Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיוויד אני גאה בך,סוף סוף הסאב פועל,ובאמת מענייין איך זה נשמע,במפגש מקווה להשמע

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

תתחדש, בנית סטאפ ממש מפלצתי, ונראה לי שמעז יצא מתוק, למרות אי ההתאמה ל sealed off" התוצאה שהתקבלה היא מעולה.

מקס- ח"ח. תמיד נכון לעזור.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אומנם כל רכב שונה מהשני, אבל בהתחשב בתוצאה שהיתה ברכב הקודם והטענה לשיפור שמיע- אני חושב שיש לנו שיא ישראל חדש :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא נהייתי מקצוען בפורטים,תמיד הייתי אך לא ידעתי על זה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

דייויד יכול להיות שפספסתי משהו בשרשור הארוך פה אבל המטרה העיקרית של המעבר ל15" לא הייתה כדי להרכיב את הסאב על דופן התיבה?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אסיף אכן זה היה כל העניין של הירידה בגדול.

מצד שני התיבה של ה18 נכנסה לי חלק לבגאז׳ אבל זה ישב ממש צפוף בפנים , משמע זה יהיה מאוד חנוק ורט ולסאב.

כמובן שה15 בסוף לא נכנס כמו שרציתי, אבל התוצאה עכשיו לא פחות מפתיעה מה18 בלנציה, אם לא יותר חזק ודומיננטי.

פורסם

התחלתי לטפל גם במגש, מהסיבה שהוא רוטט כמו עפיפון בשמיים.

הוא עושה רעש נוראי פשוט.

המגש עצמו יעבור היום טיפול פיברגלאס על מנת להקשיח אותו + כמה יריעות איטום + ספוג פלציף וכמובן ריפוד מחדש.

הברזל עבר שתי שכבות של חומר איטום וגם הקורות האחוריות עברו קצת טיפול גם.

86B2C3B7-B833-40B5-9376-302D1F01656B-27236-00001201B04A2A06_zps15d12eb7.jpg

D936BC13-B6DC-45EB-9517-9F70FB15667E-27236-00001201BCEFD1D3_zps9948cceb.jpg

5241F179-A4AD-4C36-BBE8-DBCBEF639B9E-27236-00001201C4699F87_zps16689c1f.jpg

ושבוע הבא יתחיל העבודה על הבניות פיבר בדלתות בעזרת הבעלים של חברת D&S קאסטום.

פורסם

מצד שני התיבה של ה18 נכנסה לי חלק לבגאז׳ אבל זה ישב ממש צפוף בפנים , משמע זה יהיה מאוד חנוק ורט ולסאב.

כמובן שה15 בסוף לא נכנס כמו שרציתי, אבל התוצאה עכשיו לא פחות מפתיעה מה18 בלנציה, אם לא יותר חזק ודומיננטי.

יותר דומיננטי מבלנ'ציה? יש דבר כזה?! אני צריך לשמוע/ להרגיש את הדבר הזה!

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

בלי מדידות termlab ובלי אבטיח לצורך השוואה זה לא נחשב.:-)

• תוכן חדש...