Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהגתי על אינפיניטי G35 בארה"ב - מספיק טוב לך?

אני חושב שאני כבר יודע את ההבדל בין משפחטומטיות לרכבים עם "קצת" יותר כוח

ההשוואה שבנצי העלה כאן היא מעולה סה"כ ואני יכול להעיד על כך מנסיוני שמעבר מאינפיניטי חזרה לקורולה שלי - לא היה אפילו קרוב להיות נורא למה שציפיתי שיהיה (רק שהוא שכח לציין איך נשמע המנוע של הולוסטר כשהוא מאמץ אותה לעומת האינפיניטי ואני מבטיח לך - כאן קבור הכלב, האינפיניטי רק מתעוררת אחרי שאתה עובר איתה את גבול ה90 מייל לשעה ובגלל זה גם הוולוסטר הרגישה לו לא פחות כיפית כי בתכלס, במהיריות מנהלתיות היא מספקת יותר הנאה לנהיגה מהרכב היוקרתי שהיה לו).

בייחוד כשמדובר בנהיגה מנהלתית - אתה מגלה שהאינפיניטי לא פחות משעממת מהקורולה במובן של "נהיגה".

אבל שוב, עם כל הכבוד ליונדאי, הם לא אאודי ולצערי אתה תהיה האחרון שיודה שאם היה לו כסף לקנות אאודי ברמה מקבילה - אתה היית קונה את האאודי ולא את הולוסטר.

אני הייתי מעדיף לרדת בשנתון בשביל לקחת רכב טוב יותר אם כל כך היה חשוב לי עד כמה מהר הוא מאיץ ובאיזו קלות הוא תוקף סיבוב - אבל הדברים האלה לא מדברים אליי ובדיוק בגלל זה אם הייתי צריך לבחור היום בין האאודי לולוסטר

אני דווקא הייתי בוחר בולוסטר וכן - אני מודע לכך שהאאודי טובה יותר כמעט בכל פרמטר -> אבל לפחות הייתי מודה בכך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אדי, התגובות שלך מצחיקות אותי, כי אתה הולך לפי נתונים יבשים על הנייר ולא לפי נהיגה על הרכבים. אז בבקשה, עד שלא תעשה כך, אל תגיב, זה לא לעניין. תודה.

בנצי, אפשר בבקשה הסבר מה עשית שגרם לתגובות טובות יותר? :-) (כנראה שזה לא רלוונטי לארץ, אבל אשמח לדעת, גם בה"פ יהיה בסדר).

למגיב מעליי, אני ישבתי כמה וכמה פעמים ב-A1, וההבדל ממש לא עצום לטובתה כפי שאתה מנסה לצייר זאת (לי יש רמת גימור גבוהה יותר מהבסיסית).

אדי, תנהג על S2000 בבקשה, בלי לסחוט את המנוע. גם אז כנראה תגיד שהאודי משפילה אותה :lol::lol::lol:

נו באמת. את הטענה של "הליכה לפי נתונים יבשים" אפשר לשלוף כשמדובר על רכבים דומים (ע"ע תפוזים לתפוזים).

כאן אי אפשר להתחמק מהעובדה (ולא משנה בכמה דיסוננס תשתמש) שמבחינת מנוע, הוולוסטר לא עומדת בכלל באותו מקום כמו הA1. עד שאתה תגיע לסל"ד בו יש לך 17 קג"מ, האודי כבר לא תראה אותך במראה האחורית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עזוב הוא קנה ולוסטר - לדעתי גם עשה קניה מאוד נבונה של רכב שנותן המון תמורה בעד האגרה.

אם הוא לא היה בעלים של אחת הוא לא היה מתגונן ככה.

ולך תסביר לבן אדם שקונה "פוזה" - פיסיקה

בגלל זה 60 אחוז מהמדינה הזאת נוסעת במאזדה 3.

עריכה - הדבר הכי מצחיק זה שאם אתה באמת רוצה להנות ביום יום שלך מנהיגה - בפועל, לקנות רכב כמו פיג'ו 107 ידנית יהיה הרבה יותר חכם מלקנות מאזדה מיאטה

הסיבה לזה הוסברה בצורה מאוד יפה ע"י ג'יימס מיי (מנחה טופ גיר בריטניה) כשהוא הדגים עד כמה אופל קורסה OPC היא מהנה לנהיגה במסלול מרוצים אבל שוברת לך את הגב על כביש יומומי מרוב נוקשות ולעומת זאת פיאט פנדה על מסלול מרוצים מאכזבת אבל על הכביש היא כל הזמן נוסעת על הקצה - ושם קורים הדברים המרגשים באמת בנהיגה.

