Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

 

אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקדמיים המקוריים שיש לי באוטו בזוג רמקולים טובים ולא יקרים, התקציב הוא סביבות ה 500 ש"ח לפני התקנה.

אני לא מתכוון להוסיף מגבר ולכן הרמקולים יהיו מוזנים מהמע' המקורית. סגנונות המוזיקה שלי הם בעיקר משהו קצבי, Top 40, רוק אלטרנטיבי ודברים דומים.

 

אני מעדיף להימנע מקומפוננט שידרוש גם להתאים טוויטרים לפנל של מראות הצד, אלא אם הרוב יגיד שזה מאוד מומלץ.

 

בתודה מראש לכולם.

פורסם

קיימים רמקולי קומפוננט שכל המרכיבים שלהם נמצאים באותה היחידה - ובנוסף לכך יש קרוס אובר (מחלק צלילים) שנמצא בתוך הדלת של הרכב. שזו אופציה ראשונה.

 

אם אתה רוצה לשים רמקול טוב שהוא לא קומפוננט - הייתי ממליץ לך ללכת על רמקול 2WAY של חברה מוכרת.

 

אם בעתיד יש סיכוי שתוסיף מגבר לרכב - כדאי שתשים כבר מעכשיו רמקולים רציניים.

 

להמלצות, עזרה וכל שאלה (מחירים, סוגים, מידות) - אתה מוזמן להתקשר אליי - אדיר 058-77-66-007

Prime Car - התקנת מערכות מיגון ושמע לרכב.

 

שירות מקצועי, אמין ואיכותי עד בית הלקוח - ללא תוספת תשלום!

 

אדיר - 058-77-66-007

 

http://www.facebook.com/pages/Prime-Car/429316223817267?ref=hl

×
×
  • תוכן חדש...