Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר מספר אירועים מצערים שעברתי עם הרכב שלי, החלטתי שנמאס לי ממנו ואני חייב להחליף אותו.

הדרישות הם כמו שכתבתי.

חסכוני ואמין - בראש ובראשונה. אלה הפרמטרים הכי חשובים ואני לא יכול להתפשר עליהם.

אוטומטי - חובה. לא יכול לרכוש רכב ידני. לא משנה הסיבות.

תקציב - כמו שכתוב. אין לי אפשרות לעלות מעל זה, גם לרכב ממש טוב. גם ככה זה מעל לתקציב אבל אני מבין שחייב להוציא קצת יותר כדי לקבל יותר.

סוג מנוע - לא משנה. דיזל, בנזין, הכל הולך.

מטרת הרכב - נסיעות עירוניות ובין עירוניות. נוסע בערך 2000 ק"מ בחודש. הרוב בעירוני. אין ילדים או משאות שצריך לקחת ברכב. גם רכב סופר מיני ייספק אותי.

אני גר בנשר, יש פה המון עליות. לא משנה לאן אני נוסע מהבית שלי, יש לי או עליה או ירידה. וכל ירידה היא אחרי זה עליה. בקיצור אין פה מישור.

ודרישה אחת קצת מוזרה - רכב שאינו גניב. הכוונה היא לא לרכב בלתי ניתן לגניבה, אלא לרכב שאינו באותה רמת גניבות כמו פולקסוואגן, סקודה, וכו'.

תודה לכולם.

משה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מצד אחד אתה צריך כוח לפי מה שאתה משער,לכן הייתי ממליץ על גטס,מצד שני הכי חשוב לך חיסכון,אז הייתי מפנה אותך לפונטו ספייס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי לי פונטו ספייס 2001 עם התיבה הרציפה, 80 כ"ס.

אוטו מדהים שמכרתי מחוסר ברירה.

שקלתי לחזור לפונטו, לדגם אחרי המתיחת פנים. הבעיה היא שהאוטו הזה מתאמץ בעליות למרות המנוע "החזק".

לדעתי כרגע זאת האופציה הכי טובה, אבל אני מנסה לפתוח את הראש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...