על אותו העיקרון - את המיצוי של הוולוסטר אתה מביא בנקודה הרבה יותר מוקדמת ולכן היא מספקת בנהיגה יומיומית הרבה יותר תענוג לנהיגה.

זה יהיה פשוט עצוב לראות את ההבעה שלו כשהוא ינסה ללכת ראש בראש עם A1 על מסלול\כביש האצה.

פחות או יותר כמו לראות את הקטע מBEERFEST שבו האמריקאים נפגשים בפעם הראשונה עם הגרמנים :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אתה כותב בכה נחרצות. אתה נהגת על אחת מהן? לא. ככה שעד אז אתה לא יכול לכתוב מי מהן טובה יותר בכמעט כל פרמטר אפשרי. לכן, אתה כותב שטויות ודברי הבל. אף אחד לא טען שהוולוסטר תהיה מהירה מהאודי, אבל לכתוב "השפלה"? נראה לי אתה חי בלהלהלנד, בדיוק כמו שהתחלת עם כתיבת השטויות שלך בפורום אודיו, עברת גם לכאן אני רואה.

עם כל הכבוד לאודי, היה לי את הממון לרכוש אחת, אבל לא רציתי. קטנה, לא הכי איכותית, לא באמת אודי עם כל הכבוד (אם כבר אז סידרה 1).

התגובה האחרונה שלך היא תגובה של ילד שרק התחיל לכתוב. פוזה? מנין לך את השיקולים שרכשתי את הרכב הא? אה, כי אתה מכיר אותי כלכך הרבה שנים. צודק, אני קניתי משיקולי פוזה. גם בנצי :lol:

והינה, עוד "פנינה" ממך, אם אני רוצה להנות עם הרכב היום יומי שלי ואני רוצה לקנות OPC אז עדיף לקנות 107? חה. הצחקת אותי. שוב, כל אחד והשיקולים שלו, ככה שאין לך מושג למה קניתי את הרכב הזה ולא אחר.

נ.ב

היחידה שאני דווקא כן מצטער עליה שלא קניתי אותה במקום הוולוסטר זו לא A1, לא שירוקו, לא לאון גודשת ואפילו לא אבארט או OPC. רק פוקוס 1.6 אקובוסט.

כאן אני סיימתי, אתה יכול להשתמש בידע שלך כמה שאתה רוצה ולכתוב מה שבא לך, אבל אני רואה שהוא רק מהנייר (כמו שאתה טוען שאת המיצוי של הוולוסטר אתה מביא בנקודה הרבה יותר מוקדמת, וואו מאיפה אתה מביא את זה? אפילו לא נהגת על אחת), ככה שאין לי מה להתווכח איתך :wave2:

נ.ב.ב

פותח השירשור, נשמח לדעת על איזה רכב החלטת ללכת או לראות. תעדכן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ואתה ממשיך להתעלם מחוקי פיזיקה בצורה פשוט מעוררת רחמים רק בגלל שאתה בעלים של רכב שהאגו שלך מגן עליו.

לגבי פורום אודיו - שוב אתה יורד לפסים אישיים?

שטויות? אני לא אתבייש לאמר שחלק עצום מהידע שמסתובב וקיים בפורום הזה - הוא ממני. אני לא מבין מאיפה יש לך את החוצפה בכלל למתוח עלי ביקורת אישית בתת פורום שלא שייך לכאן.

אתה פשוט חמום מוח.

זה היה ברור שברגע שאתה תיתקל במישהו שלא מסכים עם העמדה שלך אתה פשוט תרד לפסים אישיים.

טוב, אני רגיל לזה איתך כבר - היסטוריה.

עריכה - אני אגיד לך מה הכי מדאיג אותי

שדור שלם של בורים חסרי השכלה שלא לומדים מושגים כמו קג"מ, ניוטון, כוח הצמדה, היגוי יתר, תת היגוי וכו' וכו'

נכנסים לכלי נשק עם 4 גלגלים ומביאים אותו למהירות מטורפת על כביש מנהלתי בלי לדעת בכלל איזה סוג בלמים יש להם, איזה מערכת מתלים וחיזוקי שילדה וכך הלאה אבל להכנס לסיבוב כשהם יושבים על הלחי השמאלית של התחת( לפחות קל יותר להפליץ ככה אם משהו מפחיד קורה).

העיקר שהרכב נראה טוב, רק חבל שהוא לא יכול לבלום בזמן - העיקר לשים טויו על לחץ אוויר לא נכון לצמיג ולא להבין למה הם עפו לתוך קיר ברגע שניסו להביא פניה.

