Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוטוריקה במלגה, ספרד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע מחר לשבוע במלגה עם חברים, ורציתי לדעת אולי מישהו היה ויכול לתת לי שמות של מקומות שם, או באזור (גם מחוץ למלגה), שעוסקים בענייני רכב, בעיקר סדנאות רכב וכד', הסיבה היא בעיקר שאי רוצה להשיג שם בקליות למגאן שלא קיימות בארץ (אורות הלקסוס).

זה מה שהיה קשור ל"רכב כללי", עכשיו על הדרך נעבור ל"אוף טופיק" , כי אני לא יכול לפרסם שם לצערי :) - מישהו מכיר מקומות בילוי שווים במלגה ובאזור (בעיקר בארים וחופים מאוכלסי כוסיות ורוויי מסיבות למעל גילאי 18.

תודה.

נ.ב- נראה מה יש לשוק המוטורי בספרד להציע, אני מקווה שאחזור עם תמונות מעניינות של רכבים.

פורסם

תמונות של רכבים מעניינים בטוח יהיה בקשר לסדנאות רכב הם פזורות בכל אירופה ...

כדאי שתברר קודם כל מחירים ותכנס בדרך בטוח תיראה...

פורסם

מכוניות משופרות במלגה לא חסר...

רוב הדברים שקשורים לרכב נמצאים באיזור אחד שבו ממוקמות כל הסוכנויות והמוסכים, האיזור הזה נמצא בכניסה לעיר עם אתה מגיע מכיוון marbella (ממערב למלגה )

אגב ימי שישי זה חוויה בתחנות דלק... הרבה מאוד מכוניות משופרות מגיעות לרחיצה בתחנות דלק

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
מכוניות משופרות במלגה לא חסר...

רוב הדברים שקשורים לרכב נמצאים באיזור אחד שבו ממוקמות כל הסוכנויות והמוסכים, האיזור הזה נמצא בכניסה לעיר עם אתה מגיע מכיוון marbella (ממערב למלגה )

לגבי מראבייה. קודם כל זה מקום נחמד לשופינג ובנוסף יש שם סוכנות שיש בה כל טוב פרארי, למבורגיני, רולס, בנטלי וכו' (אם אינני טועה הבעלים של הסוכנות הוא ערבי שבעסקי הנפט...)

בנוסף רצוי לבקר (לאו דווקא בהקשר של מכוניות) ב:

1. בפורטו-באנוס (ממש קרוב לmarbella) שנחשבת למונקו של ספרד (יש שם הרבה מכוניות נחשקות)

2. ג'יברלטר.

3. בכפר קטן בשם Mijas (נמצא גם כן בסביבת רצועת החוף של קוסטה-דל-סול ליד Fuengirola).

• תוכן חדש...