Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית צבע ברישיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש קולט שנת 96 גיר רגיל צבע אפור עכבר, לפני כמה ימים שוטר עצר את אח שלו ונתן לו דוח על זה שהאוטו בצבע אפור וברישיון כתוב כסף.

החבר שלי הוא יד שניה והבעלים הקודמים היה בחורה שהוא מכיר מאז שהיא הוציאה את הרכב מהחברה, האוטו לא עבר שום תאונה ולא צביעה, חשבנו אולי טעות בחברה וכתוב כסף. אז לחבר שלי יש עוד חבר עם אותו הרכב ואותו הצבע, היום הוא טוען שגם אצלו כתוב כסף ברישיון!

2 מיצובישי קולט שנת 96 צבע אפור עכבר וברישיון כתוב כסף וככה זה בא מהחברה, מה הרעיון הדבילי של מיצובישי? ואיפה הוא משנה את זה ברישיון, במשרד הרישוי מכון טסטים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי אין לך מה לנסות לשנות את זה במשרד הרישוי כי הדבר היחיד שיקרה שם זה שתתקל בביקרוקרטיה שלא תוכל להתמודד איתה

מסור לחבר שלך שיערער על הדו"ח למטה הארצי של המשטרה בירושלים.

יש לו קייס.

-ארז-

פורסם

מה קייס פה? יגיד זה טעות ברישום? יגידו לו הית צריך לסדר שיהיה רשום הצבע הנכון ולעבור את כל הבירוקרטיה.

in the face

with a chair

פורסם

להבהיר במכתבך למשטרה שהצבע שלך מוגדר ככסוף- והצבע שעל רכבך הוא אכן כסף, אבל כהה

במשרד הרישוי אין הגדרת צבע "כסף כהה"- לכן אצלך רשום אפור עכבר

ויש לציין שכך היה רשום ביום הוצאת הרכב מהחברה. משמע משרד הרישוי קבע את ההגדרה לצבע שלך ככסף. כשלמעשה הוא "כסף כהה" שאמור להקרא אפור עכבר.

נגן על זה.

שווה את הבול.

-ארז-

פורסם

כסף כהה? תשמע, לאמא שלי יש מזדה 6 בצבע טיטניום, על זה אולי אפשר להגיד כסף כהה (למרות שזה אפור), אבל על אפור עכבר עם נטיה לשחור להגיד שזה כסף כהה? צריך להיות עוואר כדי לראות כזה דבר.

וחוץ מזה הוא לא מנסה להתחמק מהדוח, הוא מנסה למנוע את הדוח הבא פשוט ולעניין. הוא גם קיבל את הדוח כי אח שלו רב עם השוטר בכוונה, לכן השוטר חיפש על מה לתת דוח.

in the face

with a chair

פורסם

תגיד לחבר שלך שיקרא את הדו"ח (לא יקרע) מאחורה... ויבין מה כתוב שם!

אתה יכול להגיש עירעור, ניגש לשופט, ויוצא זכאי...

אתה יכול ללכת למכון טסטים ולהוציא אישור על כך מראש (עדיף)...

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
איפה קומפי כשצריך אותו???

למיטב ידיעתי, אפשר לשנות צבע רשום בכל מכון טסטים, במהלך הטסט, וחינם.

אני לפעמים גם עסוק, מה לא?!

ניתן לבצע שינוי רישום צבע בכל מכון רישוי, אין צורך לחכות לטסט, ניתן לבצע זאת בכל רגע נתון(בתנאי שהמכון פתוח:wink: ).

העלות היא 15 ש"ח.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אני לפעמים גם עסוק, מה לא?!

ניתן לבצע שינוי רישום צבע בכל מכון רישוי, אין צורך לחכות לטסט, ניתן לבצע זאת בכל רגע נתון(בתנאי שהמכון פתוח:wink: ).

העלות היא 15 ש"ח.

עמית

לקח לך 4 דקות להגיב... :lol:

אני לא יודע אם להיות מבסוט מזה ששינו לי את הצבע בחינם (כמה שאני זוכר) או מבואס מזה

שהייתי צריך לחזור על זה 3 פעמים (שנה וחצי) עד שבאמת הצבע שונה ברשיון של משרד הרישוי.

העיקר שהיה לי בין הרשיונות אישור ששיניתי את הרישום...

:turn-l:
פורסם

איזה טיפשות של מדינה של משרד הרישוי ושל מיצובישי.

מה מפריע לשוטר מה שאשום ברישיון רכב לגבי הצבע?

זה יסנוור נהגים?

יגרום לתאונה?

ינצנץ לגנבים?

צבע של רייסים?

ממש הצקה של שוטר, הוא היה צריך לתת לחבר שלך זמן מה שילך ויסדיר את זה במשרד הרישוי, זה לא משהו מסוכן כמו שינוי מידת צמיגים או משהו שצריך אישור.

סתם טירטור לבתי משפט

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זה לא סתם טירטור, כמו שאמרתי האח שלו התווכח עם השוטר ודיבר לא יפה אז השוטר חיפש להכניס לו דווקא.

את חבר שלי עצרו מלא פעמים לביקורות ואף פעם לא אמרו לו כלום על הצבע.

in the face

with a chair

פורסם
זה לא סתם טירטור, כמו שאמרתי האח שלו התווכח עם השוטר ודיבר לא יפה אז השוטר חיפש להכניס לו דווקא.

את חבר שלי עצרו מלא פעמים לביקורות ואף פעם לא אמרו לו כלום על הצבע.

אם השוטר "חיפש" אותו, אנא, לך למישפט, תביא טופס ממכון רישוי שמעיד כי הצבע תואם לרישיון, בקש שיזמנו את השוטר (טירטור בישבילו) וצא זכאי....

גילי

פורסם

תבקש עירעור ומשפט:

1. תביא אישור של היבואן (אין בעייה לעשות את זה עפ"י קוד הצבע).

2. עצם העובדה שהרכב עבר טסט מעידה על כך שהצבע תואם לרישיון.

3. אתה יכול לטעון כי השוטר הטריד אותך.

4. אולי אפילו לדרוש לשלוח אותו לבדיקת ראייה (עיוורן צבעים).

סעיפים 1 ו- 2 לעיל הגיוניים השאר סתם משחק.

אני יודע שגם בפיז'ו שהגיעו באוטו הצבע רשום ברישיון כסף.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

לאח שלי היתה פג'ו צבאית לשעבר, הצבע היה מעין לבן/חום/קרם, ברישיון היה רשום לבן...

ככה הרכב יצא מהצבא אל האזרחות...

כעבור מספר חודשים תוקנה הבעיה ע"י צביעה ללבן יפה :wink:

אגב, קושיה...

זוכרים את הפולו הציבעונית? זו שכל חלק היה צבוע בצבע אחר? איך מגדירים את הצבע שם?!

גילי

• תוכן חדש...