Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה'אופציה לקבל מהביטוח מחירון' נקראת בעברית אבדן להלכה.

כפי שכבר נרשם פה זה מצביע על עלות תיקון+ירידת ערך בסביבות 50-60%.

חברות הביטוח לא מסכימות לבטח שוב רכב שכבר הכריזו עליו פעם אחת כאבוד ושילמו כבר את שוויו.

התעלומה היא איך תיקנו ב11000 נזק שכביכול אמור לעלות פי 4-5 לתקנו.

את זה תגלה כשתשים את ידך על דו"ח השמאי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תשובה מהביטוח למה לא מבטחים את הרכב עדיין אין לי אבל הייתי במוסך שבו תוקן הרכב ומסתבר שזה המוסך של אבא שלו. הוצאתי טופס פירוט של התיקונים ועלות התיקונים הינה 11000 שח כאשר הוחלף טמבון. מכסה באגז, מגן חיצוני ומגן פנימי ( חלק אחורי ) ופנס אחד אחורי. כמו כן הפקידה אמרה שיש אופציה לקבל מחירון מביטוח עבור רכב חדש גם אם הנזק לא גבוהה. אני אנסה להשיג את דוח השמאי מהתאונה ולהשוות ואז יהיה לי עילה לתביעה. יש סיכוי שהביטוח אכן מאפשר לקבל מחירון על רכב חדש שעשה תאונה ? כמו כן בטופס התיקון מופיעה תאריך כניסה של האוטו בחודש אוגוסט ותאריך יציאה בחודש דצמבר... משהו מוזר.

שוב, אני מסביר לך שאין אופציה כזו, פשוט אין.

חברות הביטוח הן לא מגרשי רכב! המגע היחיד שיש לסוכניות ביטוח עם מגרשי רכב/סוחרים הוא כאשר הן צריכות למכור לו רכב שהן קונות ממך כשהרכב אובדן להלכה!

חוץ מזה, נגיד ולא ידעת את זה, תפעיל שיקול דעת, בחייאת, נשמע לך הגיוני שכל מבוטח שעובר תאונה, יכול להחליט אם בא לו לתת את הרכב לביטוח תמורת מחירון?!

אם והמקרה נכון, תאמין לי שיש המון אנשים שמנסים למכור את הרכב שלהם ב30 עד 40% מתחת למחירון שהיו מתים "להיכנס" באיזו גדר הפרדה ולמסור את הרכב תמורת מחירון.

• תוכן חדש...