Pioneer TS-X150

פורסם
אני נהגתי על אינפיניטי G35 בארה"ב - מספיק טוב לך?

אני חושב שאני כבר יודע את ההבדל בין משפחטומטיות לרכבים עם "קצת" יותר כוח

ההשוואה שבנצי העלה כאן היא מעולה סה"כ ואני יכול להעיד על כך מנסיוני שמעבר מאינפיניטי חזרה לקורולה שלי - לא היה אפילו קרוב להיות נורא למה שציפיתי שיהיה (רק שהוא שכח לציין איך נשמע המנוע של הולוסטר כשהוא מאמץ אותה לעומת האינפיניטי ואני מבטיח לך - כאן קבור הכלב, האינפיניטי רק מתעוררת אחרי שאתה עובר איתה את גבול ה90 מייל לשעה ובגלל זה גם הוולוסטר הרגישה לו לא פחות כיפית כי בתכלס, במהיריות מנהלתיות היא מספקת יותר הנאה לנהיגה מהרכב היוקרתי שהיה לו).

בייחוד כשמדובר בנהיגה מנהלתית - אתה מגלה שהאינפיניטי לא פחות משעממת מהקורולה במובן של "נהיגה".

אבל שוב, עם כל הכבוד ליונדאי, הם לא אאודי ולצערי אתה תהיה האחרון שיודה שאם היה לו כסף לקנות אאודי ברמה מקבילה - אתה היית קונה את האאודי ולא את הולוסטר.

אני הייתי מעדיף לרדת בשנתון בשביל לקחת רכב טוב יותר אם כל כך היה חשוב לי עד כמה מהר הוא מאיץ ובאיזו קלות הוא תוקף סיבוב - אבל הדברים האלה לא מדברים אליי ובדיוק בגלל זה אם הייתי צריך לבחור היום בין האאודי לולוסטר

אני דווקא הייתי בוחר בולוסטר וכן - אני מודע לכך שהאאודי טובה יותר כמעט בכל פרמטר -> אבל לפחות הייתי מודה בכך.

אני לא יודע מה זה נהיגה מנהלתית, באינפיניטי הייתי מחליף צמיגים אחוריים כל 3 חודשים.

הדבר האחרון שאני יכול לאמר על האינפיניטי זה משעממת, הגה מצויין וחלוקת משקל מדהימה, בכל מהירות, בכל סיבוב ועם איך שאני נוהג (צריכת דלק של 5-6 ק"מ לליטר במצב הטוב) הרכב היה רחוק מלהיות משעמם, קורולה... זה משעמם.

הייתה ברשותי קורולה 2010 במשך חודש וחצי, איכס.

השוואה בין מותגים זאת הכללה, יונדאי זה לא אאודי, צודק, ליונדאי יש מחירי חלפים הגיוניים יותר, היא אמינה יותר, עמידה יותר להתעללות וגם שומרת על הערך שלה טוב יותר.

אני לא רכשתי את היונדאי בגלל תקציב, בפחות כסף הייתי נוהג על C250 קופה חדשה או SLK250 חדשה(הציעו לי ליס בתנאים מדהימים כולל טרייד אין טוב יותר מיונדאי).

וגם יכולתי להרשות לעצמי רכב חדש במחיר כפול ומשולש, ובמחיר ששילמתי על היונדאי יכולתי בקלילות לרכוש CLS550 משומשת או אפילו מזארטי ספיידר שמורה.

רציתי רכב לשימוש יומיומי, רכב עמיד וחסכוני אבל לא רציתי משהו שישעמם אותי בעין, רכב שיהיה אמין עם חלקים זולים.

אני גם לא מנסה להצדיק את הרכישה שלי ואומר ששלי הכי טוב, אני טוען שהוולוסטר כחבילה על יתרונותיה ומגרעותיה - היא חבילה מצויינת, גם לחובב רכב ונהיגה, רק צריך לבוא אל הרכב עם גישה שונה.

מבחינת מנוע - יונדאי נכנסו לרשימת 10 המנועים הטובים ביותר עם המנוע שנמצא בוולוסטר, הבעיה טמונה בעובדה שהם מכיילים את כל המערכות לכיוון של צריכת דלק אופטימלית, וזה משהו שאפשר לפתור באמצעות מפתח 10 ומברג.

מבחינת מערכת הפליטה, הרכב שקט מאוד, אני לא רגיל לזה, אני רגיל לנהמה של ממש, אבל זה לא משהו להתלונן לגביו וגם האאודי תהיה שקטה מאוד (לקחתי את הA3 לנסיעת מבחן והשתעממתי).

