Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

היי כולם,

הרכב - אלפא 147, צבע בורדו מטאלי כהה, תמונה מצורפת.

הרכב לא עבר טיפול צבע אמיתי ואיכותי מעולם אך עם זאת מצבו לא רע.

היד הראשונה שטף כנראה במכון סביר שכן אין המון סווירלים,

אני שוטף רק ידנית ואצל שנינו הרכב בילה ומבלה את רוב היום כשהוא מתחת לגג.

אבל כמובן שלא חף מבעיות - הצבע ממש מחוספס, ברמה שכשאני מייבש עם הג'ילדה נשמע רעש של שיוף :evil:

יש כל מיני נקודות וסימנים קטנים שהתייבשו וכמובן שאני אהנה מרכב מבריק עוד יותר.

הג'אנטים עם לא מעט כתמים שיורדים בשפשוף חזק מאוד אבל גם לא לגמרי.

בשלב ראשון אני רוצה להשקיע בחומרים טובים אבל לא היי-אנד - רוצה לבדוק גם את עצמי בעבודה כזו לפני שאני משקיע יותר.

מקריאה פה אני מנחש שאני חייב פלסטלינה. האם נכון ואיזה מוצר טוב מומלץ?

מה אחרי זה? פוליש?

לגבי חומר לג'אנטים, ה-sonax שמתיז חומר סגול הוא המומלץ? התוצאות שראיתי פה איתו מרשימות.

אשמח לשמוע המלצות על חומרים, העדיפות היא מהארץ כשלב ראשון. קראתי פה המון אבל נהיה לי סלט מרוב

מגוון החומרים, מתי בדיוק צריך להשתמש במה וכמובן שכל טיפול הוא בהתאם למצב הרכב ורצון הבעלים.

אני מעוניין להחליק ולהוריד מהצבע מפגעים קשים וכמובן להבריק ברמה שאני מסנוור את השמש :-)

תודה רבה,

איתי.

alfa.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בעוד רגע המקצוענים של הפורום יענו לך אבל אני אנצל את ההזדמנות ואמליץ לך לוותר על הג'ילדה ולעבור למגבת מיקרופייבר איכותית... הגילדה לא יודעת לתפוס חלקיקים/משקעים של הלכלוך והיא די מעודדת היווצרות שריטות..

ואם כבר לעבור למטלית מכובדת כנס לקישור שבחתימה שלי.... :)

ובלי קשר לקישור שלי גם בארץ יש מגוון של מגבות טובות במחירים שונים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
היי כולם,

הרכב - אלפא 147, צבע בורדו מטאלי כהה, תמונה מצורפת.

הרכב לא עבר טיפול צבע אמיתי ואיכותי מעולם אך עם זאת מצבו לא רע.

היד הראשונה שטף כנראה במכון סביר שכן אין המון סווירלים,

אני שוטף רק ידנית ואצל שנינו הרכב בילה ומבלה את רוב היום כשהוא מתחת לגג.

אבל כמובן שלא חף מבעיות - הצבע ממש מחוספס, ברמה שכשאני מייבש עם הג'ילדה נשמע רעש של שיוף :evil:

זה יכול להיות משני סיבות:

א) לכלוך שנדבק לצבע במשך הזמן. ניתן להורדה בעזרת פלסטלינה.

ב) צביעה שלא מהמפעל שלא עברה שלייף סבון כראוי. ניתן לפתור רק עם שלייף סבון אצל בעל מקצוע טוב.

יש כל מיני נקודות וסימנים קטנים שהתייבשו וכמובן שאני אהנה מרכב מבריק עוד יותר.

אפשר לנסות פוליש אגרסיבי שמתאים לעבודה ידנית, כמו Meguiars Ultimate Compound שנמכר פה בארץ.

הג'אנטים עם לא מעט כתמים שיורדים בשפשוף חזק מאוד אבל גם לא לגמרי.

הסונקס בהחלט יעזור. חומר מעולה.

בשלב ראשון אני רוצה להשקיע בחומרים טובים אבל לא היי-אנד - רוצה לבדוק גם את עצמי בעבודה כזו לפני שאני משקיע יותר.

