Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנו מעונינים להחליף את הרכב שברשותנו - סובארו אימפרזה 99'.

כיוון שאין לנו זמן לקנות מפרטי, ואנו לא מעונינים להחזיק בשני רכבים בו"ז, האופציה שעלתה היא טרייד אין ברכב עם עבר ליסינגי / 0 ק"מ.

אנחנו מחפשים חברות שעונות על הפרמטרים הבאים:

*יש סניף בירושלים

*עושים טרייד אין

*מבצעים עסקאות תשלומים

*בעלת רכבים מטופלים (יחסית לליסינג...)

יש חיות כאלו בירושלים? אילו מומלצות יותר?

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים. אם לא, תעבירו לפורום הרלוונטי.

תודה רבה

פורסם

המלצה חמה זה סניף אוטודיל בתלפיות, יש להם מגוון רכבים עצום, שיטת תשלום נוחה וטרייד אין ונורא אמינים.

מומלץ בחום.

פורסם

שברולט CERTIFIED

הטרייד אין של שברולט,

ממגוון רחב של מכוניות מבעלות קודמת, עד 5 שנים על הכביש או עד 100,000 ק"מ, אשר עברו סינון קפדני והושבחו בבית היבואן הרשמי עד לרמה הגבוהה ביותר. מכוניות אלו זוכות לאחריות יבואן מקורית לתקופה של שנה או עד 20,000 ק"מ.

יש מגוון דגמים, לא רק של שברולט.

פורסם
שברולט CERTIFIED

הטרייד אין של שברולט,

ממגוון רחב של מכוניות מבעלות קודמת, עד 5 שנים על הכביש או עד 100,000 ק"מ, אשר עברו סינון קפדני והושבחו בבית היבואן הרשמי עד לרמה הגבוהה ביותר. מכוניות אלו זוכות לאחריות יבואן מקורית לתקופה של שנה או עד 20,000 ק"מ.

יש מגוון דגמים, לא רק של שברולט.

טרייד אין יבואן מומלץ יותר ממגרש.

לובינסקי,כלמוביל,חיים לוי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם אתה רוצה להחליף את הסובארו בסובארו מתקדם יותר, ממליץ על הטרייד אין של "שמעון ברזילי" בתלפיות (ליד מפגש השייח').

יש להם גם רכבים יד 2.

• תוכן חדש...