Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנצי - אתה מלך.

ואת השרשור הזה צריך להעביר לפורום אחזקה או שיפורים עם כותרת ראויה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שני סנסורים..

כשהרכב כבוי, תנתק את הסנסור העליון.

בתמונה יש עליו חץ אדום.

uploadfromtaptalk1346818690649.jpg

תדאג לקפל אותו הצידה או סתם להצמיד אותו למשהו, לא מדובר בחוט רך שיסתבך אז אין מה לדאוג.

תניע את הרכב ותעשה סיבוב, אני רוצה לדעת אם יש שינוי.

בנצי - אתה מלך.

ואת השרשור הזה צריך להעביר לפורום אחזקה או שיפורים עם כותרת ראויה.

אני חושב שאציע מועמדות לתפקיד מנהל זוטר :)

haters will hate

פורסם
כשהרכב כבוי, תנתק את הסנסור העליון.

בתמונה יש עליו חץ אדום.

uploadfromtaptalk1346818690649.jpg

תדאג לקפל אותו הצידה או סתם להצמיד אותו למשהו, לא מדובר בחוט רך שיסתבך אז אין מה לדאוג.

תניע את הרכב ותעשה סיבוב, אני רוצה לדעת אם יש שינוי.

אני חושב שאציע מועמדות לתפקיד מנהל זוטר :)

בנצי, אתה בטוח :oops:

אין לי בי*** להתעסק עם הריו שלי. אנסה את זה בהזדמנות, מקווה שזה לא יעשה בלגאן.

אגב לאחי יש וולוסטר ידנית - דווקא שמח כשספרתי לו על התגלית החדשה :twisted: אני חושב שהוא דווקא ישמח לנתק ראשון.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אני עושה את מה שבנצי הראה בדף הקודם ביום שישי. אגיב כאן אם יהיה שינוי או לא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התכופפתי עכשיו לראות את דוושת הגז בוולוסטר, נראה כאילו המודול הוא חלק אינטגרלי הדוושה, עדיין צריך להוציא את הדוושה ולראות, אני בחניון של מרכז קניות כך שאין לי את האפשרות לעשות זאת כרגע, לגביי החיישן של הקלאץ' צילמתי את הכבל מנותק, אני נוסע ככה כבר שבועיים.

uploadfromtaptalk1367969976441.jpg

haters will hate

פורסם

הזזתי מעט, אין שינוי משמעותי אם בכלל. נראה לי אזיז עד הסוף פעם הבאה ונראה מה יהיה.

נ.ב

הוצאתי את כל הדוושה יחד עם בית החיישן, כמו שכתבת זה מחובר יחד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גדול אתה, שמתי לב שזה שונה אצלנו, תעשה תמונות, אני לא פירקתי את הדוושה אצלי, מה שכן החיישן הזה של הקלאץ' זה בהחלט שינוי מורגש.

haters will hate

פורסם

אצלם פעם הבאה שיהיה לי כח ואעלה את התמונות עם פירוט. בית החיישן מעט שונה (4 ברגים ולא 5), אבל עדיין ישנה אפשרות הזזה קלילה ולא משמעותית כמו בתמונות שהועלו על ידך.

אגב, זה כנראה לא רלוונטי לגביך (שכן לא תישאר עם הרכב הרבה זמן) או לגביי (אחריות), אבל ממה שקראתי בפורום וולוסטר בחו"ל, שינוי משמעותי שנותן למנוע לנשום ולתפקד הרבה יותר טוב זה צנרת.

ZOOM-ZOOM

פורסם
התכופפתי עכשיו לראות את דוושת הגז בוולוסטר, נראה כאילו המודול הוא חלק אינטגרלי הדוושה, עדיין צריך להוציא את הדוושה ולראות, אני בחניון של מרכז קניות כך שאין לי את האפשרות לעשות זאת כרגע, לגביי החיישן של הקלאץ' צילמתי את הכבל מנותק, אני נוסע ככה כבר שבועיים.

בנצי,

תוכל לעלות עוד כמה תמונות של הפירוק של חיבור החיישן?

(יש לי וולוסטר ידנית - ונראה לי שאני יודע בדיוק על מה מדובר מבחינת תחושה)

רק מטריד אותי שני דברים:

השפעה על אחריות יצרן

השפעה על מחשבי ניהול של הרכב.

בברכה!

יונתן.

פורסם

היום היה לי זמן וביעקר אומץ לנתק את החיישן העליון.

התוצאה הפתיעה אותי, נכון שהריו לא הפכה לפירארי כלשהי, אבל תגובת הדוושה נעשתה "ישירה" יותר. כמו ברכב ישן עם קורבורטור ותגובה עצבנית 0 - כל לחיצה גורמת לאף להתרומם, וכל הרפיה גוררת רתע אלים ביחידת ההנעה.

העניין ממש מדליק, אך מכיוון שלרכב אין עודף כוח, ובגלל שאני ממש מנצל את פוטנציאל הרוגע (והחיסכון) של הריו העדפתי לחבר את החיישן בחזרה.

היום בערב אנסה את זה בוולוסטר הידנית של אחי.

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
היום היה לי זמן וביעקר אומץ לנתק את החיישן העליון.

התוצאה הפתיעה אותי, נכון שהריו לא הפכה לפירארי כלשהי, אבל תגובת הדוושה נעשתה "ישירה" יותר. כמו ברכב ישן עם קורבורטור ותגובה עצבנית 0 - כל לחיצה גורמת לאף להתרומם, וכל הרפיה גוררת רתע אלים ביחידת ההנעה.

העניין ממש מדליק, אך מכיוון שלרכב אין עודף כוח, ובגלל שאני ממש מנצל את פוטנציאל הרוגע (והחיסכון) של הריו העדפתי לחבר את החיישן בחזרה.

היום בערב אנסה את זה בוולוסטר הידנית של אחי.

תודה.

תעדכן אותי בתוצאות!

אם אפשר גם איזה תמונה או שתיים בכלל טוב!

(אפשר גם בפרטי)

האמת אני קצת חושש לנתק סתם ככה חיישן שמחובר למחשב הרכב. (יש לי וולוסטר ידנית)

לדברים כאלה יש נטיה לחרפן את המחשב, ובעקיפין לפגוע במשהו אחר. (או ישירות במחשב הרכב)

בברכה!

יונתן.

פורסם

לא פוגע בכלום, יש בפורום של הוולוסטר מישהו שנוסע ככה כבר 90K ק"מ, הוא גם הוציא את הדוד של האגזוז ואת הממיר.

ולו לא עושים בעיות עם האחריות, אבל זה בארה"ב.

אני שמח שזה עובד גם בריו, לא נדלקות שום נורות אזהרה וכל השינוי הזה בסה"כ גורם למחשב לחשוב שהקלאץ' לחוץ, אין בזה שום סיכון למחשב או לשום דבר אחר מכיוון שהקלאץ' עצמו הוא חלק מכני, אנחנו רק נותנים למחשב לחשוב אחרת. ואז אין את ההגבלה שהחברה שמה ע"מ לחסוך בדלק (למעשה בכל לחיצה על הקלאץ' המחשב מגביל את המצערת לשניה כדי שבהעברת הילוך לא יהיה טיפוס בסל"ד).

haters will hate

• תוכן חדש...