Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מספר דברים -

1. אני מחפש המלצה לפירוקיות הנותנות לפרק חלקים מהרכבים שברשותם באופן עצמאי (עדיפות לאיזור המרכז - אזור/חולון/ת"א/ראשל"צ)
  2. כמו כן אשמח לדעת אם פרוקיית 'המאגר' בראשל"צ נותנת לפרק חלקים באופן עצמאי. (אם למישהו יש ניסיון כלשהו איתם - אשמח לשמוע)
  3. ובקשה שלישית ואחרונה - אם מישהו מכיר פירוקיה שיש באמתחתה מאגר רכבים אמריקאים (אני מתכוון בעיקר לChevy אסטרו או GMC ספארי / ואנדורה) אשמח לקבל את הכתובת/טלפון

תודה מראש,

עידן

פורסם

1. לא חושב שיש כזה דבר

2. NO WAY

3. נסה את הפירוקייה שנמצאת ממש על העלייה מכביש 44 (צומת חולון דרך בית דגן עד לצומת שמשון) לכביש 4 - יש להם המון ואנדורות. כנ"ל גם פירוקייה שנמצאת מימין לאותו כביש , מזרחית למקווה ישראל.

פורסם

יש בכביש של אזור/חולון פירוקיה של הרבה אמריקאיות, לרוב מסחריות.

ואגב, יש גם פירוקיה ליד בסיס באזור של חיל החימוש ( אגב, נסגר אבל עדיין שם) בצמוד אליו נמצאת הפירוקיה, ומחוצה לה יש כ10 מסחריות אמריקאיות שאפשר לפרק מהן חלקים מבלי לשאול אף אחד. וזה מנסיון אגב.

חוץ מזה, כל פעם שאני נכנס לפירוקיות אני מתחיל לפרק חלקים שאני רוצה, עד שמישהו רואה אותי ותופס אותי... ואז אני משלם :twisted: אלא אם......

פורסם

יש פירוקיה כמו שאתה מחפש,היא נמצאת ליד שדה התעופה קוראים לה "דני את אפי".

כתוב באתר שאתה מגיע ומפרק איזה חלק שאתה רוצה,ובנוסף אתה יכול לרכוש מכוניות שלמות לחלקים.

הנה הכתובת של האתר שלהם http://www.geocities.com/Baja/Dunes/3616/

כתוב שיש להם מאגר עצום של רכבים,לא ביקרתי שם מעולם נתקלתי בזה לאחרונה, וכל מה שאני כותב על סמך מה שכתוב באתר שלהם ,אני מציע שתקפוץ ותראה בעצמך.

pic10.jpg

nani.jpg

בהצלחה.

איציק.

פורסם

itzik901 תודה על הקישור!

אני קופץ לבקר אותם בהקדם!

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תוכן חדש...