Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוק שמחייב הדלקת אורות ביום כבר הסתיים,עדיין רוב הרכבים שעל הכבישים נוסעים עם אורות דולקים ועוד יש כאלה שנוסעים עם אורות גבוהים.. מה הרעיון בדיוק? לעצבן ?

:twisted:

HYUNDAI - Always there for you .

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורות רגילים - אין כל בעיה. אלה שנוסעים עם אורות גבוהים וחושבים שזה לא מסנוור כי זה יום - טמטום צרוף, בדיוק כמו פנסי ערפל, קדימה ואחורה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^

מילא אורות רגילים אבל אורות גבוהים?! זה מסנוור ומעצבן .

מה גם שורף את הפנס אבל זה בעיה שלהם, ועוד שאני מסנוור אותם חזרה הם מסתכלים במבט של '' מה אתה רוצה ממני'' (סקודה אוקטביה שחורה ...זה בשבילך )

פורסם
אורות רגילים - אין כל בעיה. אלה שנוסעים עם אורות גבוהים וחושבים שזה לא מסנוור כי זה יום - טמטום צרוף, בדיוק כמו פנסי ערפל, קדימה ואחורה.

+1

...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני נוסע עם אורות עדיין, למה אני לא יודע כוחו של הרגל, ככה זה.

כמובן שלא אורות גבוהים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פנסי ערפל מאחורה זה כבר ממש גובל בטיפשות ,כבר יצא לי לראות כמה נהגי מוניות ב קיה ריו נוסעים עם זה דולק וכל מיני מיצופישי סופר לאנסר למינהם .

חבל שאין חוק שהיו נותנים קנס לכאלה שנוסעים עם אור גבוהה

פורסם
יש כאלה שנשרפה להם מנורה הפתרון אור גבוהה !:evil:

שמתי לב לזה כבר......

בכל מקרה אם אני ייכתוב מה דעתי ירחיקו אותי מהפורום

פורסם

מחקרים רבים מראים שנהיגה עם אורות ביום מקטינה את כמות התאונות: http://www.tundraheadquarters.com/blog/2010/09/03/daytime-running-lights-safety/

ברוב הרכבים החדשים היום יש DRL - אורות ייעודיים לנסיעה ביום,

ברכבים ישנים יותר שאין - לגמרי לגיטימי להשתמש בפנסים הראשיים.

אך הנבלות שמדליקים אור גבוהה + פנסי ערפל (+נקודות בונוס על אחוריים) פשוט שנואים עליי.

הכי כיף לראות אחד כזה, לתת לו לעקוף ואז להידבק לו לתחת עם ערפל+אור גבוהה בתור נקמה.:evil:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

^ זה לא הכי בריא למצבר אגב

.ה DRL זה לא מה שיש בכל היונדאי החדשות ?

עד עכשיו לא הבנתי אם זה מגיע ככה או שזה מישהו הוסיף, בכל מקרה זה כנראה דבר שיש ברכבים ממש חדשים .

פורסם
^ זה לא הכי בריא למצבר אגב

.ה DRL זה לא מה שיש בכל היונדאי החדשות ?

עד עכשיו לא הבנתי אם זה מגיע ככה או שזה מישהו הוסיף, בכל מקרה זה כנראה דבר שיש ברכבים ממש חדשים .

יש את זה גם בקיה החדשות

• תוכן חדש...