Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצלמת 13 מגפיקסל

צילום כפול בו זמני

שלט אינפרה אדום מובנה

מסך FHD 5 אינטש עם 440 PPI.

AIRVIEW

מד טמפרטורה

ועוד עשרות פיצ'רים.

הצגה מטורפת.

בטח אפל יציגו עוד חצי אינטש למסך כדי שעוד ריבוע יכנס

:-D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IDXILsX7_QI#!

זה לא מסמר בארון של אפל אלא דיבל שסמסונג תקעו לעצמם בכדי שביום הדין אפל יתלו עליו שלט פרסומת "סמסונג הפסידה".

איזה כייף לי :)

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם לא הציגו בסוף במכשיר את ה EYE SCROLLING?

זה היה אמור להיות איזה פיצ'ר מהפכני במכשיר (ועוד מפיתוח כחול לבן).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שכתב שמר.

אנחנו לא צריכים ולא משתמשים ב-90% מהיכולות של סמארטפון ממוצע.

מה שכן, כל חברה חייבת להציג משהו גדול יותר ומתוחכם יותר ועתיר פיצ'רים כי זה המשחק.

לדעתי האישית והבלתי מחייבת, מבחינת רזולוציית מסך אין מה להתקדם עוד, זה כבר שיגעון,

אבל עוד יש מה לקדם בתחום המעבדים, ואולי בשלב הבא גם למזער עוד יותר (!)

את צריכת החשמל - באופן מקביל להקטנת הצריכה המשמעותית שהושגה ב-ivy/sandy bridge.

בנוגע לאפל - עם כמויות הכסף שהם גרפו בשנים האחרונות הם יכולים לעשות מה שבא להם. בכל תחום.

לא מזיז להם את קצה הזרת השמאלית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
(ועוד מפיתוח כחול לבן).

קבל ביטול לגבי זה.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אין את הפיצ'ר או שיש והוא לא כחול לבן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם היה לי שקל כל פעם שהוצג הiphone killer החדש...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כבר מזמן לא הוצג אייפון קילר, כי את אייפון רצחו ממזמן.

סמסונג שוב שיחקו אותה, לקחו את ה-S3 המצויין והפכו אותו לעוד יותר מצויין, וכל זה במידות מעט קטנות יותר.

לא הייתי רץ לשדרג מS3 לS4, אבל השדרוג הזה היה חייב לצאת כדי לא להישאר מאחורי שאר היצרניות, כמו שקרה לאפל.

פורסם
הם לא הציגו בסוף במכשיר את ה EYE SCROLLING?

זה היה אמור להיות איזה פיצ'ר מהפכני במכשיר (ועוד מפיתוח כחול לבן).

הציגו, אבל בניגוד לשמועות, בנוסף לעיניים שצריכות להיות בפסקה האחרונה על המשתמש לעשות tilt כלומר להטות את המכשיר לכיוון הגלילה, ורק אז סקרולינג עובד.

פורסם

וזה לא פחות ממבורך. אתה רוצה שלא תוכל לנתק את העיניים לשבריר שניה מהמכשיר בלי לאבד את המיקום שהיית בו?

האנס, אפל בהחלט בחרדות.

כל הכסף שהם גרפו לא מאפשר להם לעשות מה שהם רוצים, מאז שסטיב ג'ובס מת החברה בירידה מתמדת ואיבדה מעל 140 מיליארד דולר שווי שוק מנקודת השיא ב 2011.

האייפון 5 גם לא הזניק את המניה כמו שהם ציפו.

פורסם

מכשיר כושל מבחינתי.

מסך ענק מידי בשביל טלפון, למה שאני אקח אותו ולא את הנוט?

הוא קרוב מידי לנוט וזה מסוכן, נראה לי שאני נאלץ להשאר עם מכשירים מיושנים בגלל גודל מסך, פשוט מבאס!

איפה הימים שמסך 4.3 היה מפלצתי...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כל הכסף שהם גרפו לא מאפשר להם לעשות מה שהם רוצים, מאז שסטיב ג'ובס מת החברה בירידה מתמדת ואיבדה מעל 140 מיליארד דולר שווי שוק מנקודת השיא ב 2011.

האייפון 5 גם לא הזניק את המניה כמו שהם ציפו.

אני אמנם בור והדיוט בעניינים פיננסים, אבל על פי העמוד הזה http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Inc. אפל הרויחה בשנה שעברה 41.7 מיליארד דולר שהם והחץ הירוק הקטן ליד המספר הזה מראה שהם היו בעליה לעומת השנה הקודמת, והעמוד הזה : http://finance.yahoo.com/echarts?s=AAPL+Interactive#symbol=aapl;range=5y;compare=;indicator=volume;charttype=area;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=off;source=undefined; מראה שבאוקטובר 2012 המניה הייתה בשיא מחירה, אז מישהו כאן טועה! אולי אלו יאהו וויקיפדיה ומר פיקאצ'ו 007 צודק.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני בחיים לא יבין את הקטע של ההתלהבות מהמעבדים של גלקסי....

אם האייפון 5 שלי עושה כל פעולה במקסימום מהירות(לא קרה מצב שמשהו פעל לאט) מה אכפת לי שלסמסונג יש מעבד 9000 ליבות?

האייפון עם מעבד 2 ליבות עושה אותם דברים ביותר מהירות..

וממה ההתלהבות מהגלקסי החדש? מסך 5 אינצ'? מה יהיה עם גלקסי 8? נלך עם לפטופ בכיס או שיוציאו תיק נסיעה לפלאפון.

פורסם

לי יש נקסוס 4, כל הפיצ'רים החדשים של הגלקסי 4 נראים לי סופר גימיגים שממש לא הייתי רוצה, אני מעדיף אנדרואיד אמיתי ולא את הקומבינה של סמסונג בשביל לאפשר גלילה עם העיניים וכל מני דברים דביליים כאלה.

מה שכן אהבתי זה שהמסך גדל ל5 אינץ' אבל הגובה זהה, הרוחב קטן יותר והעובי קטן יותר. :|

גם נראה שהגיעו לטופ פחות או יותר, כמו שבמחשבים כבר אין מה לשדרג למי שלא גיימר (ווינדוס 7 עובד חלק לגמריי על הכל כבר..)

אז גם בסלולארים - המעבד והזכרון מריצים אנדרואיד מושלם, הרזולוציה בPPI שכבר אי אפשר לראות בעניים, המצלמה ממש ממש טובה (בנקסוס שלי עם ה8 מגה פיקסל), כל שינוי עכשיו הוא בקטנה...

מה שאני רוצה לראות שעדיין לא קיים כל כך, זה הנגשה של לחבר את המכשיר אלחוטית למסך, מקלדת ועכבר ושיעבוד טוב כמחשב אנדרואיד נחמד. זה כבר אפשרי מלפני שנתיים אבל לא נוח במיוחד.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...