Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לעדכן את כל המערכת שלי. מכרתי כבר כמעט את הכל וקניתי את הרכיבים הבאים:

מגבר 4 ערוצים Polk Audio

מגבר 2 ערוצים (לסאב)

סאב עדיין לא קניתי - אני מתלבט בין 12" ל-15"

כל הרכיבים הנ"ל אמורים לשבת בתא המטען (כל הכבלים כבר שם מההתקנה הקודמת).

אני מתכנן להתקין את הכל על פלטת עץ אחת, כשהסאב בעצם יהיה באותו הגובה, והתיבת תהודה תהיה בעצם

המקום הריק שיש לי בתא המטען לגלגל הרזרבי.

איך כדאי לקבע את הפלטה ללא קדיחת חורים ?

פורסם

לא משנה איך תרצה לקבע את הפלטה, ככה או ככה יווצר נזק קוסמטי כלשהו.

ישנו חומר שאני משתמש בו במסגרת עבודתי במקרים שבהם אין צורך בקידוח כי מדובר במישור.

החומר המדובר הוא שפורפרת RTV הידוע יותר בעממיות דבק סיליקון, קח בחשבון שברגע שהדבקת נגמר הסיפור !

להסיר ברגים יותר פשוט מלקלף את הדבר הזה.

העלויות שלו מגוחכות והוא חזק בטירוף.

פורסם
החומר המדובר הוא שפורפרת RTV הידוע יותר בעממיות דבק סיליקון, קח בחשבון שברגע שהדבקת נגמר הסיפור !

להסיר ברגים יותר פשוט מלקלף את הדבר הזה.

תודה,

אני מעדיף את הסיליקון - מקסימום עוד 10 שנים יהיה קשה קצת לקלף - לא סיפור.

אם יש שם בורג או עיגון אחר לגלגל הנוסף, אתה יכול להשתמש בזה.

תודה, אני אבדוק גם את זה.

פורסם

לדעתי עיגונים של ציוד כזה יקר, כבד,לעיתים עדין ונוטה להתחממות מחייב שימוש בברגים.

לקדוח באיזה פינה בבגאז לא עושה נזק, ואם כן זה נזק שיתגלה לאחר מספר רב של שנים, בהם הרכב יעבור כמה ידיים, במקום לדאוג לכמה חורים, דאג למתקין נורמאלי שידע לפרק ולהרכיב הכל (פלסטיקה וכ' כמו שצריך )

הייתי שוקל שוב התקנה במקום גלגל ספייר.

SCANSPEAK

פורסם
לקדוח באיזה פינה בבגאז לא עושה נזק, ואם כן זה נזק שיתגלה לאחר מספר רב של שנים, בהם הרכב יעבור כמה ידיים,

הרכב הזה לא יעבור ידיים - הוא יד ראשונה משנת 92 וכך הוא ישאר כך שאני לא רוצה נזק גם לאחר מספר שנים.

במקום לדאוג לכמה חורים, דאג למתקין נורמאלי שידע לפרק ולהרכיב הכל (פלסטיקה וכ' כמו שצריך )

ברכב הזה אני התקנתי את הכל - כולל מערכת אזעקה משוכללת שמכבה מנוע אוטומטית לאחר חטיפת הרכב.

עוד ב-94 היה לי את האזעקה המשוכללת הזו, שהיא דו-כיוונית - כך שהתקנת מערכת זה לא סיפור גדול.

כעקרון יש לי שם גם את Pioneer DEQ-9200 למי שמכיר, וכבר העברתי את כל הכבלים - לא פרקתי עוד מההתקנה הראשונה.

יש הרבה אנשים שיודעים להתקין, אך אם כל הכבוד אני לא סומך עליהם - למשל בהתקנות שלי אני משתמש בלוחץ או מלחם בלבד -

לא חסר התקנות שראיתי עם איזולירבנד....

פורסם

תלוי למי אתה הולך, אתה הבאת הכללה גורפת... בפורום הזה מסתובבים שתי מתקינים, שלדעתי? הכי טובים בארץ, וההכללה הזאת פשוט לא מתאימה.

JL Audio

פורסם
אתה הבאת הכללה גורפת... בפורום הזה מסתובבים שתי מתקינים, שלדעתי? הכי טובים בארץ, וההכללה הזאת פשוט לא מתאימה.

כמובן שיש מתקינים מקצועיים - סליחה אם זה מה שהובן מדבריי.

• תוכן חדש...