Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המנהלים פה עושים סקס ?!

אני מגדל אישה עצמאית שתעשה מה שבא לה, עם מי שבא לה, מתי שבא לה, איך שבא לה, ושלא תדאג לקירות, כי אבא שלה עשה אותו הדבר...

אני חושב שכן.

פורסם

תודה רבה כולם, בוא נעבור על הפתרונות שלכם:

- לעבור דירה זה בלתי אפשרי, מאחר ואני בן 19 ואין לי את היכולת הפיננסית הזאת.

- לעבור חזרה לחדר הקודם גם כן בלתי אפשרי (קניתי רהיטים חדשים ובכלל אני מבסוט מהחדר).

- יש לי איביזה, קצת בעייתי לעבוד שם :lol:

- להפעיל מוזיקה זה אפשרי, אך די בטוח שההורים שלי ידעו מה קורה כי זו הייתה הטכניקה שלהם :|

- להשתיק אותה זה קשה אבל אפשרי, אך יש גם את הרעשים של המיטה לא לשכוח.

אני אתייעץ איתה ואחזור לפה עם המסקנות, מה שבטוח אני לא הולך להתנזר :lol:

פורסם

אני גר בבית עם ההורים, מסתדר, קצת יד על הפה, טלויזיה עם ווליום סביר ולא מוגזם ומסתדרים, פשוט משתדלים לשמור על שקט.

ד״א - אני עשיתי כמה פעולות חיזוק והשתקה והמיטה כבר לא חורקת כמעט

פורסם
הכי פדיחה שהאימא של החברה שלי (בזמנו) מעירה לנו בארוחת בוקר שהיא ובעלה בקושי ישנו בלילה בגללנו :shock:

אני מכיר כמה סרטים שמתחילים בסצינה הזו...

קח בחשבון שההורים שלך עושים את זה כל הזמן בחדר ליד

לא. הם לא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עזוב שטויות. אתה לא יודע מה זה פאדיחה עד שאתה מכין לה ארוחת בוקר, ואבא שלה נכנס לבית, כשאין לו מושג מי אתה כמובן.

יחי גיל 16 המופלא.

בקשר למנהלים, הצלחתי להשיג תמונה של באגירה בעת משגל:

southern-pacific-mating.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מעריך שלא, אבל אם אתה כן בחדר בטחון פשוט תבדוק שיש גומיה בתוך הדלק ואז יש אטימה, בדקתי עם מוזיקה

בווליום ממש גבוה ובקושי שומעים משהו. אם לא, אכלת אותה, אין פה מה לעשות.

מקרה שהיה,

לפני כמה שנים ישנתי אצל ידידה כי לא היה לא כוח לחזור הבייתה ברגל, היא הייתה בת 17-18 ובחיים לא ישנו אצלה בנים.

התעוררתי בצהריים ואני יוצא מהחדר שלה בתחתונים לשירותים עם הבולבול עומד (שישי בבוקר) כולי הפוך ובסלון יש שולחן עם 20 אורחים...

אבא שלה הציע לי לשבת איתם (אני עדיין עם הבולבול עומד מול 20 איש) ואמא שלה שתקה. סירבתי בנימוס וברחתי משם.

כשיצאתי וסגרתי את הדלת שמעתי את אמא שלה צורחת מול כל האורחים: "זה ידיד או יזיז!!!!!!!!"

לא נעים בכלל...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

איזה סרט עשיתם מזה.

פורשים שמיכה עבה על הרצפה/שטיח, עוברים לרצפה ודואגים לא להשמיע יותר מדי קולות.

מניסיון זה בסדר גמור.

פורסם
תודה רבה כולם, בוא נעבור על הפתרונות שלכם:

- יש לי איביזה, קצת בעייתי לעבוד שם :lol:

זה לא תירוץ, לי הייתה צורה קודמת 3 דלתות :lol:

Confidence In Motion

פורסם

ביג לייק על שמיכה על הריצפה !

מקרה שקרה לי, יצאתי עם בחורה קולנית ואפילו קולנית מאד, גם יד על הפה לא עזר כאן.

לאחר כמה לילות פרועים בבית אני שומע צעדים לייד הדלת ורעש אני מסתכל לכיוון הרצפה ורואה פתק אני עוצר הכל ניגש לפתק וקורא "כל הבית שומע אותכם תהיו בשקט!". חיכתה 3 שעות עד שהלכה הביתה XD.

מקרה נוסף עם אותה בחורה, כנראה שמטעויות לא לומדים וחצינו איזה קו אדום כנראה.

אז שוב אנחנו באמצע אקט ואז דפיקות בדלת, "איליי בוא החוצה רגע" אבא שלי אומר, אני מבולבל עד מאד עונה לו "מה עכשיו?"

והוא מחזיר "כו עכשיו !!".

התוצאות: שיחת נזיפה על זה שלא כל העולם צריך לשמוע מה אני עושה בחדר ושאני ישתיק את הבחורה, כשהוא דיבר הסתכלתי לו עמוק בעיניים וידעתי , אמא שלחה אותו , הוא ... הוא בכלל מבסוט וגאה [=.

פורסם
אף פעם לא הבנתי גברים שגונחים , תופעה מוזרה .

ובחורה יכולה להתאפק - שתנשך כרית.

זה נקרא להנות בסקס,כדאי לך לנסות :wink:

למה לשתוק אם אפשר לגנוח?

MUI כיף 8)

• תוכן חדש...