Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשים לב רק כמה פעמים נאמר כאן - לא הגיוני, לא שפוי, מטורף או כל דבר דומה

תיקח דום מידריינג' ואתה תגלה שאתה יכול גם להשאר שפוי במסגרת התחביב ועדיין להנות ממנו מאוד.

אדי,אני בהחלט מסכים איתך אבל תוכל למנות לי כמה דום מידים מחברות מובילות שניתן להשיג בארץ במחיר שפוי?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה נראה לכם שעדיף מיד דום על פני מיד ״רגיל״? מעבר לעובדה שעל פניו נראה שהגרפים יותר שטוחים לאורך טווח התדרים במיד דום מול מיד רגיל, לא ראיתי טווח הענות רווח בהרבה או נתונים יבשים אחרים שבגללם נראה יתרון כלשהו. אני מפספס משהו?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הסיבה לתעדף ברכב דום היא בגלל שהוא לא זקוק לנפח ולכן ההתקנה היא הרבה יותר פשוטה, קלה, זולה, מהירה.

הCDM 880 עולה 1300 שקלים לזוג

ה54 הוא בעל קוטר גדול יותר מה88 וה880 וגם עולה פחות גבוה בתחום התדר הודות לכך. ב88 השיגו שיפור בקלות ההתקנה הודות לקוטר קטן יותר אבל לא ממש השיגו שם שיפור מבחינת תוצאה, ב880 התחום העליון של המידריינג' הזה מפורט וברור יותר ממה ששמעתי בזמן שעשיתי כוונים על מערכת שיש בה מיד שכזה.

פעם באמת היה גם ניתן לקנות סט שלושה חלקים של DLS עם מיד דום היום הסט הזה עד כמה שידוע לי כבר לא מיוצר.

HAT L3PRO יעלו הרבה יותר מCDM 880 אבל הם גם מסוגלים לנגן ה-ר-ב-ה יותר מCDM 880 מבחינת תחום תדר וזה מאפשר לשדך להם סופר טוויטר בעוד שהCDM חייבים לעבוד עם טוויטר - עד כמה זה משנה? תלוי בהתקנה אבל זניח.

יש עוד מותגים שמייצרים מיד דום אבל ברובם או שהמיד נופל באיכותו (דגמים ישנים של דיינא אודיו למשל) או שאלמנט מאוד גדול או שהאלמנט מאוד מאוד יקר (בראקס מטריקס למשל).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...