Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למי אכפת מלמבורגיני או פרארי. זה כבר נראה כאילו הם מייצרים חלליות, ולא מכוניות. אני מחפש מראה של מכונה, והרכבים האלו נראים כמו מחשב. יש יצרן אחד שעושה את זה נכון עד היום: מזארטי. כל הרכבים בכלל, והקוואטראואוראטרטרפורטה בפרט.

דווקא העיצובים של למבורגיני הם היחידים שעוד לא נראים כמו חללית שברגע האחרון נזכרו שזה צריך להיות מכונית והוסיפו לה 4 גלגלים.

בכלליות מה שאתה אומר זה כ"כ נכון, לא רק ברכבי על. גם המשפחתיות של היום נראות כמו אשכי פח נפוחים מהחלל החיצון ולא כמו מכונות עם מנוע בעירה פנימית ו4 גלגלים שנעות על הקרקע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאז שלמבורגיני שייכת לאאודי העיצוב התכער.

ה GALLARDO היא מהממת לדעתי, המורצ'ילאגו לא משהו (רק ה SV שנראית רעה), האוונטדור דווקא מאוד יפה לטעמ, נראית מקדימה כמו רכב סלון יוקרתי ומאחורה דיי הופך את המראה הזה למשהו רע (במובן הטוב).

ה VENENO לא יודע איך להסביר, מאחורה נראית טוב ומקדימה מוזר לגמרי

Opel Adam S 2017

פורסם
רוב העולם חולק עלייך...

סתם מסקרנות, איזה עיצוב מודרני כן מוצא חן בעינייך?

מישהו כבר ענה לך, למרות שהספייקר נראית כמו דג בזוויות שונות, העיצוב של הרכב הרמוני.

תראה איך אסטון מרטין מעצבים מכוניות, אי אפשר לטעות, מודרני, חד, נקי ומרשים בלי קשקושים מיותרים.

אני מנסה לחשוב איזו מכוניות מרגשות אותי כשאני חולף על פניהן בכביש..... אני חושב שclk63 תמשוך את תשומת ליבי יותר ממורצ'יאלגו.

haters will hate

פורסם

וכמובן שה"מיורה" העתיקה היא אחת המכוניות היפות ביותר, של האיטלקים האלו ובכלל. והנקיון הזה שבקוים, הפרופורציות הכל כך נכונות, הזרימה הזו, כמעט שאין להם מתחרים, למעט אולי בקוואטרופורטה הקודמת ובגראנטוריזמו על דורותיה ( ולכך בדיוק כיוונתי בשירשור לא רחוק בענין הזה ). האיטלקיות המודרניות כבר לוקות בעודף קווים וזוויות ובכלל בעיצוב כמעט צורם, משהו שהרגילו אותנו לראות במכוניות קוריאניות וקצת מצער לקבל אותו באקזוטיקה איטלקית. אבל אחרי הכל מדובר בענין של טעם אישי ולכל אחד זכות מלאה לדעה שונה.

פורסם

המיורה היתה אחת המסוכנות לנהיגה במיוחד כשתא הדלק היה אצלה מקדימה מה שגרם לה שברגע שהמיכל לא מלא הרכב היה מאבד מהאחיזה שלו...אבל מבחינת חיצוניות זו אחת המכוניות היפות שהיו,

כמו כן יש את הקונספט של המיורה שעשו - מדהימה בעיני למי שלא יצא לראות

lambo_Miura_DV_06_DAS_07.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם
מישהו כבר ענה לך, למרות שהספייקר נראית כמו דג בזוויות שונות, העיצוב של הרכב הרמוני.

תראה איך אסטון מרטין מעצבים מכוניות, אי אפשר לטעות, מודרני, חד, נקי ומרשים בלי קשקושים מיותרים.

אני מנסה לחשוב איזו מכוניות מרגשות אותי כשאני חולף על פניהן בכביש..... אני חושב שclk63 תמשוך את תשומת ליבי יותר ממורצ'יאלגו. ברור לך שהיא נראית כמו רכב ליסינג "ישראלי" בהשוואה ללמבו...

אסטון מרטין הוציאו עיצוב מוצלח מאוד ואז העתיקו אותו לכל הדגמים שלהם, סטייל אאודי. הראפיד, מהסיבה הזו, כבר די מגוחכת בעיניי.

בעיניי אחד העיצובים המוצלחים לרכבי על שייך לF12 Berlinetta.

בתערוכת ג'נבה הנוכחית, העיצוב המוצלח ביותר שייך ל:

Pininfarina-Sergio-Concept-08-720x479.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

פינינפארינה סרג'יו (הרכב למעלה) הוא כמו מוסיקה טובה באמת. היא לא קיצ'ית ולפעמים צריך זמן להתרגל אליה ולהבין אותה.

http://www.carmagazine.co.uk/News/Search-Results/First-Official-Pictures/Pininfarina-Sergio-concept-2013-first-official-pictures2/

פורסם

אמן אמר האפיפיור, לפחות לא כל האיטלקים עשו החלפת מוחות אם המזרח הרחוק (קוריאה, סין) פינינפארינה כרגיל מובילים לדעתי ברמה עולמית.

פורסם

את הclk63 רואים פחות על הכביש מ911 טורבו, או גלארדו, היא גם עולה יותר.

2369505090_5d0cce0d48_z.jpg

התמונה שהעלת... אהבתי, לא הכי קונבנציונלי אבל אחקור לעומק.

haters will hate

פורסם

^

לפחות בתמונה מדובר על דגם קודם. חוץ מזה, גם אם הוא נדיר הוא עדיין נראה קונבציונלי למדי, בהשוואה ללמבורגיני בכל אופן.

אגב, המכונית הזו ספציפית זכתה לכמה תוספות מכוערות למדי בפרונט.

נ.ב. Gallaro = גיארדו. השם נכתב בספרדית.

פורסם

מצטער על השגיאות, הטאבלט שלי קצת מפגר...

CLK זה הדגם הנ"ל, לא יצא דגם אחריו אז אין סיבה להגיד דגם קודם כי הוא למעשה הוחלף בE קלאס.

הדגם שצירפתי זה הCLK63, מה שנקרא "סדרה שחורה".

קונבנציונלי - כן, מיוחד - מאוד.

אנחנו מדברים פה על טעם אישי, מדי פעם חונה לי ברחוב בוגאטי ויירון בצבע אדום\שחור.

מה שמושך את תשומת הלב זה תג המחיר, הרכב על פניו לא נראה מיוחד כ"כ, מזכיר לי כדור בצק.

גם שנהגתי על הקאררה GT, התלהבתי מהקונספט, מהכוח, מהחבילה הכללית, מבחינת עיצוב הרכב די פושר, ולטעמי 911 4S נראית הרבה יותר סקסית.

haters will hate

• תוכן חדש...