Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאמא שלי יש טויוטה יאריס אוטומטית.

ברצוני לעזור לה לטפל ברכב.

יש צורך בהחלפת שמנים ובדיקת פילטרים מכיון שעברה שנה מאז הטיפול האחרון ברכב (מאז הטיפול הקודם הרכב לא נסע הרבה ולא הגיע ל 60K - שזה השלב הבא כביכול לפי הספר שמצריך טיפול).

במוסך המורשה ביקשו 500-600 מה שנשמע לי יקר להחלפת שמנים ובדיקת פילטרים - האם אני צודק?

אשמח מאוד אם מישהו כאן יוכל לתת המלצה ספציפית על מוסך שמתמחה בטויוטה (לא חובה מוסך מורשה) ויוכל לבצע טיפול כהלכה במחיר טוב יותר.

אני מחפש מוסך באיזור המרכז (ת"א והסביבה).

בתודה מראש

פורסם

לא יודע אם יצא יותר זול אבל אני מטפל ברשת הילוך שישי ביפו

אני מטפל שם בקורולה 2004 ואני מאוד מרוצה מהיחס והטיפול שם

פורסם

500-600 ש"ח להחלפת שמן ופילטר זה יקר.

אתה יכול לקנות שמן שעומד בתקנים ולהביא למוסך (סביר להניח שהוא יותר טוב מהדלקול/פז ששמים אצלם), ולרכוש מהם פילטר מקורי שמתאים לרכב שלך.

מסנן אוויר (גם למזגן וגם למנוע) אפשר לרכוש דרך EBAY ולהחליף לבד בכמה דקות.

אני ממליץ על מוסך רייכמן בבני ברק-הם מרשים להביא את השמן בעצמך.

פורסם

אני לא מזמן ביקרתי עם הקורולה הקשישה שלי במוסך חיבה והם היו הוגנים ודיי זולים.

אם אתה לא מעוניין במוסך מורשה (ובנינו, עבור טיפול כ"כ פשוט לא חובה מוסך מורשה) אני חושב שזו אופציה מעולה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...