Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סוף כל סוף הצלחתי לגייס סכום מכובד של 40,000 ש"ח לרכישת רכב ליחיד.

אני מעוניין ברכב אוטומט באזור 2003-2006, בעל נפח של 1600 ושיהיה חסכוני בצורה סבירה בדלק (~12 ליטר/ק"מ ומעלה).

אני רוצה שהרכב יהיה אמין ועמיד וישרת אותי למשך השנה-שנתיים הקרובות לפחות.

השאיפה היא לראות מוסך כמה שפחות ובמידה וכן שמחירי החלפים לא יהיו בשמיים.

האפשרויות שבדקתי עד היום:

1) הונדה סיויק - הבנתי שהביטוח והטיפולים יחסית יקרים אבל הרכב יחסית חסכוני ומאד אמין.

2) פולקסווגן גולף FSI - קראתי שיש רכבים שמתחילות להן בעיות בתיבת הילוכים והתחממות מנוע וזה הולך איתם עד הסוף ולכן הרבה אנשים מוכרים אותה.

אשמח להצעות והמלצות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...