Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי דלק זולים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתדלקת סולר בתחנת זיו און פז תל אביב (על רחוב דרך הטייסים 126).

בעבר היה להורי פורד קונקט שאותו תדלקנו בעיקר בתחנה הזאת. באחד הימים לקחתי את הרכב למוסך והודעתי למוסכניק שישנה נורה (נורת שמן) שנדלקת לפעמים. שתבינו, הנורה לא פעלה באופן תמידי אלא מידי פעם תוך כדי נסיעה. המוסכניק אמר לי שיכול להיות שהתחנת דלק שבה אני מתדלקת מוהלת את הדלק עם מים.

לפני שנתיים מכרנו את הקונקט וקנינו פולקסוואגן קאדי (אחלה אוטו אגב). המשכתי לתדלק את הרכב באותה התחנה, הרכב נכנס למוסך כבר פעמיים ולא הייתה לו שום בעיה ושום נורה לא נדלקה.

ביררתי קצת והבנתי שיש תחנות שמוהלות דלק אבל שהעניין של למהול את הדלק הוא לא כזה קל ואף מורכב.

כמו כן ביררתי באתר פול טנק, ששם רשום בפירוש שלא נמצא דלק מהול אבל אני כמובן עדיין חוששת.

דרך אגב למי שתהה המחיר עומד כיום על 7.45 ש"ח לליטר לפי אתר פול טנק.

אשמח לשמוע את דעתכם...

האם כדאי להמשיך לתדלק שם? האם שמעתם משהו רע/ טוב על התחנה הזאת?

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין נורית השמן למהילת דלק. מהילת דלק את אמורה להרגיש (אם היתה) בזיוף ורעידות המנוע ועד כדי כיבוי.

לגבי המחיר בתחנה הספציפית - 7.45 ש"ח זה לסולר. דלק עולה שם 7.95 לאוקטן 95, שזה המחיר המלא. משום מה, אני טרם נתקלתי בתחנות כלשהן של "פז" שמוכרות בהנחה. תמיד הן מתעקשות על מחיר המלא...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני רואה שהרבה מוניות ממלאות שם סולר, גם מוניות שרות של קו 16 וגם מוניות רגילות. לא נראה לי שיש בעיה שם עם סולר אחרת נהגי מוניות לא היו ממלאים שם.

יוסי

פורסם

אם הייתי מתייחס בצורה כזאת לכל פיפס שמוסכניק זורק לגבי הרכב או תקלה כל שהיא - הייתי צריך 5 הלוואות מהבנק, 9 מהשוק האפור ועוד 2 מהשוק השחור בשביל לסגור את כל הפינות האלה.

במילים אחרות - לקחת קשה מידי את מה שהמוסכניק אמר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אם הייתי מתייחס בצורה כזאת לכל פיפס שמוסכניק זורק לגבי הרכב או תקלה כל שהיא - הייתי צריך 5 הלוואות מהבנק, 9 מהשוק האפור ועוד 2 מהשוק השחור בשביל לסגור את כל הפינות האלה.

במילים אחרות - לקחת קשה מידי את מה שהמוסכניק אמר.

אני מכירה באופן אישי וקרוב את המוסכניק. הוא בחיים לא היה אומר לי סתם דברים. חייבת לציין שאני לא זוכרת במדויק מה הוא אמר אבל זה איכשהוא התקשר לזה שיכול להיות שהדלק מהול..

פורסם

יכול להיות שהדלק מהול, יכול להיות שאחד החיישנים מלוכלך, נזילה, או אפילו חייזרים. הכול ניחושים בלבד עד שלא בדק את הבעיה. ככה שזה תמיד יכול להיות הכול. שוב - לא צריך להתרגש.

פורסם

אין חיה כזאת.

יש תופעה של מי התעבות במיכל שלפעמים מתרשלים לשאוב/לנקז. יכול להיות דלק מלוכלך/ מעורב בטעות בסולר .לא בכוונה - סולר עולה יותר.

במים אין מהילה מכוונת בשום תחנה . זה דבר שאי אפשר להסתיר ,קל מאד להוכיח ובכמויות שיוכלו לעשות לתחנה רווח של פרוטות הוא מסתכן בכך שהאוטו ייכבה ביציאה מהתחנה והסיכון/נזק עצום.

מהילה במים היא מיתוס לא רציני.

פורסם
אין חיה כזאת.

לא בכוונה - סולר עולה יותר.

סולר עולה יותר רק בתחנות דלק הזויות. מי שפותח את העניים, יכול בקלות רבה למצוא תחנות שהסולר בהן יותר זול מהבנזין.

פורסם
משום מה, אני טרם נתקלתי בתחנות כלשהן של "פז" שמוכרות בהנחה. תמיד הן מתעקשות על מחיר המלא...

אז לא היית באזור התעשייה של טבריה. שם התחרות היא חזקה מאוד ובנוסף לרשתות הקטנות והמוזלות, כל חברות הדלק הגדולות (פז, דלק) מוכרות בנזין במחיר נמוך מהמחיר המלא. ההנחה היא בין 8 ל-20 אג'.

בכלל, בטבריה התחרות היא חזקה מאוד. העיר לכשעצמה לא כל כך גדולה אך למרות זאת בכל העיר פועלות מעל 20 תחנות.

מהמרפסת בבית של קרובי משפחה באחת השכונות בטבריה ניתן לראות כ-10 תחנות. חברת דלק מחזיקה 4 סניפים בטבריה כששלושה מהם ברדיוס של קילומטר אחד מהשני.

פורסם

בכל הנוגע לתדלוק בדיזל אני תמיד ממליץ על כלל האצבע - עקוב אחרי המוניות.

בשביל נהגי מוניות דלק מהול זה הפסד כפול, גם הפסד של שעות עבודה על המונית וגם הוצאה למוסך. השמועה על תחנה עם דלק לא טוב עוברת בין נהגי המוניות במהירות ואם הגעת לתחנה וראית בה טור של מוניות, כנראה שהסולר שם (לפחות בימים האחרונים) תקין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בשביל נהגי מוניות דלק מהול זה הפסד כפול, גם הפסד של שעות עבודה על המונית וגם הוצאה למוסך. השמועה על תחנה עם דלק לא טוב עוברת בין נהגי המוניות במהירות ואם הגעת לתחנה וראית בה טור של מוניות, כנראה שהסולר שם (לפחות בימים האחרונים) תקין.

וואלה שיכנעת אותי, ממש תודה לכולם אגב. גרמתם לי לחשוש פחות :wink:

פורסם

אתה באמת סומך על מוניות?

מלא מונית בירושלים היו מתדלקים בתחנות דלק בשטחים, בגלל שהסולר שם זול יותר.

אתה רוצה להגיד לי שהסולר בשטחים הוא איכותי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

8 שנים אני מתדלק סולר בתחנת דלק זיו און.

3 רכבים שונים - שום תלונות.

תהיה רגוע.

ואם יש לך כרטיס מולטי של שופרסל, המחיר היה 5 אג' פחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה באמת סומך על מוניות?

מלא מונית בירושלים היו מתדלקים בתחנות דלק בשטחים, בגלל שהסולר שם זול יותר.

אתה רוצה להגיד לי שהסולר בשטחים הוא איכותי.

אם הוא מספיק איכותי כדי שהאופטימה דיזל שלהם לא תיתקע, אז הוא מספיק איכותי בשביל שהקאדי של הבת של שלומי לא תיתקע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...