Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש סוכן סיאט באולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשלח מייל ליצרן בגרמניה עם כל הפרטים של הרכב שאתה מעוניין לקנות + הפרטים המלאים שלך והצהרת כוונות שאתה מעוניין לקנות את הרכב הזה בטווח הזמן המיידי אך היבואן לא משתף איתך פעולה ותציין שלפני שאתה עובר לקנות רכב יפני במקום אתה מעוניין לדעת מה פשר חוסר הרצינות של החברה.

אני מאמין שתוך כמה ימים ייצור איתך קשר נציג בכיר מצ'מפיון ויעמוד על הרגליים האחוריות כדי שתקנה...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני חושב שמוקדם מדי לשלוח מייל כזה רק אחרי שיחות טלפון. נראה מה ההתנהלות שלהם פנים מול פנים.

וחוץ מזה אני לא חושב שאני צריך להתאמץ ולרדוף אחרי סוכנות רכב בשביל לקנות את התוצרת שלהם, אם הם לא מביעים עניין אני אקח את הכסף שלי למקום אחר.

פורסם

אני לא סובל כשלקוח מתחנן לקנות בטח לא כשאתה עומד להעביר להם 50,000 ש"ח.

זה אגב, גם קרה לי בBMW.

"מה אתה רוצה ידני?! למה?!"

"לא אין ידני ואי אפשר להזמין" - תשובה שקיבלתי בכל הסוכניות בערך ב10 שיחות והגעה לאולם תצוגה עד שפרסמתי הודעה בפורום.

פשוט כי אין להם כח להתעסק בזה. הם רוצים להעיף את המלאי המסריח שלהם שמלא במכוניות שנראות כמו תחת בצבע לבן או אפור (חס וחלילה לאוונגארדים החלוצים), רק חסרה להם מדבקת אלדן כחולה יפה על הצד, טאסות ומדבקת "איך אני נוהג?".

תראו לי נציג מכירות במדינה תחרותית כמו ארה"ב שמעז להניף אצבע ולהגיד לך שאי אפשר.

אחרי שהסכימו בטוב ליבם להזמין לי גרסה ידנית, הנחתתי עליהם את המכה הנוראית "צבע כתום".

"כתום?!?! למה לא לבן? למה לא שחור?" תגידו לי יא חתיכת מזד^!@$ אתם עומדים להוציא מהכיס 172,000 ש"ח (כולל תוספות) שיש לכם אומץ בכלל להגיד לי איזה צבע לבחור?

אני עומד לשלם להם כמו שהם מרוויחים ב30 חודשי עבודה באולם התצוגה ועוד יש להם ביצים להגיד לי שאין להם כח להזמין צבע כתום.

ביום שיגיע לפה יבואן מקביל (הוא יגיע ועוד איך) אני לא אתקרב יותר ליבואני הזבל האלו.

פורסם

יש משהו לא כ"כ ברור בהתנהלות שלהם. כשהתחיל המבצע על האיביזה לפני שנה וחצי הם לא נתנו לעשות נסיעת מבחן על הרכב, ועצם זה שאין להם אולם תצוגה בתל אביב (!), אלא חדרון פצפון שמשותף לסוכנות ליסינג פרטי (קל אוטו אם אני זוכר נכון).

נדמה לפעמים שהם וסקודה זה שני יבואנים שונים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אני לא סובל כשלקוח מתחנן לקנות בטח לא כשאתה עומד להעביר להם 50,000 ש"ח.

פשוט כי אין להם כח להתעסק בזה. הם רוצים להעיף את המלאי המסריח שלהם שמלא במכוניות שנראות כמו תחת בצבע לבן או אפור (חס וחלילה לאוונגארדים החלוצים), רק חסרה להם מדבקת אלדן כחולה יפה על הצד, טאסות ומדבקת "איך אני נוהג?".

תראו לי נציג מכירות במדינה תחרותית כמו ארה"ב שמעז להניף אצבע ולהגיד לך שאי אפשר.

אחרי שהסכימו בטוב ליבם להזמין לי גרסה ידנית, הנחתתי עליהם את המכה הנוראית "צבע כתום".

"כתום?!?! למה לא לבן? למה לא שחור?" תגידו לי יא חתיכת מזד^!@$ אתם עומדים להוציא מהכיס 172,000 ש"ח (כולל תוספות) שיש לכם אומץ בכלל להגיד לי איזה צבע לבחור?

אני עומד לשלם להם כמו שהם מרוויחים ב30 חודשי עבודה באולם התצוגה ועוד יש להם ביצים להגיד לי שאין להם כח להזמין צבע כתום.

ביום שיגיע לפה יבואן מקביל (הוא יגיע ועוד איך) אני לא אתקרב יותר ליבואני הזבל האלו.

איפה שוב הכפתור של הלייק?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...