Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי. כבר לקחתם משכנתא?

כי אם כן בשביל מה אתם צריכים את הבנק למשכנתאות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סגרנו עסקה על דירה, נתנו מקדמה ועכשיו יש לי עוד חודש וחצי לתחילת תשלומי המשכנתא, לכן יש לי שבועיים לקחת משכנתא.

שבועיים של שיעורי בית וריצות בין סניפים מומלצים, שבתומם אסגור על משכנתא.

(בשביל לחתום עסקה על דירה לא חייבים לקחת את המשכנתא לפני)

אופנוען

פורסם

אין דבר כזה

אתה צריך לקחת תמהילים בעצמך ולהשוות

כל אחד מקבל ריביות אחרות וזה משתנה כל הזמן

אם לי נתנו ריבית x ותמהיל y זה בכלל לא אומר שלך יתנו את אותם תנאים או תנאים עדיפים מבנק אחר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

?

לא ביקשתי המלצה לתמהילים, אתה לוקח את זה למקומות שבכלל לא ביקשתי.

ידוע לי שיש סניפים יותר מומלצים למשכנתאות, וזה מה שביקשתי.

לאומי בר"ג עלול להיות מומלץ יותר מלאומי בפ"ת לדוגמה.

טפחות בראשל"ץ עלול להיות מומלץ יותר מטפחות בת"א לדוגמה.

כל סניף עומד בפני עצמו, יש סניפים עדיפים ללקיחת משכנתא יותר מסניפים אחרים.

זה כל מה שביקשתי, המלצה לסניפי בנקים, כתובות.

אופנוען

פורסם

בכל מקרה מי שמאשר סופית את הבקשה זה לא הסניף אלא ההנהלה המרכזית. ככלל אצבע, אם מדובר על דירה מקבלן אז הבנק שמלווה את הפרוייקט יתגמש הכי הרבה (פיזור סיכונים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ככל שתכתת רגליים יותר - תצליח יותר.

אין חוקיות סניפים\בנקים.

איך זה עובד ? שיטת השוק(ה):

קבל הצעה בנק X. לך לבנק אחר קבל הצעה Y. תראה שקיבלת בבנק X הצעה טובה יותר. בנק Y סביר להניח יתן הצעה טובה יותר מ X. תמשיך הלאה.... (עד שתעצר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן יש סניפים שבהם יועצי משכנתאות יותר מומלצים מאחרים ומסוגלים לתפור לך חבילה בהתאם לצרכים שלך. CUSTOM MADE ולא לדחוף מוצר קיים. מאיזה איזור אתה בארץ? התנאים הם אכן נגזרת של רגע. כל בנק והתנאים שבהם הוא נותן אשראי באותו רגע. זה תלוי בתנאים שבהם הבנק עצמו השיג את הכסף. כך שאין לגבי תנאים כלל עצבה בסגנון: משכנתא במיזרחי עדיפה על זו של ירושלים.

פורסם

תלוי במיליון גורמים. אני עומד במצב דומה לשלך (הלואת גישור, מרביתה לשבועיים בגלל תאריכי תשלום לדירה שרכשתי מול הדירה שמכרתי). במקרה שלי התנאים הטובים ביותר ניתנו לי בבנק שבו אני מנהל את החשבון שלי (בנה"פ).

אין לך ברירה אלא לכתת רגליך לכמה סניפים ולקבל הצעות, ותביא בחשבון שגם משכנתא מאושרת ניתן לממש רק תוך חודש, אם פספסת צריך להתחיל את התהליך (שאורך בין שבוע לחודש) מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין חוקיות סניפים\בנקים.

קבל הצעה בנק X. לך לבנק אחר קבל הצעה Y. תראה שקיבלת בבנק X הצעה טובה יותר. בנק Y סביר להניח יתן הצעה טובה יותר מ X. תמשיך הלאה.... (עד שתעצר).

איציק

+2000000!

ברגע שיש לך הצעות, הסניף והפקיד מולך נהיים הרבה פחות משמעותיים, ומתחילים להתקשר אליך מה"מרכז משכנתאות" (איפה שמאשרים) ב-8 בערב, כדי להציע לך ריביות, העיקר שלא תסגור למחרת אצל המתחרים :lol:.

לדעתי, אלו שנותנים את ההצעה הכי אטרקטיבית בהתחלה, הם הבינלאומי. תתחיל איתם ועם ההצעה שלהם תוריד את השאר.

משכנתא זה קל

פורסם
אכן יש סניפים שבהם יועצי משכנתאות יותר מומלצים מאחרים ומסוגלים לתפור לך חבילה בהתאם לצרכים שלך. CUSTOM MADE ולא לדחוף מוצר קיים. מאיזה איזור אתה בארץ? התנאים הם אכן נגזרת של רגע. כל בנק והתנאים שבהם הוא נותן אשראי באותו רגע. זה תלוי בתנאים שבהם הבנק עצמו השיג את הכסף. כך שאין לגבי תנאים כלל עצבה בסגנון: משכנתא במיזרחי עדיפה על זו של ירושלים.

אני מפ"ת וקניתי בפ"ת.

הפחד בלהתחיל עם סניף כלשהו של לאומי (נניח לצורך העניין) הוא שאחר כך לא ניתן יהיה לגשת לאף סניף אחר של לאומי.

ברגע שאתה מציג ת"ז אתה חסום מלבקש הצעות מסניפים מתחרים.

ואם נפלתי על בנקאי מעפן ללא יכולת משיכה בחוטים, אז אהיה חסום לחודש באותה החברה לעבוד רק מול אותו סוכן משכנתאות מעפן.

לכן רציתי המלצות לסניפים ספציפיים שמוכרים כמצוינים במשכנתאות.

תודה.

אופנוען

פורסם

תלך ללאומי ברוטשילד. הם בסדר. אחר כך תעבור את הכביש למזרחי-טפחות, שגם בסדר. לאחר מכן לך לבנק ירושלים בהרצל, כדי לקבל פרופורציות ומשם סע לקריית אונו לבנק הפועלים. אל תלך לסניף חובבי ציון פינת רוטשילד של בנק הפועלים.

• אחראי פורום
פורסם

אין חוקיות סניפים\בנקים.

איציק

מסכים, זאת פשוט מסחרה מהסוג הפשוט ביותר.

בדירה הראשונה לאומי היו הטובים יותר אבל ממש בקצת, נשארנו גם כי החשבונות כבר נוהלו שם.

בבית השני ההצעה שלהם היתה עלובה ולא שינה שהבאתי הצעות טובות יותר (כולל פיתויים לא קטנים כדי שנעביר את החשבון),

היו עקשניים ומלאי ביטחון שלא אעזוב. כשראיתי שאין עם מי לדבר, סגרתי חשבון של 16 שנה תוך דקה והוצאתי

משם סכומים מכובדים מאוד לטובת הפועלים, שבין היתר נתנו בנקאות פרטית ופטור מוחלט מעמלות.

בשני המקרים תיזזתי בין 4 בנקים שונים.

בהצלחה ותתחדשו על הדירה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ואני לעומת הבחור שמעליי סגרתי חשבון בהפועלים כשלקחתי משכנתא בטפחות.

שנה לאחר מכן ביקשתי למחזר וקיבלתי הצעה טובה בהרבה בלאומי ועברנו לשם כולל עו"ש (למרות הכאב ראש במיחזור בבנק אחר)

זה רק מוכיח לך עד כמה זה אינדיבידואלי.

• תוכן חדש...