפעם בשבוע. כפי שכתבתי קודם - הנושא לא לגמרי סגור כיון שהוא לא נבדק מול השפעותיו המזיקות של האלכוהול.

לגבי האלכוהול אני לא ממש הולך להגיב עוד, מהסיבה שאני מסכים עם הטענות של כולכם... במיוחד עם הסותרות. :lol:

רק חבל שעלייה במחיר של בירות פוגעת גם באנשים כמוני, שרוצים בקבוק או שניים של בירה בסוף השבוע, בבית, בערב. אבל זו המומחיות של מדינת ישראל: להרוג יתוש עם פצצה געינית, ולמסות את הכניסה לבונקרים האטומיים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
השרשור הזה נראה כמו קיבוץ של ילדים בני 13 שמתווכחים למי יש יותר גדול, אם זה מזיק אך בו זמנית תורם (נסיעה ברכב מזהם) אז עוד איכשהו אפשר לחיות עם זה, למסות את זה בצורה כלשהיא.

אם זה נטו מזיק ולא מביא שום תועלת צריך להכחיד את זה מהעולם, הסיגריות גורמות לכל כך הרבה נזק ישיר ועקיף שזה פשוט לא נורמלי, סרטן, מחלות ריאות, מחלות בחלל הפה, עוד עשרות מחלות אחרות, קיצור תוחלת החיים, סירחון, 1 מכל 5 מעשנים שמת הוא מעשן פאסיבי, נזק לעובר בהריון, פגיעה בכושר הגופני, התמכרות ועוד ועוד ועוד.

בצד הכספי הטיפול בנזקי העישון עולה עשרות מיליונים בשנה, מחלקות אונקולגיות, הקרנות, אישפוזים, ניתוחים, אובדן ימי עבודה למשק, אובדן עובדים למשק, ומה התועלת? כלום פשוט כלום! אין פלוס אחד שאפשר לזקוף לזכות הסיגריות חוץ מקיום הצורך ההתמכרותי אחרי שכבר התמכרת.

אז לכל המעשנים שבכוח מכסים את העיניים ומתנגחים עם הראש בקיר בשרשור הזה תתאפסו על עצמכם ואל תתווכחו לשם הויכוח.

לא מעוניין להיכנס לוויכוח, רק להאיר את עיניך שמדובר בתעשיה שמפרנסת עשרות אלפי אנשים או יותר, ומשלמת מיסים מטורפים לקופותיהן של מס' לא מבוטל של מדינות.

את טיעוניך על חוסר תועלת מאותה זוית הסתכלות ניתן גם לטעון על סוכריות, למשל, או קולה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
לא מעוניין להיכנס לוויכוח, רק להאיר את עיניך שמדובר בתעשיה שמפרנסת עשרות אלפי אנשים או יותר, ומשלמת מיסים מטורפים לקופותיהן של מס' לא מבוטל של מדינות.

את טיעוניך על חוסר תועלת מאותה זוית הסתכלות ניתן גם לטעון על סוכריות, למשל, או קולה.

שאלה לי, אתה ברצינות משווה נזק של עישון לנזק של אכילת סוכריות/שתיית קולה?

אתה מבין שלסיגריות מתמכרים ואז מאוד קשה להפסיק, בניגוד לסוכריות וקולה?

ועוד נקודה, המדינה מוציאה פי כמה מונים על נזקים ישירים ועקיפים של סיגריות מאשר הרווחים מהמס עלייהן ככה שזה ממש לא רווח לקופת המדינה אלא בסך הכל צמצום הפסדים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים עם זה. שמעתי כבר מכמה מעשנים שהסיגריה לא גורמת להם להנאה אלא רק מרגיעה את הצורך.

גם בתקופה שעישנתי לא הייתי מרגיש איזה טעם מיוחד מהסיגריה, היה רק את הצורך החברתי: כשיוצאים להפסקת סיגריה, צריך סיגריה ביד, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ומה בדיוק התרומה של האלכוהול לעולמנו...?

