Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מישהו אם כבל ותוכנה vcds על מנת לקודד מחשב ומנוע כדי להפעיל בקרת שיוט. אני מבאר שבע ועם מישהו מוכן לעזור אפילו תמורת תשלום אז תיצרו איתי קשר. מדובר על ג׳טה חדשה

תודה מראש.

פורסם
רכב 2012 ואני צריך לקודד את מחשב בשביל בקרת שיוט. אני צריך כבל של vagcom ותוכנה vcds.

יש לך ערכת retrofitt ? מאיפה השגת את החומרה? ידוע לך שבקרת שיוט זה לא רק תכנות נכון ?

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

כן אני יודע על זה. אני הבעתי את ידית מגרמניה, בדקתי מקט של מחשב הגה והוא תואם. עכשיו רק דבר אחד מפריע לי, אני לא יודע עם צריך חוטים נוספים בין מחשב מנוע לבין מחשב הגה. זה אני אבדוק עם תוכנה המבוקשת. הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי מידע נוספת על חוטים הדרושים

פורסם

ציר איתי קשר בפרטי , יש לי כבל ותוכנה מוכן לעזור לך , רק תבדוק באמת שאין צורך בחיווט , התוכנות עצמו לא אמור להוות בעיה .

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום אנשים, אחרי הרבה זמן וחיפושים באינטרנט פטרתי את התעלומה עם בקרת שיוט לג׳טה 1.2 2012. בנוסף להחלפת ידית איתות וקידוד ברכב צריך להוסיף חוט בין מחשב מנוע לבין מחשב הגה.

פורסם

זה לא כבל אלה חוט בודד משהו כמו 0.5 ממ מה שהכי חשוב זה סופיות שניתן להכניס לקונקטורים של מחשב מנוע ומחשב הגה. אפשר לקנות אותו גם בסוכנות ואפשר למצוא באינטרנט

זה נראה כך 8upegeta.jpg

• תוכן חדש...