ופתחתי שרשור באוף טופיק למי שרוצה לדעת איך לטפל בהשתהות המציקה של המערכת

haters will hate

פורסם

ועדיין אדי לא התייחס לזה שהוא לא נהג כלל וכלל באחד מהרכבים והוא (כהרגלו) מתבסס על דברים כתובים שהוא קרא פה ושם. מעולה, ממך צריך ללמוד!

בנצי, תודה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נהגתי על אאודי, נהגתי על יונדאי אבל לא על הדגמים האלה אכן.

יחד עם זאת אתה מנסה להשוות כאן תפוזים למלפפונים

קונצרן שהתחיל בפיתוח של נורות ומברגות וגדל להיות ענק רכב צעיר לעומת קונצרן שהתחיל בשם אוטו יוניון בשנות ה20 והתעסק רק בדבר אחד - מרוצי רכב!

לימים הפך לAUDI שאלו הם ראשי תיבות של ארבעת המהנדסים המקוריים של החברה.

אתה חושב שאני צריך לנהוג במכוניות בכדי לדעת שרכב שמסיג כמעט 25 אחוז יותר מומנט בשליש מהסל"ד הוא רכב עם מנוע טוב יותר?

אתה עושה צחוק נכון?

אתה יודע בכלל איזה בלמים יש לך ברכב שאתה נכנס איתו לסיבוב חד?

אתה יודע בכלל אם הרכב שלך נוטה לתת היגוי או היגוי יתר?

לפי מה שאתה כותב כאן לא הייתי מתפלא אם אתה היית מופיע למירוץ דראג עם רנו קליאו ספורט כי היא הכי מתנהגת או בדיוק ההפך עם רכב שרירים אמריקאי לג'ימקנה.

העיקר אתה קורא לעצמך שומאכר נכון?

רד מהעץ - הרכב שלך נחמד, יש בו דברים עדיפים על האאודי אבל יכולת ניהוג ומנוע - תשכח מזה.

Pioneer TS-X150

פורסם
נהגתי על אאודי, נהגתי על יונדאי אבל לא על הדגמים האלה אכן. יפה, כאן אין לך זכות להגיב אפילו

יחד עם זאת אתה מנסה להשוות כאן תפוזים למלפפונים

קונצרן שהתחיל בפיתוח של נורות ומברגות וגדל להיות ענק רכב צעיר לעומת קונצרן שהתחיל בשם אוטו יוניון בשנות ה20 והתעסק רק בדבר אחד - מרוצי רכב! זה לא משנה כלל וכלל מי התחיל במה

לימים הפך לAUDI שאלו הם ראשי תיבות של ארבעת המהנדסים המקוריים של החברה.

אתה חושב שאני צריך לנהוג במכוניות בכדי לדעת שרכב שמסיג כמעט 25 אחוז יותר מומנט בשליש מהסל"ד הוא רכב עם מנוע טוב יותר? כן, אתה צריך

אתה עושה צחוק נכון? אתה עושה מעצמך צחוק עם כל תגובה ותגובה שלך

אתה יודע בכלל איזה בלמים יש לך ברכב שאתה נכנס איתו לסיבוב חד? מכיר את המפרט של הרכב בעל פה עוד לפני שקניתי אותו

אתה יודע בכלל אם הרכב שלך נוטה לתת היגוי או היגוי יתר? יודע בהחלט מה הרכב שלי עושה וגם הגבתי בשירשורים אחרים, אתה זה שתקוע על עץ ולא יודע לרדת ממנו

לפי מה שאתה כותב כאן לא הייתי מתפלא אם אתה היית מופיע למירוץ דראג עם רנו קליאו ספורט כי היא הכי מתנהגת או בדיוק ההפך עם רכב שרירים אמריקאי לג'ימקנה. "מצטער" לאכזב, אני כנראה בגילי בוגר ביחס למה שהיית בגילך אם אלו הדברים שהיית עושה

העיקר אתה קורא לעצמך שומאכר נכון? זה רק כינוי, אדון דייהו

רד מהעץ - הרכב שלך נחמד, יש בו דברים עדיפים על האאודי אבל יכולת ניהוג ומנוע - תשכח מזה. ואת זה כותב בנאדם שלא נהג על אחד מין הרכבים. מהשורה הזאת אנשים לא צריכים להקשיב לדעות שלך אפילו. הינה, עוד אחד עם סטיגמות ש"יונדאי זו יונדאי ואין מצב שהשלדה טובה יותר מאאודי". אוי אוי אוי, אתה חי בשנות ה-80

תתפלא, אני מכיר את הרכב שלי בעל פה ויודע למה הוא מסוגל ומה לא, ומתי הוא מגיע לקצה היכולת שלו או אני.