אשמח לשמוע דבר אחד טוב (חוץ משחרור מיני של נשים, את זה גם מריחואנה וגם אקסטות וקוק עושים יפה מאוד)

(גם אני נגד סיגריות, אבל אם משהו לא מתאים לך אישית, זה לא אומר שלגיטימי להטיל עליו מיסים קשים)

התרומה היא שזה נחמד. בדיוק כמו סוכריות חמוצות, שאין להן שום תועלת, או קולה. אולי נתיר לאנשים להשתמש רק במה שמביא תועלת? מהיום, במדפי הסופרים ימכרו רק קורנפלקס רגיל, החלב יהיה 1.5%, בשר רזה בלבד ומי שלא יקנה לפחות 3 תפוחים יקבל קנס. את הקולה נוציא אל מחוץ לחוק, וכך גם את הקפה והתה. על הדרך, גם נסלק מכאן את נספרסו, שלא מביאים שום תועלת ונאסור על שיווק פליסטיישן וכד'.

ג'ורג' אורוול מתהפך בקברו מהאשכול הזה :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
התרומה היא שזה נחמד. בדיוק כמו סוכריות חמוצות, שאין להן שום תועלת, או קולה. אולי נתיר לאנשים להשתמש רק במה שמביא תועלת? מהיום, במדפי הסופרים ימכרו רק קורנפלקס רגיל, החלב יהיה 1.5%, בשר רזה בלבד ומי שלא יקנה לפחות 3 תפוחים יקבל קנס. את הקולה נוציא אל מחוץ לחוק, וכך גם את הקפה והתה. על הדרך, גם נסלק מכאן את נספרסו, שלא מביאים שום תועלת ונאסור על שיווק פליסטיישן וכד'.

ג'ורג' אורוול מתהפך בקברו מהאשכול הזה :|

קצת נסחפת...

פליסטיישן מביא הנאה אך לא פוגע בבריאות.

עישון פוגע בבריאות בכל מצב.

אלכוהול פוגע בבריאות בצריכה לא מבוקרת

קולה-מי צורך קולה בצורה לא מבוקרת?כוס פה כוס שם אבל כמה כבר אפשר לשתות סוכר עם גזים?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לידיעתכם - הקולה נחשבת למזיקה רצינית - בעצם כל המשקאות המוגזים וממותקים נחשבים לתורמים רציניים למגפת ההשמנה והסכרת עד כדי כך שיש בעולם מקומות מכירתם נאסרה במקומות כגון בתי ספר. אבל, כמובן, בניגוד לסיגריות ולאלכוהול - הניזוק הוא השתיין בלבד, לא סביבתו.

ברווז - אכן הבעיה עם אלכוהול היא שתיה מופרזת. הבעיה היא שמדובר בתופעה מספיק נפוצה כדי להוות מגיפה לא קטנה.

באגירה - הסיכון למוות פתאומי תוך ריצה באדם מאומן קטן, וסה"כ האימון הגופני ויצירת כושר גבוה מפחית משמעותית את הסיכון שלך למוות פתאומי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קצת נסחפת...

פליסטיישן מביא הנאה אך לא פוגע בבריאות. *מה לגבי נזקים לראייה, נזקים של RSS ועוד כמה?

עישון פוגע בבריאות בכל מצב.

אלכוהול פוגע בבריאות בצריכה לא מבוקרת

קולה-מי צורך קולה בצורה לא מבוקרת?כוס פה כוס שם אבל כמה כבר אפשר לשתות סוכר עם גזים?

פה כוס, שם כוס? לא ממכר?

הצחקת אותי.

התמכרות לקולה קלה יותר מהתמכרות לסיגריות, חד משמעית.

אבל זה עדיין ממכר החרא הזה.

בילדותי ונערותי, שתיתי כמויות עצומות מהנוזל המתוק טעים הזה, וכשאני אומר עצומות, הכוונה היא לסביב 3 בקבוקי ליטר וחצי ליום.

עד שיום אחד בביקור אצל רופא, אמר לי תפסיק לשתות קולה או שתפסיק לחיות... :shock::-(

נזק של סוכרים, כולסטרול, טריגליצרידים ועוד כל מיני שמות מדעיים למזיקים שונים ומחלות "נחמדות" שמתפתחים בגוף ככל שעולים בכמויות השתייה של קולה.

אז, לשיטתכם, צריך להעלות את מחיר הקולה לסביב ה-100 ש"ח לליטר כדי שאנשים ייגמלו ולא יעשו נזק כספי למערכת הבריאות בארץ? או שלא הבנתי נכון?

פורסם
פה כוס, שם כוס? לא ממכר?

הצחקת אותי.

