Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחור צעיר, בן 20, מאז ומעולם היה לי כישרון למשחק, אף פעם לא טיפחתי אותו ברמה מקצועית.

בתיכון הייתי במגמת תאטרון וקיבלתי 100 בהצגה שהעלתי עם בן זוג, הייתי מצטיין המגמה ולא פעם אנשי מקצוע אמרו לי שאם אני אוהב את זה שאחשוב לקחת את זה בכיוון מקצועי.

לאחרונה לקראת סוף השירות הצבאי שלי התחלתי לחשוב ברצינות להתחיל לשלב לימוד משחק בחיים שלי, מאז ומעולם אהבתי את זה ולכן זה משהו שאני יהנה לעשות, יש לי כשרון מולד שאני מאמין שיתן לי את הדחיפה הראשונה להתחיל ללמוד כמו שצריך.

כאן אני פונה אלייכם, הרצון שלי הוא להגיע למשחק מול מצלמה, לא תיאטרון או משחק על במה, נטו עבודת טלוויזיה\קולנוע.

העבודה בתחום מתחלקת לשני תחומים - לימודי משחק ואודישנים.

לגבי לימודי המשחק: מישהו בקיא בעניין ויכול להמליץ על מקומות ספציפיים? ראיתי המון מקומות שמלמדים משחק על במה\עבודת תאטרון אבל לא זה מה שאני מחפש, אני מחפש משחק מול מצלמה.

לגבי האודישנים, שוב ראיתי המון נוכלים וגנבים שמחפשים להוציא אלפי שקלים מילדים מסכנים ומקסימום שולחים הזמנה לאודישן להיות ניצב באיזה פרסומת בערוץ החינוכית, סוכנות הגונה לא תגבה תשלום על השיוך אליה\תגבה תשלום על בוק מקצועי ותקח אחוזים מהרווח, מישהו מכיר סוכנויות בתעשיה? מה התנאי קבלה אלייהן?

באופן כללי אשמח אם מישהו ירחיב לי את האופקים לגבי כל מה שקשור תעשיית הקולנוע\טלוויזיה בארץ.

תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

על קצה-חודו-שפיצו של מזלג:

(שים לרגע בצד את כוכבי-האינסנטנט שמחר יגמרו באיזו שוחה עם מנת יתר)

אין בארץ אף שחקן שמתפרנס מעבודת קולנוע/טלוויזיה בלבד, כולם משחקים בתיאטרון בשביל שיהיה מה לאכול בבית.

לא נאה לך? תשכח מזה.

אני מדבר מניסיון של עבודה והופעות עם שחקנים וזמרים, גם מהזווית של ההפקה וגם מהזווית של הביצוע.

עולם השואו-ביז מיועד לאלה שמוכנים לעבוד קשה ולא בוחלים בחלטורות (מביכות, לעתים).

רק מי שבקצה של השפיץ של הפירמידה (בודדים, לא רק בארץ, גם בחו"ל)

יכול להרשות לעצמו להיות בררן.

אם תחליט שכן נאה לך ובא לך לנסות להיות שחקן עם כל הכרוך בכך, אשמח לאסוף עבורך המלצות

(מן הסתם, כל שחקן ימליץ על המקום שבו למד, אבל נו... :wink: )

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נצל"ש: ומה לגבי הרדיו?

אחרי שנאמר לי אין ספור פעמים שיש לי קול רדיופוני, בפעם האחרונה זה נאמר לי ע"י עובד בתחנת רדיו גדולה, התחלתי לחשוב קצת.

לחשוב אצלי בד"כ לא מוביל לשום דבר טוב, אז הפסקתי לפני שאתחיל להזיע, ובאתי לשאול פה:

מי מכיר את התעשייה ויכול להמליץ לי על דרך שלא כוללת תשלום של שקר-כלשהו לחברה שמבטיחה לך שהם ילמדו אותך אלא ממש גישה למישהו מהתחום עבור אודישן או איך שזה לא הולך ברדיו?

תודה לעוזרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין כסף היום ברדיו, ואתה לא תוכל להתפרנס רק משידור בתחנה כזו או אחרת (אלא אם קוראים לך דידי הררי).

כמעט כל השדרנים היום עובדים בזה בשביל הנשמה, לא בשביל הכסף.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
על קצה-חודו-שפיצו של מזלג:

(שים לרגע בצד את כוכבי-האינסנטנט שמחר יגמרו באיזו שוחה עם מנת יתר)

אין בארץ אף שחקן שמתפרנס מעבודת קולנוע/טלוויזיה בלבד, כולם משחקים בתיאטרון בשביל שיהיה מה לאכול בבית.

לא נאה לך? תשכח מזה.

אני מדבר מניסיון של עבודה והופעות עם שחקנים וזמרים, גם מהזווית של ההפקה וגם מהזווית של הביצוע.

עולם השואו-ביז מיועד לאלה שמוכנים לעבוד קשה ולא בוחלים בחלטורות (מביכות, לעתים).

רק מי שבקצה של השפיץ של הפירמידה (בודדים, לא רק בארץ, גם בחו"ל)

יכול להרשות לעצמו להיות בררן.

אם תחליט שכן נאה לך ובא לך לנסות להיות שחקן עם כל הכרוך בכך, אשמח לאסוף עבורך המלצות

(מן הסתם, כל שחקן ימליץ על המקום שבו למד, אבל נו... :wink: )

הלטתי שאין סיבה לפסול שום דבר על הסף, ושלחלוטין אנסה ואראה אם אני אוהב.

אם תוכל לאסוף מספר המלצות זה יהיה מצויין! המלצות לבתיספר וגם סתם טיפים, תודה!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
הלטתי שאין סיבה לפסול שום דבר על הסף, ושלחלוטין אנסה ואראה אם אני אוהב.

אם תוכל לאסוף מספר המלצות זה יהיה מצויין! המלצות לבתיספר וגם סתם טיפים, תודה!

סבבה, אעדכן אותך בפרטי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...