Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ניסן אלמרה 98

1. לפני שבוע התחיל לי נזילה קטנה מכיון המכסה העליון של הראדיאטור (האוטו לא התחמם,איבד קצת מים)

2. הראדיטור הוחלף (וואדי גוז)בחדש (עם מכה קטנה) לאחר 3 ימים האוטו התחמם והגיע לקו האדום העליון ביותר.

3. לאחר שהואוטו התקרר ניסיתי לבצע נסיעה של 5 דקות והחום התחיל לטפס,התקשרתי למוסכניך אחר,אמר שכנראה נתפס הטרמוסטט ושכדאי לגרור.

4. גררתי למחרת ,המסכניך אמר שלא ראה בעיה ו(יוניט מאורר וראדיטור)שאמר שהוא ניתק את הטרמוסטט ושהלחץ גבולי ושיש לעקוב שאין בריחה של מים +הוסיף תוסף מיוחד לזה שלא יברח מים .

5. ביקשתי ממנו בדיקה חותכת ,הוא עשה לי בידקת "לוקאץ" ואמר חד משמעית ש3 צילנדרים יש דליפה,"האוטו יכול לסוע יום ,חודש או שנה צריך לעקוב או לעשות ראש מנוע"

האוטו כרגע לא מאבד מים ולא שמן ונוסע פרפקט כמו לפני התקלה "יכול להיות בעקבות התוסף?

לשאלתי :

האם יש קשר להחלפה של הראדיאטור או סתם צירוך מקרים?

האם יש מצב "שהלחץ כרגע בצינורות קצת גבוהה בגלל הראטדיטור ולא ראש מנוע "ככה אמר לי מוסניכניק אחר

האם שווה לעשות ראש מנוע 2500 שח +כמה נזילות שיש לי מחזיר שמן אחורי ,דסטבריוטר מטףטף +תושבות גיר +טיפול גיר.

האם שווה לשים מנוע מיבוא בעלות של 5000 שח!!!!

האם שווה למכור ב4000 שח,הרכב נסחר בסיבובות ה8000 שהוא תקין

עקרונית האוטו מושקע הוחלף בו כמעט כל חלק בשלוש שנים האחרונות ככה שכואב לזרוק אותו. אם טיפול ראש מנוע יתן לי שקט שנה וחצי זה שווה לי כי אני מאוד לחוץ בכסף ,יש לציין שהמוסכניך אמר שאם עושים ראש מנוע וצריך עוד איזה בוכנה או רינג זה יכול לעלות כמו מנוע בסוף .

תודה

פורסם
5. ביקשתי ממנו בדיקה חותכת ,הוא עשה לי בידקת "לוקאץ" ואמר חד משמעית ש....

תגובתו של לוקאץ:

attachment.php?attachmentid=329981&d=1363790681

לוקאץ.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום רב !

מסכים בהחלט עם בגירה, לוקאץ קרוב לוודאי לא בדק לך את הרכב, סביר יותר להניח ,שמי שבדק לך את הרכב, זה אחמד בוואדי גוז!

האם בעיית ההתחממות שהחלה לאחר הרכב רדיאטור משומש בוואדי גוז, היא צרוף מקרים,לא, סביר להניח שהיא הצטרפות מקרים !

סביר להניח שהמערכת לא נוקזה וכל הבוצה לא נשטפה, וחדרה לתרמוסטט, ומנע את פתיחתו המקסמלית, החלפת תרמוסטט היתה פותרת את הבעייה, ביטול התרמוסטט, הוא הסתרת הבעייה מתחת לשטיח, הגברת הנזק למנוע לטווח הרחוק, והגדלת תצרוכת הדלק, עקב ביטול התרמוסטט, שמונע מהמנוע להגיע לטמפרטורת עבודה !

"מי שיוצא בחורף בגשם ללא מטריה, שלא יתפלא אם הוא יגיע הביתה רטוב!"

והמבין מבין.

בברכה

לוקאץ.

נ.ב- לא הייתי משקיע על ראש מנוע, והייתי נמנע מלחזור לאחמד, ומחפש לי מכונאי ישראלי, באזור התעשיה בתלפיות.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...