התמכרות לקולה קלה יותר מהתמכרות לסיגריות, חד משמעית.

אבל זה עדיין ממכר החרא הזה.

בילדותי ונערותי, שתיתי כמויות עצומות מהנוזל המתוק טעים הזה, וכשאני אומר עצומות, הכוונה היא לסביב 3 בקבוקי ליטר וחצי ליום.

עד שיום אחד בביקור אצל רופא, אמר לי תפסיק לשתות קולה או שתפסיק לחיות... :shock::-(

נזק של סוכרים, כולסטרול, טריגליצרידים ועוד כל מיני שמות מדעיים למזיקים שונים ומחלות "נחמדות" שמתפתחים בגוף ככל שעולים בכמויות השתייה של קולה.

אז, לשיטתכם, צריך להעלות את מחיר הקולה לסביב ה-100 ש"ח לליטר כדי שאנשים ייגמלו ולא יעשו נזק כספי למערכת הבריאות בארץ? או שלא הבנתי נכון?

אני לא מצחיק לרדת לסוף דעתך.

להתמכר לקולה?איך?-אני שותה כוס שאני חוזר מהעבודה,בחדר אוכל,בישיבות,אצל חברים אבל המשקה הזה לא מרווה ככה ועושה נזק עצום-4.5L ביום זה מטורף!

לגבי פליסטישן-אתה יכול למצוא דבר מזין בכל דבר אבל בלשחק במשחק טלויזיה אין שום דבר מזיק-ראיה?זה 99% גנטי ראיה לא מתקלקלת בקלות-ולשבת בעבודה כמהנדס/מתכנת/איש שיווק מול המחשב זה אותו ה"נזק" בדיוק.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הכל טוב ויפה, כבר צויינה כאן הנקודה שתהליך שתיית הקולה לא פוגע בסובבים אותך, אלא אם כן אתה סובל מהתקף רטט פסיכוטי ומתחיל להשפריץ לכל עבר, ועל הדרך גם מטביע את המטפלת שלך למוות.

עישון, כן. גם במרחק של 10 מטרים מאדם מעשן ישנה סבירות שיהיה את זה שירגיש את זה וזה יפריע לו.

פורסם
שאלה לי, אתה ברצינות משווה נזק של עישון לנזק של אכילת סוכריות/שתיית קולה?

חלילה לא משווה את הנזקים, תקרא שוב. התייחסתי רק לעניין חוסר התועלת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני לא מצחיק לרדת לסוף דעתך.

להתמכר לקולה?איך?-אני שותה כוס שאני חוזר מהעבודה,בחדר אוכל,בישיבות,אצל חברים אבל המשקה הזה לא מרווה ככה ועושה נזק עצום-4.5L ביום זה מטורף!

נכון. בגלל זה הפסקתי עם הכמויות האלו.

לגבי פליסטישן-אתה יכול למצוא דבר מזין בכל דבר אבל בלשחק במשחק טלויזיה אין שום דבר מזיק-ראיה?זה 99% גנטי ראיה לא מתקלקלת בקלות-ולשבת בעבודה כמהנדס/מתכנת/איש שיווק מול המחשב זה אותו ה"נזק" בדיוק.

נכון לחלוטין. מסכים עם כל מילה. אז אולי צריך גם להוציא את העבודות האלו מחוץ לחוק?...

הכל טוב ויפה, כבר צויינה כאן הנקודה שתהליך שתיית הקולה לא פוגע בסובבים אותך, אלא אם כן אתה סובל מהתקף רטט פסיכוטי ומתחיל להשפריץ לכל עבר, ועל הדרך גם מטביע את המטפלת שלך למוות.

עישון, כן. גם במרחק של 10 מטרים מאדם מעשן ישנה סבירות שיהיה את זה שירגיש את זה וזה יפריע לו.

בדיוק כמו הציטוט הבא:

חלילה לא משווה את הנזקים, תקרא שוב. התייחסתי רק לעניין חוסר התועלת.

לא השוויתי את הנזקים. כל דבר מזיק בדרכו שלו. וישנם דברים שהם אכן חסרי תועלת.

פורסם
אני בהליך גמילה מסיגריות , אך היום בלבד לגמתי כליטר קולה . חיים בזבל ..בא לי סיגריה .

בהצלחה!

אל תתפתה

• תוכן חדש...