מקריאה פה אני מנחש שאני חייב פלסטלינה. האם נכון ואיזה מוצר טוב מומלץ?

מה אחרי זה? פוליש?

נכון. ואחרי הכל וקס\אוטם צבע.

לגבי חומר לג'אנטים, ה-sonax שמתיז חומר סגול הוא המומלץ? התוצאות שראיתי פה איתו מרשימות.

אשמח לשמוע המלצות על חומרים, העדיפות היא מהארץ כשלב ראשון. קראתי פה המון אבל נהיה לי סלט מרוב

מגוון החומרים, מתי בדיוק צריך להשתמש במה וכמובן שכל טיפול הוא בהתאם למצב הרכב ורצון הבעלים.

אני מעוניין להחליק ולהוריד מהצבע מפגעים קשים וכמובן להבריק ברמה שאני מסנוור את השמש :-)

פוליש: Meguiars Ultimate Compound

וקס\אוטם: אמליץ על http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/60-b.

לג'אנטים אמליץ על הSONAX.

פלסטלינה: סינית כחולה מאיביי (Magic Clay Bar) תספיק.

תודה רבה,

איתי.

חמישה-שה תווים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• אחראי פורום
פורסם

תודה רבה על העצות וההערות! מקווה להתקדם עם זה מהר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מעולה ,תודה יוסי :-D

יחידה אחת מספיקה לכול הרכב ?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אתה טוען שהצבע מחוספס, זקוק לרענון וכו', ולכן התהליך היעיל ביותר (בשימוש ידני) הוא כזה:

ראשית, שטיפה טובה.

לאחר מכן, פלסטלינה עם חומר סיכוך יעודי, שתסיר היטב את כל המשקעים והמזהמים שנתקעו בצבע והופכים אותו לגס ומחוספס.

בשלב הבא תוכל לעבוד עם פוליש עדין שמותאם לעבודה ידנית כמו Supernatural Micro Prime של חברת Dodo Juice, ותעבוד עם פד מיקרופייבר לפוליש ידני כגון Blue Rue.

לאחר כל זה, הצבע יהיה נקי ומוכן לשכבות הגנה ותוספי ברק, אתה יכול להתחיל עם שכבה של גלייז מאוד איכותי כמו Black Light שימלא את השריטות העדינות וה Swirls, ויעניק ברק ממש חזק ומפתיע.

ואותו תצפה בווקס או אוטם צבע לבחירתך, אני אמליץ על Hybrid V7 שידוע בסינרגיה הטובה שלו עם Black Light.

אם תרצה המלצות ספציפיות לפלסטלינה איכותית, שמפו וכו', ובכלל בכל שאלה נוספת, תרגיש חופשי לפנות בהודעה פרטית.

לינקים למוצרים עליהם המלצתי:

1. http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/56-supernatural-micro-prime

2. http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/66-b

3. http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/114-black-light

4. http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/107-b

פורסם

vix למה לפוליש ידני מומלץ פוליש עדין ?

הרי פוליש ידני הוא עדין הרבה יותר מאשר פוליש במכונה לא ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
vix למה לפוליש ידני מומלץ פוליש עדין ?

הרי פוליש ידני הוא עדין הרבה יותר מאשר פוליש במכונה לא ?

מכונה מאפשרת אחידות שלעולם לא תשיג בשימוש ידני.

יש כאלו מנוסים יותר שאולי ירשו לעצמם להשתמש ידנית בכל פוליש, אבל אני לא אמליץ לעולם למישהו שעושה זאת לראשונה, לקחת פוליש אגרסיבי לשימוש ידני.

הוא בקלות יכול לשפשף חלק בעייתי חזק מדי ובעקשנות, בלי לשים לב שהוא גורם יותר נזק מתועלת.

חוץ מזה, ישנם פולישים שמתאימים מבחינת הרכב חומרים לשימוש ידני, יותר מאשר שימוש עם מכונה.

פורסם
ניסיתי לתרגם בגוגל ולא הצלחתי, אולי אתם יכולים לעזור?

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/מאמרים-ומדריכים

:?

המדריכים בשפת הקסמים מהארי פוטר. גוגל לא מעודכנים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...