ואת כל השטויות שאתה ממשיך לכתוב עליי, זה מבלי להכיר אותי, נכון? כי אתה אפילו לא יודע איך קוראים לי. רואים עד כמה אתה ילד בתגובות שלך. זהו, התייאשתי, באמת אין טעם להגיב לתגובות שלך. לא פלא ש-3/4 פורום אודיו הגיבו כמו שאני מגיב לך כאן (ולא, אני ממש לא ראיתי את אותם שירשורים ולא הצדקתי אף אחד כי לא ידעתי מה התרחש אלא שמעתי מחברים את הלך הדברים). פשוט בושה שאדם כמוך שמתיימר להיות מוותיקי הפורום כותב כאלו דברי הבל.

בהצלחה לך, אדון תת היגוי והיגוי יתר :mrgreen:

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב

אם כל מה שאתה יודע לעשות זה להעליב אין טעם להמשיך.

ילד אתה יודע שאני לא, אני אולי עשור מעליך בגיל ובנסיון.

אתה ממשיך להתעלם מחוקי פיסיקה פשוטים וברורים בגלל שקנית את האנדרדוג.

יבושם לך - אני מפסיק את זה כאן.

זה חסר טעם, ילדותי.

לצערי גם אם היה נופל לך תפוח על הראש אתה לעולם לא היית עוצר להבין מה קרה - וזה משותף לך ולשאר חלק הפורום שאיתו אני נאבק כבר שנים.

זה נעצר כאן.

Pioneer TS-X150

פורסם

בתור אחד שנהג על שני הרכבים כי רצית לרכוש אותם אין ספק שמהיבט מנוע וביצועים האודי נותנת לולוסטר להריח את צמד האגוזזים החמודים שלה והחלטתי ללכת על האודי רכב מהנה מאוד לנהיגה עם מנוע מוגדש לעומת מנוע אטמוספרי תיבת הילוכים שמגיבה מאוד מהר ללחיצות והרכב תענוג.. אין מה להשוות בינהם כי הם לא בדיוק באותה קטוגריה ולא מאותו רמה של מותג לסיכום האודיייי:twisted:.

שיפוצים..

פורסם

אחלה ויכוח יש לכם.

הסיעו אותי פעם בA1 122 והיא הרגישה זריזה מאוד בזכות הגיר הרובוטי.

גם אני חשבתי בהתחלה שהאודי פשוט תשפיל את היונדאי, אבל ההתעקשות של שומאכר גרמה לי לבדוק את זה לא על הנייר אלא יותר מה שקורה במציאות.

אני מודה, ישבתי כמו מפגר ביוטיוב עם סטופר והשוואתי עשרות סרטונים של האצות הלוך ושוב בין שתי המכוניות.

אני לא יודע כמה זה אמין, אבל משקף את המציאות הכי קרוב.

אודי A1 122

משקל עצמי ק"ג 1,050

0-20 6 מאיות

0-40 2.7 שניות

0-60 3.4 שניות

0-80 6 שניות

0-100 9.3 שניות

יונדאי וולוסטר

משקל עצמי ק"ג 1,200

0-20 1.7 שניות

0-40 3.1 שניות

0-60 4.6 שניות

0-80 6.7 שניות

0-100 9.7 שניות

ניתן לראות שהיונדאי פותחת פחות טוב, אך תוצאה סופית מדובר רק ב4 מאיות.

היונדאי שוקלת 150 קילו יותר.

לא רע למנוע אטמוספרי

תמיר.

פורסם

האינפיניטי ערה לאורך כל הדרך והיא לא ברת השוואה לולוסטר ולאאודי.

יש לה יותר כוח,היא יקרה פי 2 בערך וזה סגמנטים שונים לחלוטין.

הולוסטר מרווחת מהאאודי.

לא התלהתי מהאאודי-ישבתי בה בסוכנות, מודה לא נהגתי.

האבזור בה דליל והאיכות חומרים,היא לא אאודי.

הולוסטר זה יונדאי וכל הפוזה שיש לך באאודי הולכת לאיבוד-דיל ברייקר?לא בטוח.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ניתן לראות שהיונדאי פותחת פחות טוב, אך תוצאה סופית מדובר רק ב4 מאיות.

היונדאי שוקלת 150 קילו יותר.

לא רע למנוע אטמוספרי

עזוב, אתה לא יודע פיסיקה. אתה ילד :wink:

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...