Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת פרטים -

שנת 2003 ברישיון (עלתה לכביש בסוף 2002), יד שלישית עם 158,000 ק"מ וטסט עד חודש שמיני.

2 כריות אוויר, נעילה מרכזית + מרימי שמשות בכל החלונות, ABS (מגיע רק בדגם המפואר) כמובן הרכב 4X4 כידוע ובעל מושבי ספורט.

אני עובד במוסך "דרור" אשקלון, מורשה סובארו ולנד רובר. יש לציין שמהרכב לא נחסך שקל בכל מה שקשור למצבו המכני.

לאחר קניית הרכב ב 154,000 ק"מ הוחלפו -

פלגים, רצועת מנוע, רצועת מזגן, מסנן מזגן, מסנן אוויר, מסנן דלק, אטם מכסה שסתומים בשני הראשים, 4 גומיות אטימת של הפלגים, שמן מנוע, פילטר שמן, שמן גיר, פילטר שמן גיר, שמן דיפרנציאל קידמי, שמן דיפרנציאל אחורי, ניקוי בית מצערת, עידכוני תוכנה למינהם, רדיאטור, נוזל קירור, רפידות קד', גלגלת פולי שהרעישה קצת, גומיית צירייה שכבר הגיעה זמנה.

בקיצור, האוטו נכנס למוסך עלה על הליפט וכל מה שהיה צריך להחליף - הוחלף. (כמובן שאת הכל יש לי בקבלות)

הסיבה היחידה למכירה של הרכב היא היותי סטודנט שמרוויח מספיק בקושי לעצמו בחודש, אז אין סיכוי שגם אני וגם הרכב נמשיך כרגע ביחד. ולמי שישאל את עצמו האם לאחר כל ההשקעה באמת שווה למכור אותו, אז לא - לא שווה. אבל אני לוקח בחשבון שזה יקח זמן עד שיגיע קונה וממש עוד מעט נגמר הביטוח ולצערי הרכב כניראה יעמוד זמן מה.

בנוסף, לכל חובבי האודיו ברכב יש איטום + הקצפה בבגאז' והמגש, שלושת הגדולים של 0 גייג' ועל כל העבודה עומד ג'וניור 66 המפורסם.

לפרטים תמיר

054-600-400-7.

537226_3944820599266_1291579596_n.jpg

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

הקפצה, מעוניין בהחלפה על סיויק האצ'בק.

נ.ב - הקונה יקבל עוד סט רפידות קד'.

מתחייב על מנוע גיר שילדה.

IMG_4799[1].jpg

IMG_4813[1].jpg

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

עדין מחפש החלפה.. גם מכירה באה בחשבון. הוחלפה אתמול עוד גומיית צירייה בצד השני שהגיעה זמנה (המקורית שהייתה ברכב מיומו הראשון).

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...