Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לשתף באירוע שקרה היום לאישתי במהלך נסיעה בכביש 40.

היום, בסביבות השעה 17:00 נסעה אישתי לכיוון באר שבע. מעט לפני צומת גורל ראתה אישתי רכב מאיט בחדות בנתיב הימני ויורד לשול בכביש ולכן עברה לעקוף אותו בנתיב השמאלי. בשניה בו היא עברה אותו, היא שמעה קול נפץ, והשמשה הקידמית התנפצה בצד הנוסע,כאשר לתדהמתה של אישתי, נח לידה כעת מוט ברזל לא קטן. כמובן שהיא עצרה, ובבירור מול הרכב המאט, התברר כי הוא האט כי המוט פגע ברכב שלו ואז עף עליה.

מאחר ובמושב הקידמי ישבו עד שלשום אחד מהילדים (הם הועברו אחורה לניהול החגיגות שלהם....), אני רק יכול להגיד שזהו נס גדול שהם או מישהו אחר לא ישב שם.

לכן שאלתי היא זו: האם כדי למגן את השמשה הקידמית וחלונות הצד נגד חדירה של עצמים שכאלה?

כיצד ניתן למגן? (להבנתי יש מעין יריעת דבק ששמים על הזגוגית)

עד כמה זה יעיל?

רעיונות נוספים??????

התמונות מדברות בעד עצמן.....

IMG-20130418-WA0000.jpg

IMG-20130418-WA0001.jpg

IMG-20130418-WA0002.jpg

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו:shock:

זה מזל שהשם אוהב אותך!

כמו קליע של רובה, רק בגודל מטר.

לא חושב שאפשר להתגונן מזה.

מקרים כאלה זה נטו מזל, מה שכתוב אי אפשר לשנות.

מאיפה מוט כזה יכול להגיע?

פעם נסעתי מאחורי משאית בכביש מהיר (שמרתי מרחק של 50 מטר או 3-4 שניות ככה), נפל לה מוט ברזל, הנהג לא ראה אותו וחלף מעליו, במזל הוא לא חדר לתא נוסעים, אבל נתן מכה חזקה מאוד ברצפה.

יכל להגמר בשיפוד או אפילו בפיצוץ של המיכל דלק.

פורסם

זכוכית משוריינת אבל אני לא מכיר חברות שעושות דבר כזה בארץ. נראה כי גם זה פוגע במכסה מנוע ועשה שם חור. בינתיים נראה לי הכי טוב להפעיל את חברת הביטוח.

פורסם

מה שקרה לאישתך זה ממש נס. בהחלט יכול היה להגמר אחרת.

יש בארצנו מספר חברות שממגנות זכוכיות לרכב, בעיקר בגלל שקיימת אוכלוסייה בשטחים שזכאית למיגון מסוג זה במימון המדינה.

לדעתי המקרה שקרה לאישתך הוא כל כך נדיר שאין צורך ממשי במיגון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בהחלט אירוע מפחיד ויוצא דופן, ולטעמי כך גם רצוי שתתייחס אליו שכן לא באמת ריאלי להתחיל למגן חלונות בגלל אירוע יוצא דופן ונדיר כזה.

תשמח שאישתך בסדר ולא היו ילדים במושב הקדמי ותמשיך בחייך חבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צריך אישור מיוחד בכדי למגן רכב וזה בדרך כלל רק אם אתה גר בשטחים... מעבר לכך, רכב ממוגן שוקל פי כמה מונים יותר מהרכב הסטנדרטי ודורש, לרוב, מנוע חזק מאוד שיסחוב את כל המשקל - שבטוח שהפורד שלך לא מסוגלת לעשות - אלא אם אתה מעוניין לנהוג כל הדרך על 30 קמ"ש.

יש לך מזל גדול שהמוט נכנס ולא פגע באף אחד אבל מצד שני יש לך גם מזל מאוד נאחס שהרכב נפגע בכלל. זה לא אירוע נפוץ שקורה כל יום ולכן אתה לא צריך לצאת מגדרך ולעשות שינויים באורך החיים שלך בגללו - אחרת כולנו היינו נוסעים ברכבים ממוגנים.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
מעבר לכך, רכב ממוגן שוקל פי כמה מונים יותר מהרכב הסטנדרטי ודורש, לרוב, מנוע חזק מאוד שיסחוב את כל המשקל - שבטוח שהפורד שלך לא מסוגלת לעשות - אלא אם אתה מעוניין לנהוג כל הדרך על 30 קמ"ש.

אתה צודק במידה ופותח השרשור היה מדבר על רכב ממוגן, אבל דובר רק על מיגון חלונות, זה אומנם יוסיף משקל אבל לא בצורה קריטית.

רכב ממוגן "אמיתי" שוקל המון בגלל פלטות המתכת שצריך למקם בדלתות\גג\רצפה וכן הלאה, אז באמת צריך לתת התייחסות למכלולי מנוע\גיר\שלדה\מתלים\בלמים שאמורים להתמודד עם תוספת משקל משמעותית (אפילו פי 2 ממשקל הרכב).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה פיגוע.

בגדול אני יודע כי השמשה הקדמית יחסית מוגנת (לא מתנפצת לרסיסים).

לעומת זאת שמשות הצד לא - קיים ציפוי שקוף שמונע התנפצות לרסיסים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני אצטרף לכל אלה שאומרים שאשתך צריכה למלא לוטו דחוף, מישהו שם למעלה אוהב אותה.

ניצלה בנס, לא פחות מזה.

ובכל זאת, למגן רכב מפני תופעה כזאת שווה ערך למיגון מפני פלישת חוטפי הגופות, גשם מטאורים או כל תופעה בסגנון..

לא הייתי עושה את זה, אין טעם.

פשוט תחליפו את השמשה הקדמית ותמשיכו הלאה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...